AFTERMOVIE

200.00

AFTERMOVIE

Leg deze geweldige dag vast met een aftermovie van jullie bedrijfsuitje!

Rust een of meerdere collega’s uit met een gopro en laat onze camera man met een drone vanuit de lucht filmen leg de leukste momenten vast op video.

Met een lekker nummertje eronder en professionele beelden vanuit de lucht en op de grond wordt dit de perfecte recruitment marketing video!

AANTAL PERSONEN

TOTAAL:

INFORMATIE

 • GEMONTEERD IN 10 DAGEN

 • 50% KORTING NU €100

 • SCHEVENINGEN & DEN HAAG

INCLUSIEF

 • BODYCAM

 • VIDEODRONE

 • PROFESSIONELE BEGELEIDING

 • CAMERAMAN

 • MONTAGE

 • EIGEN MUZIEK

GEGARANDEERD

 • EXPERTS IN TEAMBUILDING

 • UITJES OP MAAT

 • PROFESSIONELE INSTRUCTEURS

 • ENTHOUSIAST TEAM

 • GEEN VERBORGEN KOSTEN

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

RESERVEER
BEL ONS 0642537347

CHECK HIER ONDER DE VIDEO VAN EEN AFTERMOVIE  EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

BH pimpen

INFO AFTERMOVIE BEDRIJFSUITJE

Als jullie het bedrijfsuitje laten verzorgen door OhOhDenHaag Kroegentocht is het altijd verstandig om hier een leuke aftermovie van te laten maken!

Pak nu je kans en leg jullie hele bedrijfsuitje vast op film. Rust een of meerdere collega’s uit met een Bodycam en laat ons de beste souvenir uit de geschiedenis maken!

Onze cameraman zal beelden in 4K vanuit de lucht schieten met een professionele videodrone. Daarnaast zal er ook vanaf de grond worden gefilmd en we rusten een of meerdere collega’s uit met een bodycam.

Door het combineren van beelden vanuit 3 camera posities kunnen wij een zeer professionele video maken en alle leuke momenten vastleggen.

Alleen de allerleukste beelden worden gebruikt voor de aftermovie, gênante of vervelende beelden laten we er uiteraard uit!

Deze aftermovie is uiteraard de perfecte recruitment marketing tool. Na het zien van deze video staan werknemers in de rij om voor jullie bedrijf te komen werken, zeker met zulke bedrijfsuitjes!

Laat ons de ultieme herinnering van jullie bedrijfsuitje maken en beleef jullie uitje steeds opnieuw!

PRIJZEN

Totale prijs € 100,- incl btw (€ 62,65 ex)

Op het moment dat je een activiteit in de winkelwagen toevoegt wordt de prijs zowel inclusief als exclusief btw getoond.

DRANK AFKOPEN?

Willen jullie lekker doordrinken voor, tijdens of na jullie activiteit? En willen jullie je geen zorgen hoeven te maken over de drankrekening die na dit uitje betaald moet worden? Als jullie de drank afkopen komen jullie niet voor verrassingen te staan en kan iedereen zoveel drinken als hij of zij zelf wil.

We hebben verschillende drank arrangementen op locaties in Den Haag en Scheveningen. Kies HIER het borrel arrangement wat het beste bij jullie past op de locatie waar jullie activiteit plaats vindt.

BEDRIJFSUITJE OP MAAT

Zijn jullie op zoek naar een compleet verzorgde dag waarbij al jullie zorgen uit handen worden genomen? Wij hebben een zeer uitgebreide selectie van strandactiviteiten en workshops! We kunnen een compleet bedrijfsuitje van A tot Z verzorgen van uitgebreide lunch buffetten en BBQ arrangementen tot themafeesten of kroegentochten.

Geen verzoek is ons te gek en kan niet bestaat niet volgens ons! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Al onze activiteiten kunnen per factuur betaald worden. Ook rekeningen van bijvoorbeeld hapjes en drankjes kunnen op nacalculatie op de factuur gezet worden.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs inclusief BTW, locatie, videodrone, camaraman, bodycam.

De videodrone en bodycam worden bediend door onze professionele cameraman.

De aftermovie wordt binnen 10 dagen gemonteerd en opgestuurd naar het opgegeven adres.

Wij schieten alleen spontane video en zullen geen zaken in scene zetten, tenzij jullie hier zelf om vragen. Door het gebruik van een videodrone en de bodycam zullen jullie weinig merken van de opnames tijdens jullie bedrijfsuitje.

Je kan de aftermovie voor promotionele doeleinde gebruiken. OhOhDenHaag Kroegentocht houdt zich het recht voor de beelden zelf ook te gebruiken en blijft rechtelijk eigenaar van het beeld materiaal. Wij geven jullie bedrijf toestemming om de beelden te gebruiken op welke manier dan ook.

Onze bodycam is verzekerd tegen schade tijdens de activiteiten.

Laat verderop in het boekingsproces bij de notities weten welk nummer je graag wil horen. Vermeld de titel en de artiest en vermeld het adres waar we de aftermovie naar toe kunnen sturen.

De prijs van de video hangt niet af van de lengte van de video. Je moet rekenen op 1 minuut video lengte per activiteit. Onder activiteiten verstaan wij bijvoorbeeld: Lunch, Borrel, Diner, Strandactiviteit, Workshop, Kroegentocht.

Er kan van te voren aangegeven worden wat er absoluut niet in de video moet voorkomen. Helaas is het aanpassen van de video nadat deze al gemonteerd is niet gratis. Het aanpassen van de video kost nogmaals €100,-

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
VERSTUUR MIJN OFFERTE