kerst kroegentocht Crawl 4 Charity

CRAWL 4 CHARITY KERST KROEGENTOCHT 

Vrijdag 22 december is het weer tijd voor de jaarlijkse Crawl 4 Charity kroegentocht! 5 uur lang feest je met tientallen Santa’s in de leukste kroegen en feestcafés van Den Haag. Behalve feesten en leuke kerstmannen en kerstchickies ontmoeten steun je hiermee ook nog eens een goed doel. De kroegentocht is inclusief kerstjurkje of kerst pak, glühwein, 7 shotjes en party foto’s. Tussen de kroegen door draaien we dirty Christmas music om helemaal in de kerststemming te komen!

INFORMATIE

 • 20,-

 • Vr 22 Dec 2017 21:00 – 01:30

 • VANAF 18 JAAR

INCLUSIEF

 • KERST OUTFIT M/V
 • 1 GLUHWEIN
 • 7 SHOTJES

 • 5 KROEGEN
 • PARTY PICS

CHECKLIST

 • STEUN EEN GOED DOEL

 • ERVAAR HET ULTIEME KERSTGEVOEL 

 • ONTMOET LEUKE MENSEN

 • OP STAP IN DE LEUKSTE KROEGEN VAN DEN HAAG

INFO

Ontmoet Santa’s helpers in de eerste kroeg en ontvang je kerstjurkje of kerstpak en je kerstshotje om de avond te beginnen! Zij nemen je mee naar de leukste kroegen, feestcafés en clubs in het centrum van Den Haag. Samen met een gezellige groep kerstmannen en kerstvrouwen gaan jullie 5 fantastische kroegen af!

De Santa’s begeleiden jullie met dirty Christmas hits door de straten van de binnenstad en leggen alle onvergetelijke momenten vast met een camera. De foto’s zijn gelijk de volgende dag al te vinden in de party gallary! Je zal het niet snel koud hebben, want we delen een glühwein uit onderweg naar de tweede kroeg!

Jullie zullen niet lang nuchter blijven want er worden maar liefst 7 shotjes per persoon uitgedeeld. De Crawl 4 Charity kerst kroegentocht eindigt in een leuk danscafé of club waar je de hele avond los kan gaan.

WIE STEUNEN WE EIGENLIJK?

Met de Crawl for Charity kroegentocht steunen we de actie van 3FM Serious Request voor het rode kruis. 3FM Serious Request haalt dit jaar geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan 4 miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Met de opbrengst van de actie sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact en brengen ze hen weer thuis. Wij vinden dat dit doel gesteund moet worden en daarom gaan alle opbrengsten van de Crawl 4 Charity kerst kroegentocht naar 3FM Serious Request. Ben jij benieuwd hoeveel we uiteindelijk opgehaald hebben en hoe we het geld gaan doneren? Blijf dan op de hoogte via de FB pagina!

Wil jij onze actie wel steunen maar wil je niet mee lopen met de kroegentocht? Steun ons dan via deze actie pagina van Serious request.

Feest met tientallen Santa’s door het centrum van Den Haag, steun daarmee een goed doel en beleef het ultieme kerstgevoel!🎅🎄❤️

WAAR & WANNEER

WANNEER: VRIJDAG 22 DECEMBER 2017

WAAR: DEN HAAG CENTRUM

STARTPUNT: MUZIEKCAFÉ DE PAAP, PAPESTRAAT 32, 2513 AW DEN HAAG

PRIJS: €20,- KAARTJES ZIJN ALLEEN ONLINE TE KOOP EN MINSTEN 3 UUR VAN TE VOREN TE HALEN.

TIJD: 21:00 – 02:00 FEEST TOT 05:00 UUR DOOR IN DE LAATSTE CLUB!

Let op: Kaartjes zijn via de website te koop. ID is verplicht en wordt gecontroleerd bij ontvangst.

kerst kroegentocht Crawl 4 Charity