BORREL IN THE CITY

14.50

BORREL IN THE CITY

Een gezellig terras in de zon midden in het centrum van Den Haag is de ideale locatie voor een borrel tijdens jullie bedrijfsuitje.

Kies uit meerdere borrelarrangementen en laat jullie helemaal in de watten leggen met ijskoude drankjes en lekkere warme hapjes.

Of jullie nou met 10 of 400 collega’s komen, wij zorgen voor een onvergetelijke borrel tijdens jullie bedrijfsuitje. Is het al vijf uur…?

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 14,50 PP INCL BTW

 • DEN HAAG

INCLUSIEF

 • 8 MUNTJES

 • BITTERGARNITUUR

 • GEZELLIG TERRAS

 • VRIENDELIJKE BEDIENING

GEGARANDEERD

 • EXPERTS IN TEAMBUILDING

 • UITJES OP MAAT

 • PROFESSIONELE INSTRUCTEURS

 • ENTHOUSIAST TEAM

 • GEEN VERBORGEN KOSTEN

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

BEL ONS 0642537347
RESERVEER
OFFERTE

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE BORREL IN THE CITY EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

BH pimpen

INFO BORREL IN THE CITY

Op een heerlijk terras in de zon midden in het centrum hebben wij een mooie hoek gereserveerd voor een borrel tijdens jullie bedrijfsuitje. Wij hebben 3 fantastische borrelarrangementen voor jullie samengesteld waar jullie uit kunnen kiezen. Of jullie maar een paar drankjes willend doen of helemaal all out willen gaan maakt niet uit, wij hebben aan alles gedacht!

Wij werken samen met bekende professionele zaken in Den Haag. Of jullie nou met 20 man of 400 man op bedrijfsuitje gaan, wij kunnen voor elke groep een toplocatie regelen.

Bestel een glas wijn, bier of fris bij een van de vriendelijke bedieningsmedewerkers. Binnen een mum van tijd staan er lekkere warme hapjes op tafel zoals crispy garnalen, krokante kip stukjes, bitterballen en kaasstengels.

Geniet van ijskoude drankjes, warme hapjes, snelle bediening en die heerlijke sfeer in het centrum van Den Haag tijdens de Borrel in the City!

ONTVANGST

Jullie worden ontvangen door de vriendelijke jongens en meiden op dit heerlijke zonovergoten terras.

Onze host heeft een top plek op het terras voor jullie gereserveerd en zorgt ervoor dat er meteen iemand bij jullie iets te drinken op komt nemen voor de dorstige collega’s!

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE COLLEGA’S UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE BEDRIJFSUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

BORREL MENU’S

(vanaf 10 personen duur: onbeperkt)

De borrel op het strand is inclusief 8 munten en 4 warme hapjes per persoon.

Warme hapjes

Oma Bobs bitterballen
oude kaas stengel
chicken bites
crispy garnalen
groenteloempia

Drankjes

2 munten voor tapbier Heineken, o% bieren, frisdrank, verse jus, alle warme dranken
3 munten voor wijn, bubbels, speciaal bieren
4 munten voor mixjes, longnecks

(vanaf 40 personen, duur: 3 uur)

3 uur onbeperkt voor een vast bedrag:

Bier: Heineken van de tap, Radler, 0% bieren.

Witte wijnen: Chardonnay, Sauvignon en Pinot Grigio.

Rode wijnen: Merlot en Tempranillo.

Rosé wijn: Grenache.

Overig: Alle frisdranken, verse jus en alle warme dranken.

(vanaf 20 personen, duur: 2 uur)

2 uur onbeperkt drankjes:

Bier: Heineken van de tap, Radler, 0% bieren.

Witte wijnen: Chardonnay, Sauvignon en Pinot Grigio.

Rode wijnen: Merlot en Tempranillo. Rosé wijn: Grenache.

Overig: Alle frisdranken, verse jus en alle warme dranken.

Sterke dranken: Jenever en Vieux.

Zoutjes op tafel:

Op tafel gemengde noten en zoute tengels

Rondje warme hapjes:

Oma Bobs bitterballen, oude kaas tengels,
chicken bites, crispy garnalen, groenteloempia’s.

Rondje koude hapjes:

Spaanse ham, pittige worst, Stolwijker boerenkaas,
oude brokkelkaas, gemengde olijven.

PRIJZEN

BUDGET BORREL              € 14,50 incl btw (€ 12,- ex)

DRANKUITKOOP               € 17,50 incl btw (€ 15,90 ex)

DRANKUITKOOP + HAPJES € 20,30 incl btw (€ 16,80 ex)

Op het moment dat je een activiteit in de winkelwagen toevoegt wordt de prijs zowel inclusief als exclusief btw getoond.

BEDRIJFSUITJE OP MAAT

Zijn jullie op zoek naar een compleet verzorgde dag waarbij al jullie zorgen uit handen worden genomen? Wij hebben een zeer uitgebreide selectie van strandactiviteiten en workshops! We kunnen een compleet bedrijfsuitje van A tot Z verzorgen van uitgebreide lunch buffetten en BBQ arrangementen tot themafeesten of kroegentochten.

Geen verzoek is ons te gek en kan niet bestaat niet volgens ons! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

LOCATIE

Door onze wekelijkse kroegentochten en jaren ervaring in de Haagse horeca hebben wij een hoop contacten in het centrum van Den Haag. Neem contact met ons op om de juiste locatie uit te zoeken voor jou en je collega’s!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Al onze activiteiten kunnen per factuur betaald worden. Ook rekeningen van bijvoorbeeld hapjes en drankjes kunnen op nacalculatie op de factuur gezet worden.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de voorwaarden van onze concurrenten gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs, locatie, menu mogelijkheden, aantal gerechten,  ingrediënten.

Je kan ook drank afkopen. De drankuitkoop is vanaf 20 personen, voor minimaal 2 uur E18,50 pp. Elk extra uur dat jullie de drank uit willen kopen kost E6,50. Klik HIER om de drank uitkoop te reserveren.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

Andere suggesties…

 • GO ITALIAN

  GO ITALIAN

  Ben jij een echte pasta lover? Kies dan voor de Go Italian! Met meer dan 40 verschillende pizza’s, pasta’s en maaltijd salades gaat iedereen blij naar huis! De Go Italian is inclusief 4 drankjes en een hoofdgerecht naar keuze, precies zoals een Italiaanse la mama het zou maken! Een hip interieur met lange tafels zodat iedereen elkaar goed kan zien en kan socialisen. Hoor ik die pizza calzone al kome??
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Leer je collega’s eens van een andere kant kennen tijdens een gezellige kroegentocht in het centrum van Den Haag! Jullie ontdekken de leukste kroegen en feestcafés terwijl jullie door de gezellige straatjes van de binnenstad lopen. Een en al gezelligheid terwijl de gidsen jullie de beste plekken van hun stad laten zien. Dat er over deze avond nog lang wordt nagepraat is een feit!
  x
 • CRAZY 88

  CRAZY 88

  Durf jij samen met je team een menselijke piramide te maken midden in een winkelstraat? Of de ijscoman om een gratis ijsje te vragen? Nee? Gelukkig sta je er niet alleen voor! Samen met je team gaan jullie de meest bizarre opdrachten uitvoeren! Daag je collega’s en jezelf uit voor een spelletje waar lef en humor op de voorgrond staan. Durf jij alle uitdagingen aan?
  x