ARCHERY TAG

20.00

ARCHERY TAG

Start Archery Tag met een welkomstdrankje in de zon op het mooiste terras van Scheveningen. Verzorgt door onze persoonlijke Robin Hood uiteraard!

Zoeken jullie een activiteit waar teamwork en doorzettingsvermogen erg belangrijk zijn tijdens jullie bedrijfsuitje dan is Archery Tag het spel voor jou en je collega’s!

Rennen, duiken, vliegen en mikken. Wie van jou collega’s heeft zijn of haar vizier op scherp staan?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • VANAF € 15,- PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 BIER / WIJN / FRIS

 • INSTRUCTEUR

 • PRIJS WINNEND TEAM

 • GROEPS – ACTIE FOTO’S

GEGARANDEERD

 • EXPERTS IN TEAMBUILDING

 • UITJES OP MAAT

 • PROFESSIONELE INSTRUCTEURS

 • ENTHOUSIAST TEAM

 • GEEN VERBORGEN KOSTEN

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE ARCHERY TAG EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

BH pimpen

INFO ARCHERY TAG

Willen jullie tijdens het Bedrijfsuitje Archery Tag leren spelen? Dan zijn jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht aan het juiste adres!

Met een lekker Schevenings briesje en de zon op jullie gezicht zal dit spel niet gauw gaan vervelen en waarschijnlijk worden jij en je collega’s redelijk fanatiek.

Vergeet die warme paintball pakken, Archery Tag is echt een lekker strandspel. Archery tag speel je met rubberen pijlen dus speciale pakken zijn bij dit spel gelukkig niet nodig.

Archery Tag is een spel wat iedereen binnen no time onder de knie kan krijgen. Je hoeft niet te rennen en er is weinig conditie voor nodig, terwijl het spel wel vol actie zit!

Bij OhOhDenHaag Kroegentocht ligt de focus op teambuilding en gezelligheid! Met een welkomstdrankje en een dolletje hier en daar proberen we bij elke activiteit een top sfeer te creëren, zo ook als jullie tijdens jullie bedrijfsuitje Archery Tag bij ons boeken.

Komt bij jouw de ware Robin Hood naar boven en zal jij met gemak al je collega’s uitschakelen?

ONTVANGST

Ontmoet de gezellige game host op een van de meest tropische strandtenten van Scheveningen.

Hij staat klaar om jullie te begeleiden naar een middagje vol actie en FUN.

Onze professionele Robin Hood heeft een top plek op het terras voor jullie gereserveerd en regelt meteen een heerlijk welkomstdrankje voor jullie.

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE COLLEGA’S UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE BEDRIJFSUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

HET SPEL

Zodra jullie er klaar voor zijn neemt Robin jullie mee het strand op om jullie alles uit te leggen over de maskers, de pijlen, de bogen en de targets. Hij geeft jullie eerst een uitgebreide uitleg over de spelregels en een aantal veiligheidsinstructies.

Afhankelijk van het aantal deelnemers in jullie bedrijfsuitje zullen we een toernooistructuur uitleggen en tijdslimiet per ronde aangeven.

Elke ronde wordt begeleid door Robin Hood terwijl zijn assistent foto’s zal maken van jullie spel. De teams die niet aan het spelen zijn zullen langs het veld toekijken en waarschijnlijk aanwijzingen geven. Archery tag is een spel waar mensen vrij snel heel fanatiek van worden.

Daarna zullen jullie onder het toeziend oog van Robin oefenen met het mikken op en raken van de targets. Jij en je collega’s worden verdeeld in teams van 5 en nu kan het toernooi beginnen.

Het is de bedoeling om met een team van collega’s het andere team uit te schakelen door elkaar te raken of de targets van de tegenpartij omver te schieten. Het is een spel van teamwork en doorzettingsvermogen, want als een van jouw teamleden de pijlen op raapt moeten de andere voor afweergeschut zorgen uiteraard. Daarnaast kunnen collega’s die geraakt zijn en het veld moeten verlaten weer terugkeren als jij of je collega’s een target van de tegenstander omschiet.

Deze facetten van Archery Tag bevorderen het werken in een team enorm en helpen de banden tussen collega’s te versterken!

Voor jullie zien jullie een aantal bunkers. Voor iedere speler ligt er een pijl en boog klaar, het spel gaat van start!

FOTO’S

Tussen de schietende pijlen door maken we tijdens het spel de leukste actie foto’s van jullie. Ook na het spel is er tijd voor een aantal groepsfoto’s op het strand. De foto’s worden dezelfde week nog naar jullie toegestuurd als een leuke herinnering van jullie bedrijfsuitje!

