OhOhScheveningen Kroegentocht logo crop

OHOHSCHEVENINGEN KROEGENTOCHT

Stranddagje Scheveningen gepland? Sluit je dag af met een feestje!

Samen met een gids en een groep kroegtijgers ontdek je de leukste kroegen van Scheveningen en Den Haag.

Na twee top kroegen in Scheveningen rijd je met ons mee naar Den Haag. Hier eindigt de avond nog lang niet want we feesten de hele avond door in de leukste feestcafés!

INFORMATIE

 • 20,-

 • VRIJDAG 21:00 – 01:30

 • VANAF 18 JAAR

INCLUSIEF

 • 1 DRANKJE
 • 7 SHOTJES
 • 5 KROEGEN

 • PARTY PICS

 • PARTY GUIDES

 • ONTMOET DE LEUKSTE MENSEN

 • BESPAAR  €28,- AAN SHOTJES

 • BESPAAR  €3,50 AAN CONSUMPTIES

De party gids neemt je mee naar de leukste kroegen, feestcafés of clubs in Scheveningen en Den Haag. Samen met een gezellige groep kroegtijgers gaan jullie 5 fantastische kroegen af.
Start de avond met een cocktail in de bekendste cocktailbar in Scheveningen. Klim in de paal bij de favoriete hangout plek van het OhOh Cherso team, want Barby’s bar mag je natuurlijk niet missen!
Rijd met ons mee naar het centrum van Den Haag en feest de hele avond lang in de leukste feestcafés.
Pak de microfoon in een echt Haagse cafe en dans op lekkere sounds in de leukste danscafés of clubs, in de OhOhScheveningen Kroegentocht kom je het allemaal tegen!
De party gids begeleidt jullie met leuke party muziek door de straten van de binnenstad en legt alle onvergetelijke momenten vast met een camera. De foto’s zijn gelijk de volgende dag al te vinden in de party gallary!
Jullie zullen niet lang nuchter blijven want er worden maar liefst 7 shotjes per persoon uitgedeeld! De OhOhDenHaag Kroegentocht eindigt altijd in een leuk danscafé of club waar jullie de hele avond los kunnen gaan.
Ben je binnenkort jarig of organiseer je een vrijgezellenfeest/personeelsuitje en wil je alleen samen met jouw crew op stap? Neem dan even een kijkje bij de VIP Pub Crawl voor een privé tocht.
Tijdens feestdagen zullen we speciale kroegentochten organiseren. Zo hebben we met Halloween ”The Walking Drunk” kroegentocht waarbij we gratis facepaint en nepbloed uitdelen. Ook geven we allerlei prijzen weg voor de beste kostuums.
Tijdens kerst lopen we voor een goed doel de ” Crawl For Charity” kroegentocht waarbij alle opbrengsten naar Stichting het vergeten kind gaan.We delen op deze avond gratis kerstjurkjes en kerstpakken uit en luisteren we onderweg naar dirty christmas songs.
Wil je een keer gratis met ons mee? Houd dan de OhOhDenHaag Kroegentocht facebook page in de gaten voor leuke winacties.

LOCATIE OHOHSCHEVENINGEN KROEGENTOCHT

De OhOhScheveningen kroegentocht gaat alleen in de zomer maanden van start bij het standbeeld van het Scheveningse vrouwtje, 2584 BJ Den Haag. Je vindt haar bij de kop van de Keizerstraat aan de strandkant.

PRIJS & DATUM

Datum: Elke Vrijdag & Zaterdag

Tijd: 21:30 – 01:30

Locatie: Scheveningen & Den Haag

Leeftijd: 18+

Prijs: €20,-
Let op: Kaartjes zijn alleen via de website te koop. Bekijk de dresscodes, ID controle bij ontvangst. De kroegentocht start bij minimaal 10 aanmeldingen, bel even van te voren om er zeker van te zijn of de kroegentocht doorgaat.