VIP PUB CRAWL

VIP Pub Crawl

EEN ONVERGETELIJKE AVOND

Wil je samen met jouw groep op stap in Den Haag en heb je geen zin om in 1 kroeg te blijven hangen? Heb je zelf weleens een kroegentocht georganiseerd maar kwam daar niets van terecht omdat jullie letterlijk de weg kwijt waren?

Met de VIP Pub Crawl hoef je echt nergens meer aan te denken. De Party Guides nemen jullie mee naar de leukste kroegen, feestcafés of clubs in het centrum van Den Haag. Ze begeleiden jullie met lekkere deuntjes door de straten van de binnenstad en leggen alle onvergetelijke momenten vast met een camera. De leukste en foutste foto’s worden via de mail naar jullie toe gestuurd zodat jullie dit feestje echt nooit meer kunnen vergeten.

Jullie zullen niet lang nuchter blijven want er worden 7 shotjes per persoon uitgedeeld. De VIP Pub Crawl eindigt altijd in een leuk danscafé of club waar jullie de hele avond lang los kunnen gaan. Hoe de avond eruit gaat zien is afhankelijk van jullie groep. Een ding is zeker, de VIP Pub Crawl is een belevenis en brengt een absolute meerwaarde toe aan je feestje!

De VIP Pub Crawl gaat van start in het centrum van Den Haag of Scheveningen en heeft een flexibele starttijd. Daardoor is de VIP Pub Crawl gemakkelijk te combineren met andere geplande activiteiten. De VIP Pub Crawl is een ideale avond invulling voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of verjaardagen.

Wat kan je verwachten van een VIP Pub Crawl? VIP treatment , een kroegentocht aangepast naar jouw wensen en een onvergetelijke avond samen met jouw groep.

VIP PUB CRAWL SCHEVENINGEN

Start de avond in de leukste cocktailbar van Scheveningen en eindig in een danscafé of club in Den Haag. Na twee leuke kroegen in Scheveningen stap je bij ons in de taxi en wordt je naar Den Haag gereden waar het feestje tot diep in nacht verder gaat.

INCLUSIEF

 • 1 COCKTAIL

 • 7 SHOTJES
 • 5 KROEGEN/CLUBS
 • TAXI RIT

 • PARTY PICS

 • PARTY GUIDES

PRIJS

Vanaf 10 personen € 25,- pp incl BTW

VIP Pub Crawl

VIP PUB CRAWL DEN HAAG

Ontmoet ons bij het startpunt in het centrum van Den Haag. We lopen een rondje centrum en zullen de leukste kroegen, feestcafés of clubs binnen gaan. Lekkere ”foute” kroegen en tot diep in de nacht knallen in een club of danscafe is wat je ongeveer kan verwachten tijdens de VIP Pub Crawl Den Haag.

INCLUSIEF

 • 1 BIER/WIJN/FRIS

 • 7 SHOTJES
 • 5 KROEGEN/CLUBS
 • PARTY PICS

 • PARTY GUIDES

PRIJS

Vanaf 10 personen € 20,- pp incl BTW

VIP Pub Crawl

HANDIGE TIP

Wil jij een goede deal krijgen op een diner of slaapplaats? Of ben juist op zoek naar een leuke activiteit om jouw feestje compleet te maken? Van airsoft tot powerkiten en van The Hangover game tot Crazy 88, OhOhDenHaag Kroegentocht heeft voor jouw de beste deal!

AANVRAGEN WORDEN TELEFONISCH OF PER EMAIL BEHANDELD

[email protected]

06 42 53 73 47

**Boek een VIP Pub Crawl minimaal 1 week van te voren**Alle kroegentochten gaan van start bij een minimum van 10 betaalde aanmeldingen**Vanaf 18 jaar**ID verplicht**Lees de huisregels**