KROEGENTOCHTEN

OhOhDenHaag Kroegentocht - VIP Pub Crawl

VIP Pub Crawl

De VIP Pub Crawl is te boeken voor vrijgezellenfeestjes, personeelsuitjes, verjaardagen of voor elk ander moment waarin je alleen samen met jouw crew feest wil vieren. We leggen je de hele avond in de watten en passen de kroegentocht naar jouw wensen aan. Combineer je VIP Pub Crawl met een diner, workshop of verblijf. (ideaal voor groepen met een laag budget).

 

Ik wil meer weten over de VIP Pub Crawl.

OhOhDenHaag Kroegentochten

 OhOhDenHaag Kroegentocht

OhOhDenHaag Kroegentocht neemt je de hele avond mee naar de leukste kroegen en feestcafés van Den Haag. We feesten in kleine steegjes en bezoeken de origineelste kroegen van de binnenstad. Zing mee met hits van vroeger en nu en drink pinten in Ierse pubs. De kroegentocht eindigt in een groot danscafé die open blijft tot 05:00

 

Ik wil meer weten over de OhOhDenHaag Kroegentocht

OhOhDenHaag Kroegentochten - OhOhHaagseHotspots

OhOhHaagseHotspots Kroegentocht

OhOhHaagseHotspots Kroegentocht

OhOhHaagse Hotspots Kroegentocht neemt je mee naar hippe cafés rondom de twee pleinen in Den Haag de Grote Markt en Het Plein. Dans in de leukste feestcafés en sluit de kroegentocht af in de club van Den Haag De Millers.

 

Ik wil meer weten over de OhOhHaagse Hotspots Kroegentocht

OhOhDenHaag Kroegentochten - OhOhScheveningen

OhOhScheveningen Kroegentocht

Stranddagje Scheveningen gepland? Sluit je dag af met een feestje! We nemen je mee naar de leukste kroegen van Scheveningen en Den Haag. Start je avond tijdens de zonsondergang met een cocktail. Klim in de paal bij Barby’s bar (o o Cherso) en neem de taxi naar Den Haag. Hier eindigt de avond nog lang niet want we maken er een feestje van in Haagse kroegen en feestcafés!

 

Ik wil meer weten over de OhOhScheveningen Kroegentocht

OhOhDenHaag Kroegentochten - OhOhHaagsehoge kroegentocht

OhOhHaagseHoge Kroegentocht

Elke laatse vrijdag van de maand organiseren wij een speciale kroegentocht voor Haagse Hogeschool studenten!! Dit betekent dat alleen studenten van de Haagse Hogeschool 50% KORTING krijgen op deze kroegentocht!

We bezoeken de leukste kroegen, feestcafés en clubs in het centrum van Den Haag. Ons team staat elke maand klaar met een nieuwe route, nieuwe drinkdeals en de leukste kroegspellen! Houd de site goed in de gaten want je kan leuke prijzen winnen op speciale thema avonden.

Ik wil meer weten over de OhOhHaagse Hoge Kroegentocht

OhOhDenHaag Kroegentochten - Halloween Pub Crawl

Halloween Pub Crawl ”The Walking Drunk”

Maak op zaterdag 29 oktober 2016  het centrum van Den Haag onveilig tijdens de Halloween Pub Crawl ”The Walking Drunk” Verkleed als zombie’s overvallen we de kroegen met een soort trick or treat waarbij je geen snoep eist maar shotjes!

Je bezoekt alleen de best versierde kroegen om af te sluiten in het grootste spookhuis van Den Haag. De best verkleedde freak van de avond wint een prijs in de vorm van een emmer gevuld met drank!

 

Ik wil meer weten over de Halloween Pub Crawl

OhOhDenHaag Kroegentochten - Crawl for Charity X-Mas Edition

Crawl for Charity X-Mas Edition

Op zaterdag 17 december organiseren we een kroegentocht voor Stichting Het Vergeten Kind tijdens kerst in Den Haag. Verkleed als kerstmannen en vrouwen zullen we van 21:00 tot 01:00 het centrum van Den Haag kennis laten maken met onze Christmas spirits! De kroegentocht is inclusief kerstmannenpak, gluhwein en shotjes.

Ik wil meer weten over de Crawl for Charity X-Mas Edition

OhOhDenHaag Kroegentochten - Xmas Eve Pub Crawl

X-mas Eve Pub Crawl

Kerst komt er aan en dat betekent dat het tijd is voor gezelligheid, leuke mensen, goede feestjes en natuurlijk ook een hoop shotjes! Op 24 december gaan we in kerstmutsen langs de leukste versierde kroegen in Den Haag. De kroegentocht eindigt in een groot danscafé die open blijft tot 05:00!

 

 

Ik wil meer weten over de X-mas Eve Pub Crawl