BUMPER VOETBAL

20.00

BUMPER VOETBAL

Beuk, stoot, scoor en lanceer je teamgenoten met een lekker potje bumper voetballen tijdens jullie bedrijfsuitje!

Trek de bal over je heen en pak de handgrepen vast. Probeer zoveel mogelijk doelpunten te maken, maar pas op! Voor je het weet stuiter je met een hoge snelheid de lucht in!

Voor een actief bedrijfsuitje op het Scheveningse strand met een extreem hoge fun factor!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • VANAF € 15,- PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 BIER / WIJN / FRIS

 • INSTRUCTEUR

 • ACTIE- GROEPSFOTO’S

 • PRIJS WINNEND TEAM

GEGARANDEERD

 • EXPERTS IN TEAMBUILDING

 • UITJES OP MAAT

 • PROFESSIONELE INSTRUCTEURS

 • ENTHOUSIAST TEAM

 • GEEN VERBORGEN KOSTEN

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE BUMPER VOETBAL AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

BH pimpen

INFO BUMPER VOETBAL

Bumper voetbal is een van de meest populaire strandactiviteiten bij bedrijfsuitjes. En dat is natuurlijk niet voor niets, want je collega’s omver beuken tijdens een potje voetbal is ook geweldig om te doen!

Onze scheidsrechter is een echte ras Hagenees die al jaren trainer is bij een bekende Haagse voetbalclub. Hij staat klaar met enorme bumper voetballen. Trek de bal over je heen en pak de handgrepen vast, let the games begin!

Er zijn 3 verschillende bumperbal maten aanwezig, zo heeft iedereen altijd een passende bal om. Al onze ballen hebben een Europees keurmerk en zijn van de hoogste kwaliteit met de maximaal verkrijgbare dikte. Jullie kunnen dus hard tegen elkaar op botsen, zonder dat jullie bang hoeven te zijn dat er een bal klapt!

ONTVANGST

Jullie worden ontvangen door onze host op het terras van een van de meest tropische strandtenten van Scheveningen.

Zodra hij jullie ontvangen heeft seint hij onze professionele scheids in die jullie gaat begeleiden tijdens deze strijd der titanen

Onze professionele scheids heeft een top plek op het terras voor jullie gereserveerd en regelt meteen een heerlijk welkomstdrankje voor jullie.

Hij staat klaar om jullie te begeleiden naar een middagje vol actie en fun!

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE COLLEGA’S UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE BEDRIJFSUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

HET SPEL

Zodra jullie er klaar voor zijn neemt onze Scheids jullie mee het strand op om jullie alles uit te leggen over de ballen en het doel van Bumper voetbal. Hij geeft jullie eerst een uitgebreide uitleg over de spelregels en een aantal veiligheidsinstructies.

Afhankelijk van het aantal deelnemers aan jullie bedrijfsuitje zullen we een toernooistructuur uitleggen en tijdslimiet per ronde aangeven.

Elke ronde wordt begeleid door onze scheids terwijl zijn assistent foto’s zal maken van jullie spel. De teams die niet aan het spelen zijn zullen langs het veld toekijken en waarschijnlijk aanwijzingen geven. Bumper voetbal is een spel waar mensen vrij snel heel fanatiek van worden.

Na het eerste fluitsignaal ren je op de bal af en laten je collega’s nou precies hetzelfde doen! Door de botsing van de twee bumperballen lanceren jullie elkaar de lucht in.

Sta snel op en probeer de bal te pasen naar je teamgenoot. Samenwerking is essentieel, alleen zo kan je de tegenpartij uitschakelen!

Nog nooit was een potje voetballen zo leuk. In dit spel draait het niet alleen om zoveel mogelijk punten scoren. Botsen, beuken, vallen en weer opstaan is wat het spel zo’n hoge fun factor geeft. Ga vol gas tegen elkaar in en beuk erop los. Ga voor de overwinning!

FOTO’S

Tussen de vliegende ballen door maken we tijdens het spel de leukste actie foto’s van jullie. Ook na het spel is er tijd voor een aantal groepsfoto’s op het strand. De foto’s worden dezelfde week nog naar jullie toegestuurd als een leuke herinnering van jullie bedrijfsuitje!

PRIJZEN

OhOhDenHaag Kroegentocht werkt met een laagste prijs garantie. Hebben jullie interesse in een bepaalde activiteit die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn. Houdt er wel rekening mee dat de prijzen voor Bumpervoetbal inclusief 1 bier / wijn / fris zijn.

