Crawl for Charity X-mas edition tijdens kerst in Den Haag

KERST IN DEN HAAG

Op zaterdag 17 december organiseren we een kroegentocht voor Stichting Het Vergeten Kind tijdens kerst in Den Haag. Verkleed als kerstmannen en vrouwen zullen we van 21:00 tot 01:00 het centrum van Den Haag kennis laten maken met onze Christmas spirits! Van Santa’s helpers ontvangt u in de eerste kroeg een glühwein en een kerst outfit (incl jurkje/muts en muts/broek/jas/ riem/baard). We bezoeken 5 versierde kroegen en uiteraard zal in elke kroeg een kerstshotje klaarstaan. We eindigen de kroegentocht in onze favoriete bar waar iedereen tot 05:00 s’ochtends mee kan blèren op de kerstclassics!

Crawl for Charity X-mas edition tijdens kerst in Den Haag

DE KROEGENTOCHT IS INCLUSIEF

  • KERST OUTFIT M/V
  • 1 GLUHWEIN
  • 6 SHOTJES
  • 5 KROEGEN
  • SANTA’S HELPERS

ONZE MOTIVATIE

Een warm huis gevuld met familie en cadeautjes. Dit is hoe kerst zou moeten voelen voor alle kinderen in Nederland.
Helaas zullen een hoop kinderen kerst niet op deze manier vieren en zijn dit voor hen vaak de zwaarste dagen van het jaar. Vanaf NU hebben wij besloten elk jaar geld in te zamelen om de kerst (al is het maar een klein beetje) beter te maken voor deze kinderen.

Crawl for Charity X-mas edition tijdens kerst in Den Haag

STICHTING HET VERGETEN KIND

We zullen de opbrengsten van de Crawl for Charity Kroegentocht doneren aan Stichting Het Vergeten Kind. Zij ontfermen zich over de 38.000 kinderen die in opvanglocaties verblijven. Vergeten kinderen die misbruikt, verwaarloosd, mishandeld, verstoten of gevlucht zijn en opgroeien op een plek met minimale speelmogelijkheden en traumabegeleiding. Dit is niet hoe een kinderleven moet beginnen. Help ons alstublieft en loop mee met deze kroegentocht tijdens kerst in Den Haag om geld in te zamelen voor deze kinderen.

Crawl for Charity X-mas edition tijdens kerst in Den Haag

TIJD EN DATUM

PRIJS: €20,- Koop je kaartje online

WANNEER: Zaterdag 17 December

WAAR: Den Haag

MEETING POINT: Muziekcafé De Paap, Papestraat 32, 2513 AW The Hague

TIJD: 20:30 – 01:00 (De laatste bar blijft open tot 05:00)