KROEGENTOCHTEN

VIP Pub Crawl

De VIP Pub Crawl is te boeken voor vrijgezellenfeestjes, personeelsuitjes, verjaardagen of voor elk ander moment waarin je alleen samen met jouw crew feest wil vieren. We leggen je de hele avond in de watten en passen de kroegentocht naar jouw wensen aan. Combineer je VIP Pub Crawl met een diner, workshop of verblijf. (ideaal voor groepen met een laag budget).

 

Ik wil meer weten over de VIP Pub Crawl.

 OhOhDenHaag Kroegentocht

OhOhDenHaag Kroegentocht neemt je de hele avond mee naar de leukste kroegen en feestcafés van Den Haag. We feesten in kleine steegjes en bezoeken de origineelste kroegen van de binnenstad. Zing mee met hits van vroeger en nu en drink pinten in Ierse pubs. De kroegentocht eindigt in een groot danscafé die open blijft tot 05:00

 

Ik wil meer weten over de OhOhDenHaag Kroegentocht

OhOhHaagseHotspots Kroegentocht

OhOhHaagseHotspots Kroegentocht

OhOhHaagse Hotspots Kroegentocht neemt je mee naar hippe cafés rondom de twee pleinen in Den Haag de Grote Markt en Het Plein. Dans in de leukste feestcafés en sluit de kroegentocht af in de club van Den Haag De Millers.

 

Ik wil meer weten over de OhOhHaagse Hotspots Kroegentocht

OhOhScheveningen Kroegentocht

Stranddagje Scheveningen gepland? Sluit je dag af met een feestje! We nemen je mee naar de leukste kroegen van Scheveningen en Den Haag. Start je avond tijdens de zonsondergang met een cocktail. Klim in de paal bij Barby’s bar (o o Cherso) en neem de taxi naar Den Haag. Hier eindigt de avond nog lang niet want we maken er een feestje van in Haagse kroegen en feestcafés!

 

Ik wil meer weten over de OhOhScheveningen Kroegentocht

Halloween Pub Crawl ”The Walking Drunk”

Verkleed als zombie’s overvallen we de kroegen met een soort trick or treat waarbij je geen snoep eist maar shotjes!

Je bezoekt alleen de best versierde kroegen om af te sluiten in het grootste spookhuis van Den Haag. De best verkleedde freak van de avond wint een prijs in de vorm van een emmer gevuld met drank!

Ik wil meer weten over de Halloween Pub Crawl

Crawl for Charity X-Mas Edition

Op zaterdag 17 december organiseren we een kroegentocht voor Stichting Het Vergeten Kind tijdens kerst in Den Haag. Verkleed als kerstmannen en vrouwen zullen we van 21:00 tot 01:00 het centrum van Den Haag kennis laten maken met onze Christmas spirits! De kroegentocht is inclusief kerstmannenpak, gluhwein en shotjes.

Ik wil meer weten over de Crawl for Charity X-Mas Edition