V.a. 10 personen € 20,00 incl btw (€ 16,75 ex)

V.a. 25 personen € 17,50 incl btw (14,50 ex)

V.a. 50 personen € 15,00 incl btw (€12,50 ex)

Op het moment dat je een activiteit in de winkelwagen toevoegt wordt de prijs zowel inclusief als exclusief btw getoond.

BEDRIJFSUITJE OP MAAT

Is 1,5 uur voor 1 activiteit eigenlijk te kort en willen jullie een uitgebreid toernooi spelen of liever tijdens jullie bedrijfsuitje Bumper voetbal combineren met een aantal andere activiteiten? Wij kunnen een compleet bedrijfsuitje van A tot Z verzorgen van uitgebreide lunch buffetten en BBQ arrangementen tot themafeesten of kroegentochten.

Geen verzoek is ons te gek en kan niet bestaat niet volgens ons! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Bumpervoetbal zal dan ook buiten, naast de beachclub plaatsvinden.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

DRANK AFKOPEN?

Willen jullie lekker doordrinken voor, tijdens of na jullie activiteit? En willen jullie je geen zorgen hoeven te maken over de drankrekening die na dit uitje betaald moet worden? Als jullie de drank afkopen komen jullie niet voor verrassingen te staan en kan iedereen zoveel drinken als hij of zij zelf wil.

We hebben verschillende drank arrangementen op locaties in Den Haag en Scheveningen. Kies HIER het borrel arrangement wat het beste bij jullie past op de locatie waar jullie activiteit plaats vindt.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Al onze activiteiten kunnen per factuur betaald worden. Ook rekeningen van bijvoorbeeld hapjes en drankjes kunnen op nacalculatie op de factuur gezet worden.

Indien mogelijk verplaatsen we de Bumpervoetbal naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de voorwaarden van onze concurrenten gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs, welkomstdrankje, foto’s, tijdsduur, locatie, prijsuitreiking, instructeur

Een reserve activiteit is een activiteit die je kiest voor het geval dat Bumpervoetbal niet door kan gaan. Dit gebeurt alleen als het weer niet mee zit, bij regen of hagel bijvoorbeeld. Omdat we niet zomaar een andere activiteit voor jullie willen kiezen laten we jullie van te voren zelf een keuze maken. Zo krijg je toch een activiteit die het meest bij jullie past.

We gebruiken alleen materiaal van de hoogste kwaliteit. Al onze spellen hebben een Europees keurmerk en voldoen aan de strengste veiligheidsvoorschriften. Onze instructeurs zijn ervaren en weten wat ze doen.

Als het regent gaat Bumpervoetbal helaas niet door. Daarom vragen wij jullie een reserve activiteit uit te kiezen. Deze vindt plaats in een strandtent of café nabij de plaats waar de activiteit plaats zou vinden. In dit geval nemen we contact met je op en geven wij het eventueel gewijzigde adres aan jullie door.

Er is een ruimte waar jullie je spullen kunnen neerleggen.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

Andere suggesties…

 • BORREL ON THE BEACH

  BORREL ON THE BEACH

  Ben je een bedrijfsuitje aan het plannen op het strand? Vergeet dan niet even een pauze in te lassen bij deze gezellige strandtent! Laat je vallen in een van de loungebanken of neem plaats aan een tafel in het zonnetje. Geniet van een lekker ijskoud drankje en een warm hapje en kom helemaal bij met je team!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Leer je collega’s eens van een andere kant kennen tijdens een gezellige kroegentocht in het centrum van Den Haag! Jullie ontdekken de leukste kroegen en feestcafés terwijl jullie door de gezellige straatjes van de binnenstad lopen. Een en al gezelligheid terwijl de gidsen jullie de beste plekken van hun stad laten zien. Dat er over deze avond nog lang wordt nagepraat is een feit!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Geniet van een heerlijk BBQ buffet midden op het terras van een sfeervolle strandtent in Scheveningen! Met keuze uit 4 verschillende BBQ arrangementen en een enorme hanggril midden op het terras waar live gegrild wordt zijn de mogelijkheden oneindig. Verse Vis, sappige steaks en frisse salades in het zonnetje op het terras. Wie wil dit nou niet tijdens een bedrijfsuitje?
  x