ARCHERY TAG XL

22.50 20.25

ARCHERY TAG XL

Archery tag XL is speciaal door ons ontwikkeld voor grote groepen die echt iets unieks willen doen tijdens hun uitje.

Boogschieten in teams van 15 tegen 15 in een enorm veld vol met bunkers en rondvliegende pijlen is iets wat jullie niet snel zullen vergeten.

Uiteraard mag ook het rondje ieder voor zich net als in de film The Hunger Games niet ontbreken. Wie wordt de ultieme Robin Hood?

Wissen

TOTAAL:

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • V.A. 25 PERSONEN

 • €14 – €22,50 PP

 •  2 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • NU MET 10% KORTING!

 • SCHEIDSRECHTER

 • ACTIE – GROEPSFOTO’S

 • PRIJS WINNEND TEAM

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 50% KORTING OP ACTIVITEITEN, ARCHERY TAG XL ZIT IN EEN OF  MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
archery-tag-xl-youtube-video-coming-soon

INFO ARCHERY TAG XL

Op het strand van Scheveningen worden jullie ontvangen door onze professionele Robin Hood! Hij geeft jullie een spoedcursus boogschieten en na een paar tips schieten jullie de eenden zo uit de lucht.

Jullie krijgen een briefing wat betreft de veiligheid want, jawel jullie gaan elkaar onder vuur nemen. Geen paniek! Onze pijlen hebben schuimkoppen en doen absoluut geen pijn. Ons materiaal heeft een europees keurmerk en is uiteraard uitvoerig getest op veiligheid.

Nadat jullie de veiligheidsbriefing hebben gehad en allemaal uitgerust zijn met een boog pijlen en een masker is het tijd om het spel uit te leggen.

Archery tag XL is een spelvorm die we zelf ontwikkeld hebben. Aangezien wij expert en marktleider zijn op het gebied van Archery tag op Scheveningen hebben wij enorm veel materiaal.  Genoeg materiaal om een half voetbalveld te voorzien van bunkers en andere attributen om achter te schuilen.

Normaal gesproken speel je archery tag met maximaal 5 personen per team maar door onze enorme voorraad aan materiaal kunnen wij dit uitbreiden naar 15 tot 20 personen per team.

Dit zorgt ervoor dat je midden in het spel in een enorme veldslag lijkt te zitten en strategie en teamwork is met dit aantal deelnemers erg belangrijk. De pijlen vliegen jullie om de oren. Zijn jullie er klaar voor? Wie van jullie is de enige echte Robin Hood?

Tip! Archery Tag XL is een perfecte strandactiviteit om de samenwerking binnen een groep te verbeteren. Een goede keuze dus voor bijvoorbeeld teamuitjes of personeelsuitjes!

HET SPEL

Archery Tag Xl is door ons evenementenbureau ontwikkeld. Na een introductie over het behandelen van de boog, het schieten en de veiligheid worden de regels van archery tag met jullie groep doorgenomen.

Archery Tag XL bestaat uit 4 verschillende rondes. De basis regels blijven hetzelfde maar de verschillende spelvormen maken dat dit een zeer afwisselende activiteit is die niet snel gaat vervelen.

Er wordt in teams tegen elkaar gestreden met maximaal 20 tegen 20. Als jullie met meer dan 40 deelnemers zijn maken we daar een toernooivorm van. Er wordt uiteraard ook een ieder voor zich ronde gedaan om te bepalen wie de beste schutters uit jullie groep zijn. Deze ronde heeft iets weg van de film The Hunger Games.

Ook wordt er met 4 teams tegelijk in 1 groot veld gestreden wat zorgt voor een enorme chaos. De pijlen vliegen je om de oren en dit is echt een activiteit die jullie niet snel zullen vergeten.

Jullie eindigen deze activiteit met een prijsuitreiking voor de beste schutter van jullie groep uiteraard! Wie van jullie pakt de titel? Will the real Robin please stand up?

Tip! Ben je opzoek naar een andere leuke strandactiviteit of workshop? Op deze pagina’s vindt je het grootste aanbod aan strandactiviteiten en workshops in Den Haag en Scheveningen!

Zodra jullie aankomen bij de tropische strandtent kunnen jullie je melden bij de soepele barman. Vertel hem dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de barman weet genoeg! Binnen no time staat onze activiteitenleider voor jullie neus en neemt jullie mee het strand op voor een middag vol FUN!

Tijdens het boekingsproces vragen we je om reserve activiteit te kiezen. Er zijn verschillende reserve activiteiten waaruit je kan kiezen. Kies je gewenste reserve activiteit uit zodat wij rekening kunnen houden met je wensen in het geval van slecht weer. Mochten jullie meerdere buiten activiteiten gekozen hebben die allemaal niet door kunnen gaan wegens slecht weer, dan kiezen we in overleg met jullie 1 of meerdere reserve activiteiten met een zelfde waarde als het totaal bedrag aan buitenactiviteiten dat jullie oorspronkelijk hebben geboekt.