Geen verzoek is ons te gek en kan niet bestaat niet volgens ons! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

PRIJZEN

OhOhDenHaag Kroegentocht werkt met een laagste prijs garantie. Hebben jullie interesse in een bepaalde activiteit die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn. Houdt er wel rekening mee dat de prijzen voor Archery Tag inclusief 1 bier / wijn / fris zijn.

V.a. 10 personen € 20,00 incl btw (€ 16,75 ex)

V.a. 25 personen € 17,50 incl btw (14,50 ex)

V.a. 50 personen € 15,00 incl btw ( €12,50 ex)

Op het moment dat je een activiteit in de winkelwagen toevoegt wordt de prijs zowel inclusief als exclusief btw getoond.

BEDRIJFSUITJE OP MAAT

Is 1,5 uur voor 1 activiteit eigenlijk te kort en willen jullie een uitgebreid toernooi spelen of liever tijdens jullie bedrijfsuitje archery tag combineren met een aantal andere activiteiten? Wij kunnen een compleet bedrijfsuitje van A tot Z verzorgen van uitgebreide lunch buffetten en BBQ arrangementen tot themafeesten of kroegentochten.

Geen verzoek is ons te gek en kan niet bestaat niet volgens ons! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

DRANK AFKOPEN?

Willen jullie lekker doordrinken voor, tijdens of na jullie activiteit? En willen jullie je geen zorgen hoeven te maken over de drankrekening die na dit uitje betaald moet worden? Als jullie de drank afkopen komen jullie niet voor verrassingen te staan en kan iedereen zoveel drinken als hij of zij zelf wil.

We hebben verschillende drank arrangementen op locaties in Den Haag en Scheveningen. Kies HIER het borrel arrangement wat het beste bij jullie past op de locatie waar jullie activiteit plaats vindt.

LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Archery Tag zal dan ook buiten, naast de beachclub plaatsvinden.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Al onze activiteiten kunnen per factuur betaald worden. Ook rekeningen van bijvoorbeeld hapjes en drankjes kunnen op nacalculatie op de factuur gezet worden.

Indien mogelijk verplaatsen we de Archery Tag naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de voorwaarden van onze concurrenten gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs, welkomstdrankje, foto’s, tijdsduur, locatie, prijsuitreiking.

Een reserve activiteit is een activiteit die je kiest voor het geval dat Archery Tag niet door kan gaan. Dit gebeurt alleen als het weer niet mee zit, bij regen of hagel bijvoorbeeld. Omdat we niet zomaar een andere activiteit voor jullie willen kiezen laten we jullie van te voren zelf een keuze maken. Zo krijg je toch een activiteit die het meest bij jullie past.

We gebruiken alleen materiaal van de hoogste kwaliteit. Al onze spellen hebben een Europees keurmerk en voldoen aan de strengste veiligheidsvoorschriften. Onze instructeurs zijn ervaren en weten wat ze doen.

Als het regent gaat Archery Tag helaas niet door. Daarom vragen wij jullie een reserve activiteit uit te kiezen. Deze vindt plaats in een strandtent of café nabij de plaats waar de activiteit plaats zou vinden. In dit geval nemen we contact met je op en geven wij het eventueel gewijzigde adres aan jullie door.

Er is een ruimte waar jullie je spullen kunnen neerleggen.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

Andere suggesties…

 • COCKTAILS ON THE BEACH

  COCKTAILS ON THE BEACH

  Ben je op zoek naar een workshop die echt iedereen leuk vindt? De cocktails on the beach workshop is een echte sfeer maker! Samen met jouw personeel of collega’s maak je twee heerlijke cocktails op het mooie strand van Scheveningen. Tijdens zonsondergang is er tijd voor een kleine fotoshoot op het strand, een leuke herinnering aan jullie bedrijfsuitje!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Leer je collega’s eens van een andere kant kennen tijdens een gezellige kroegentocht in het centrum van Den Haag! Jullie ontdekken de leukste kroegen en feestcafés terwijl jullie door de gezellige straatjes van de binnenstad lopen. Een en al gezelligheid terwijl de gidsen jullie de beste plekken van hun stad laten zien. Dat er over deze avond nog lang wordt nagepraat is een feit!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Geniet van een heerlijk BBQ buffet midden op het terras van een sfeervolle strandtent in Scheveningen! Met keuze uit 4 verschillende BBQ arrangementen en een enorme hanggril midden op het terras waar live gegrild wordt zijn de mogelijkheden oneindig. Verse Vis, sappige steaks en frisse salades in het zonnetje op het terras. Wie wil dit nou niet tijdens een bedrijfsuitje?
  x