BBQ + DRANKAFKOOP

55.00

BBQ + DRANK AFKOOP

Willen jullie onbezorgd kunnen borrelen tijdens jullie strandbbq dan is ons BBQ + drankafkoop arrangement echt iets voor jullie!

Met jullie eigen houtskoolgrill grillen jullie alles precies hoe jullie het zelf het lekkerst vinden. Wie is de grillmaster van jullie groep?

Met een zonnetje op jullie bolletje en de geur van gegrild vlees in jullie neus kan jullie avond niet meer stuk! Ober mogen wij nog een rondje drank alstublieft?

Wissen

TOTAAL:

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • V.A. 8 PERSONEN

 • €47,50 – €55,- PP

 • 3 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 3 UUR ONBEPERKT DRANK

 • KABELJAUW, VISSPIES

 • KIPSATE, BEEFBURGER

 • GROENTENSPIES, MAISKOLF

 • 2 SALADES

 • DIVERSE SAUSJES

 • BBQ OP TAFEL

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 50% KORTING OP ACTIVITEITEN, DE BBQ + DRANK AFKOOP ZIT IN EEN OF  MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
bbq-met-drank-video-coming-soon

INFO BBQ + DRANKAFKOOP

Om midden in de zomer een mooi plekje op een zonnig terras te krijgen is onbegonnen werk op het o zo populaire Scheveningen. Geen paniek wij hebben de leukste restaurants op het strand voor jullie uitgezocht en dit is een pareltje met een zeer scherp geprijsde aanbieding! Wij hebben de mooiste plekjes op het terras al voor jullie gereserveerd en een heerlijke selectie aan grillproducten voor jullie uitgezocht.

Na een dagje actief doen op Scheveningen is het heerlijk om lekker neer te kunnen ploffen en naar hartenlust te consumeren. Met deze BBQ + Drankafkoop kunnen jullie zoveel drankjes bestellen als jullie maar willen zonder je druk te hoeven maken over de rekening die nog komt.

Waarschijnlijk hebben jullie al een strandactiviteit gedaan en hebben jullie mega veel honger. Onze strandactiviteiten vinden plaats op nog geen 5 minuten van deze tropische strandtent dus als jullie meteen willen eten is dat geen probleem. Het enige dat jullie hoeven te doen als jullie aankomen bij de strandtent is je naam door te geven en jullie worden naar een heerlijk gezellig hoekje begeleid.

Op het tijdstip dat jullie graag willen BBQen komt er een gloeiende houtskoolbbq op tafel. Naast de BBQ komen er schaaltjes met vlees, vis, salades, groenten en sauzen op tafel. Dit is een grill it yourself dus zorg dat jullie een gezellige grillmaster meenemen!

Jullie krijgen 3 uur lang onbeperkt drankjes (bier, fris, wijn, fruitsappen) dus jullie zullen niet voor verassingen komen te staan door een mega hoge drankrekening. Dit is een topdeal voor een zacht prijsje!

Tip! Zijn jullie op zoek naar een BBQ op het strand waarbij jullie heerlijk onbeperkt kunnen borrelen zonder over de rekening na hoeven te denken? De BBQ + drankafkoop is een perfecte optie voor voetbalteamuitjes of bijvoorbeeld een bedrijfsuitje op Scheveningen!

DE BBQ

Pils & huiswijn & fris & fruitsappen

Kabeljauw & Visspies

Kipsate & Beefburger

Groentenspies & Maiskolf

Pasta salade & Koolsalade

Diversen sauzen

FRITES Mayo | € 3¾
HALLOUMI-KAAS | € 4,-
GRILL GROENTEN | € 4,-
BROOD Kruidenboter OF Guacamole OF Aioli | € 7½

Let op, deze zijn niet bij de prijs inbegrepen en moeten worden afgerekend bij Sol beach!

Tip! Ben je opzoek naar een leuke strandactiviteit of workshop? Op deze pagina’s vindt je het grootste aanbod aan strandactiviteiten en workshops in Den Haag en Scheveningen!

Als jullie je naam doorgeven bij aankomst worden jullie meteen naar een gezellig plekje gebracht dat speciaal voor jullie is gereserveerd! Jullie kunnen meteen een lekker rondje drank bestellen om even bij te komen van een gezellige middag en jullie mogen zelf aangeven hoelaat jullie willen BBQen. Er staat altijd een lekker tropisch muziekje aan in deze strandtent. De bediening is top en er hangt een heerlijke ontspannen sfeer.

Jullie prijs wordt bepaald door het aantal personen waarmee jullie boeken. Hoe groter de groep hoe lager de prijs. Druk op de knop BEREKEN JE PRIJS onderaan deze pagina om de prijs voor jullie groep te berekenen.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs! Hebben jullie interesse in een bepaalde activiteit die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn!

Als je op de knop BEREKEN JE PRIJS hebt gedrukt en je wensen hebt ingevuld, verschijnt er een knop BEREKEN MIJN KORTING.

Bij sommige activiteiten geven we je korting op basis van de grootte van je groep (hoe groter de groep, hoe hoger de korting) en krijg je ook korting als je meerdere activiteiten boekt in bepaalde combinaties.