We bekijken het weerbericht van de app buienalarm en kunnen maximaal 24 uur van te voren zien wat het weer gaat doen. Indien we de activiteit(en) niet kunnen uitvoeren wegens slechte weersomstandigheden, nemen we 24 uur van te voren contact met je op. Zorg dat je telefonisch bereikbaar bent of houdt je mailbox goed in de gaten.

Jullie prijs wordt bepaald door het aantal personen waarmee jullie boeken. Hoe groter de groep hoe lager de prijs. Druk op de knop BEREKEN JE PRIJS onderaan deze pagina om de prijs voor jullie groep te berekenen.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs! Hebben jullie interesse in een bepaalde activiteit die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn!

Als je op de knop BEREKEN JE PRIJS hebt gedrukt en je wensen hebt ingevuld, verschijnt er een knop BEREKEN MIJN KORTING.

Bij sommige activiteiten geven we je korting op basis van de grootte van je groep (hoe groter de groep, hoe hoger de korting) en krijg je ook korting als je meerdere activiteiten boekt in bepaalde combinaties.

Als je korting krijgt op basis van de grootte van je groep EN je hebt een combinatie te pakken waarbij je ook korting krijgt, krijg je dus korting op korting. Bekijk onze combodeals voor meer informatie!

Met onze combodeals krijg je op ALLE onderdelen van je dag korting. Combineer Archery Tag XL bijvoorbeeld met een extra strandactiviteit en sluit af met een lekker diner in onze combodeal Zon zee BBQ. Je kunt Archery Tag XL ook combineren met een diner en een kroegentocht in onze combodeal Beach Eat Rave Repeat. Voeg een strandactiviteit toe aan Archery Tag XL en maak deze combodeal XL tijdens de Beach Eat Rave Repeat XL! Combineer Archery Tag XL met een citygame, workshop, proeverij of wateractiviteit, een diner en sluit af met een kroegentocht voor de full experience in de combodeal Nooit meer naar huis.

Bent u een groepsuitje aan het plannen en heeft u een bijzondere wens of een apart idee over dit uitje? Wilt u graag een persoonlijke brainstormsessie om een dag te ontwerpen die helemaal bij uw groep past? U kunt altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk gesprek! Wij zijn ook in de avond en in het weekend bereikbaar via de telefoon en onze live chat. Wij denken met zowel kleine als grote groepen mee en leveren maatwerk voor groepen groter dan 25 personen.

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

Ben je met een grote groep en heb je voorkeur voor een andere locatie of beachclub? Neem contact met ons op, wij werken met veel verschillende beachclubs samen!

zonnig-terras-beachclub-copacbana-scheveningen

 1. Druk op de groene knop BEREKEN MIJN PRIJS onderaan de pagina.
 2. Vul de locatie, datum, starttijd en aantal personen in.
 3. Druk op de knop BEREKEN MIJN KORTING
 4. Kies voor de knop DOORGAAN NAAR AFREKENEN
 5. Vul je gegevens in.
 6. Kies 1 van de betaal opties en betaal online.

IK HEB MIJN ACTIVITEIT BETAALD. WAT GEBEURT ER NU?

Nadat je de activiteit hebt betaald ontvang je de onderstaande mails. Houd je mailbox goed in de gaten. Heb je niets gekregen, kijk dan in je spambox.

 1. Bedankt voor je boeking, je boeking wordt verwerkt in ons systeem en wordt gereserveerd bij eventuele samenwerkingspartners.
 2. Je activiteiten zijn bevestigd op de door jouw gekozen datum en tijd
 3. Herinnering van je activiteiten en handige informatie

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden.

Bij groepen van 25 personen of meer: Deze vraag is uitgebreid opgenomen in de algemene voorwaarden Art. 6 en art. 8

Bij groepen van 25 personen of minder: Wat vervelend dat er twijfelaars zijn in je groep. Bij activiteiten die we zelf uitvoeren is het mogelijk om alleen te boeken voor de personen waarvan je zeker weet dat ze meegaan (we houden altijd het minimale aantal aan). De rest van de personen kunnen op de dag zelf in cash bij ons betalen. Laat ons zo snel mogelijk weten hoeveel personen erbij komen (uiterlijk 3 dagen voor aanvang) zodat we ruimschoots spullen meenemen. Neem contact met ons op en vraag ons bij welke activiteiten dit mogelijk is,

Indien mogelijk verplaatsen we je activiteit een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Groepen van 25 personen of meer kunnen ervoor kiezen om achteraf via een factuur te betalen. Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tip! Combineer Archery Tag XL met een leuke cocktailworkshop of strandactiviteit zoals bijvoorbeeld bumperbal of survivor (expeditie robinson)

VERSTUUR MIJN OFFERTE