Als je korting krijgt op basis van de grootte van je groep EN je hebt een combinatie te pakken waarbij je ook korting krijgt, krijg je dus korting op korting. Bekijk onze combodeals voor meer informatie!

Met onze combodeals krijg je op ALLE onderdelen van je dag korting.

Combineer de bbq + drank afkoop bijvoorbeeld met twee strandactiviteiten in onze combodeal Zon zee BBQ. Je kunt de bbq + drank afkoop ook combineren met een strandactiviteit en een kroegentocht in onze combodeal Beach Eat Rave Repeat. Combineer de bbq + drank afkoop met een citygame, workshop, proeverij of wateractiviteit en een strandactiviteit om vervolgend af te sluiten met een kroegentocht voor de full experience in de combodeal Nooit meer naar huis. Zo zijn er nog veel mogelijkheden! Bekijk alle combodeals hier.

Het zal je waarschijnlijk opgevallen zijn, dat er bij INFORMATIE staat aangegeven dat je vanaf 8 personen kan boeken en je bij BEREKEN JE PRIJS minimaal 10 personen kan selecteren.

Neem contact met ons op of bel ons op +316 42537347 indien jullie met minder dan 10 personen zijn.

Halverwege tussen de pier en de haven ligt een van de leukste strandtenten van Scheveningen genaamd Solbeach. Solbeach is mega groot want het zijn eigenlijk twee strandtenten aan elkaar vast en heeft daardoor mega veel gezellige hoekjes, zowel overdekt als in de zon. Er zijn gezellige haardjes binnen en het buitenterras is met afgedekt met glas zodat je lekker uit de wind kunt zitten als het waait.

Solbeach is centraal gelegen met tram 1 , 9 of 11 en bus 21 , 22 en 23 op loopafstand. Ook vrijwel alle hotels in Scheveningen zijn binnen 10 minuten aan te lopen vanaf deze strandtent. Het adres van beachclub Sol is Strandweg 20, 2586 ZZ Scheveningen

Ben je met een grote groep en heb je voorkeur voor een andere locatie of beachclub? Neem contact met ons op, wij werken met veel verschillende beachclubs samen!

Het kan in de zomermaanden flink druk zijn in Scheveningen en het is niet altijd even gemakkelijk om Scheveningen met de auto te bereiken. Wij raden jullie dan ook aan om, indien mogelijk, (deels) met het openbaar vervoer te reizen.

Er zijn diverse trams en bussen die vanaf de stations naar Scheveningen toe rijden. Er zijn ook diverse Park en Ride opties waardoor jullie voor een goedkoop tarief kunnen parkeren om vervolgens met het openbaar vervoer naar Scheveningen toe kunnen gaan.

TRAMLIJNEN NABIJ DE BEACHCLUB

Onze strandactiviteiten worden veelal opgezet naast Beachclub Copacabana, Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

Vanaf de tramhalte (lijn 1, 11 en 12) is het tussen de 5 – 10 minuten lopen naar de plek waar we onze strandactiviteiten opzetten. Deze tramlijnen stoppen overigens allemaal bij Station Hollands spoor of bij Den Haag Centraal Station.

Indien jullie tussen Scheveningen en Den Haag moeten reizen, kunnen jullie het beste lijn 1 nemen. (halte Keizerstraat naar halte Den Haag centrum) De tramrit duurt ongeveer 20 minuten. U kunt in deze tram met uw OV chipkaart inchecken of een los kaartje kopen binnenin de tram.

Gebruik de app OV9292 voor actuele reisinformatie in Den Haag en Scheveningen.

NACHTBUS

Zijn jullie op stap geweest in Den Haag en willen jullie terug jullie hostel in Scheveningen?

Trams rijden tot 00:00 a 01:00 (zie OV9292). Gelukkig is er ook HTM nachtbuzz die vanaf diverse haltes in het centrum van Den Haag om het uur naar Scheveningen rijdt. Indien jullie met de kroegentocht mee zijn stopt deze bus op 2 minuten loopafstand van de laatste club.

PARKEREN IN SCHEVENINGEN

Als jullie naar Scheveningen komen in de zomer raden we iedereen aan minimaal 1 extra uur uit te trekken voor drukte, files en parkeerproblemen.

Dit is niet alleen fijn omdat er niet gehaast hoeft te worden maar te laat komen op een reservering bij ons kan resulteren in een inkorting of annulering van jullie activiteit zonder restitutie. Wij zullen altijd alles doen om dit te voorkomen maar soms is dit door een druk programma niet te vermijden helaas.

Plan van tevoren goed hoe(laat) jullie van A naar B gaan dan komt alles in orde!

PARKEREN AAN DE WEG

In de haven van Scheveningen is het gratis parkeren vanaf 1/4/20 gewijzigd naar betaald parkeren, net zoals alle andere parkeerplekken in Scheveningen. Betaald parkeren in Scheveningen houdt helaas in dat je niet langer dan 2 uur je auto mag laten staan. Op straat parkeren en je auto een dag laten staan zit er dus helaas niet in.

PARKEREN IN EEN PARKEERGARAGE

Jullie kunnen terecht bij 1 van de parkeergarages in de buurt. Voor een overzicht wat betreft de actuele beschikbaarheid van parkeerplekken in de 4 grootste parkeergarages, zie deze link . Om zeker te zijn dat jullie een plek hebben in 1 van de dichtstbijzijnde garages, namelijk de Kurhaus garage of de Nieuwe Parklaan garage (beide ongeveer 10 minuutjes lopen naar beachclub Copacabana) raden we jullie aan om te reserveren om je parkeerplek lang van te voren te reserveren via deze link.

PARK & RIDE

Mochten jullie blijven slapen en komen jullie vroeg naar Scheveningen dan kunnen jullie ook altijd kiezen voor een Park & ride. Zie deze link voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wij raden de Haagse citytax en HTMC aan indien u met de taxi gebracht of opgehaald wordt.

Let op, vervoer op de boulevard is niet toegestaan. Indien u opgehaald of gebracht wordt naar beachclub Copacabana vraag de taxi dan te stoppen bij cocktailbar Sahara (1 minuut vanaf de beachclub).

Tel: Haagse CityTax 070 383 0830
Tel: HTMC 070 390 7722

Hebben jullie een kroegentocht bij ons geboekt en willen jullie met de taxi vanaf het centrum naar jullie Hostel in Scheveningen rijden? Er is een taxi standplaats nabij de ingang van de laatste club (1 minuut lopen) Vooraf reserveren is niet per se nodig, aangezien er altijd genoeg taxi’s aanwezig zijn. De prijs vanaf de laatste club naar Jorplace Hostel is ongeveer: Taxi auto €25,-  of Taxi bus €35,-.  Let op, de genoemde prijzen zijn een gemiddelde prijs van een taxirit in 2020.

 1. Druk op de groene knop BEREKEN MIJN PRIJS onderaan de pagina.
 2. Vul de locatie, datum, starttijd en aantal personen in.
 3. Druk op de knop BEREKEN MIJN KORTING
 4. Kies voor de knop DOORGAAN NAAR AFREKENEN
 5. Vul je gegevens in.
 6. Kies 1 van de betaal opties en betaal online.

IK HEB MIJN ACTIVITEIT BETAALD. WAT GEBEURT ER NU?

Nadat je de activiteit hebt betaald ontvang je de onderstaande mails. Houd je mailbox goed in de gaten. Heb je niets gekregen, kijk dan in je spambox.

 1. Bedankt voor je boeking, je boeking wordt verwerkt in ons systeem en wordt gereserveerd bij eventuele samenwerkingspartners.
 2. Je activiteiten zijn bevestigd op de door jouw gekozen datum en tijd
 3. Herinnering van je activiteiten en handige informatie

Het menu staat duidelijk in de pagina vermeld. Bij-of na gerechten die niet in het menu opgenomen zijn moeten in het restaurant besteld en afgerekend worden. Mochten jullie liever dat wij van te voren aanpassingen doen in het menu, of gerechten voor jullie bijbestellen dan kan dat ook dat is geen probleem. Wij vragen hier overigens wel administratie kosten voor (min €50,-).

Er zit geen drank bij dit diner inbegrepen. Alle drankjes moeten meteen bij het restaurant afgerekend worden.

Onze samenwerkingspartners geven aan rekening te houden met dieet wensen en allergieën, mits dit tijdig doorgegeven wordt. Vraag voordat je boekt aan je groep welke dieetwensen/ allergieën er zijn. Laat ons verderop in het boekingssysteem weten waar je allergisch voor bent of met welke dieetwensen je graag wilt dat wij rekening houden. Dit doe je door een opmerking te plaatsen bij BESTELNOTITIES, onder het kopje AANVULLENDE INFORMATIE/EXTRA INFORMATIE. Dieetwensen en allergieën kunnen max 7 dagen voor aanvang kosteloos aan ons doorgeven worden. Geef je allergieën en dieetwensen nogmaals aan tijdens je uitje.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden.

Bij groepen van 25 personen of meer: Deze vraag is uitgebreid opgenomen in de algemene voorwaarden Art. 6 en art. 8

Bij groepen van 25 personen of minder: Wat vervelend dat er twijfelaars zijn in je groep. Bij activiteiten die we zelf uitvoeren is het mogelijk om alleen te boeken voor de personen waarvan je zeker weet dat ze meegaan (we houden altijd het minimale aantal aan). De rest van de personen kunnen op de dag zelf in cash bij ons betalen. Laat ons zo snel mogelijk weten hoeveel personen erbij komen (uiterlijk 3 dagen voor aanvang) zodat we ruimschoots spullen meenemen. Neem contact met ons op en vraag ons bij welke activiteiten dit mogelijk is,

Indien mogelijk verplaatsen we je activiteit een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Groepen van 25 personen of meer kunnen ervoor kiezen om achteraf via een factuur te betalen. Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tip! Combineer de BBQ + drankafkoop bij Sol beach met een leuke cocktailworkshop of strandactiviteit zoals bijvoorbeeld archery tag of survivor (expeditie robinson)

VERSTUUR MIJN OFFERTE