CAPOEIRA WORKSHOP

22.50

CAPOEIRA WORKSHOP

Ben jij klaar voor een spectaculaire dansworkshop waarbij acrobatiek, muziek, dans en gevecht samenkomen?

Maak kennis met de o zo gezellige Pedro en deze Braziliaanse workshop vol fun, interactie en beleving op het mooie strand van Scheveningen.

Deze workshop staat garant voor vrolijkheid en zorgt ervoor dat iedereen helemaal los komt!

 

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • VANAF € 17,50 INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 WIJN / BIER / FRIS

 • INSTRUCTEUR

 • KAMPIOENSPRIJS

 • ACTIE- GROEPSFOTO’S

GEGARANDEERD

 • EXPERTS IN TEAMBUILDING

 • UITJES OP MAAT

 • PROFESSIONELE INSTRUCTEURS

 • ENTHOUSIAST TEAM

 • GEEN VERBORGEN KOSTEN

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE CAPOEIRA WORKSHOP EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

BH pimpen

INFO CAPOEIRA WORKSHOP

Er komt een hoop kijken bij het beoefenen van Capoeira en sommige mensen zouden zelfs beweren dat Capoeira meer een dans is dan een vechtsport. Maar niets is minder waar! Daag elkaar uit op de meeslepende beats van de capoeira muziek en breng jullie bedrijfsuitje tot leven..

Je hoeft niet super lenig te zijn of een top conditie te hebben voor deze workshop. Iedereen kan meedoen in zijn eigen tempo, en dat is nou juist het fijne van Capoeira! Reageer en analyseer elkaar eens op een totaal andere manier. Maak kennis met alle elementen van capoeira: de verdediging, de aanval, de instrumenten en de Braziliaanse liederen afkomstig uit de slaventijd.

Je hoeft niet bang te zijn voor bloedneuzen en gebroken armen, de capoeira workshop is zonder echt fysiek contact. Capoeira gaat immers om het tonen van geestelijke weerbaarheid. De zogenaamde winnaar van het capoeira spel reageert het snelst met tactische bewegingen en kan de tegenstander uit balans brengen.

In de Capoeira workshop leer je je collega’s op een andere manier kennen, door samen te werken en plezier te maken met elkaar… en dat is nou juist wat belangrijk is bij een bedrijfsuitje!

ONTVANGST

Jullie worden ontvangen door onze host op het terras van een van de meest tropische strandtenten van Scheveningen.

Zodra hij jullie ontvangen heeft seint hij onze professionele Capoeira docent Pedro in die jullie gaat begeleiden deze middag.

Onze Pedro heeft een top plek op het terras voor jullie gereserveerd en regelt meteen een heerlijk welkomstdrankje voor jullie.

Hij staat klaar om jullie te begeleiden naar een middagje vol actie en fun.

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE COLLEGA’S UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE BEDRIJFSUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

DE WORKSHOP

In de capoeira workshop leren jullie een aantal toffe moves van een echte capoeira expert. Na een groepsinstructie worden jullie in tweetallen verdeeld en gaan jullie oefenen op lekkere Braziliaanse deuntjes. Beoefen de ”Ginga”, een swingende basis stap van waaruit alle mogelijke bewegingen worden gecontroleerd. Probeer de tegenstander te slim af te zijn met draaiende trappen en acrobatische moves.

Dan is het tijd voor de welbekende Roda. Het capoeira spel wordt nu uitgevoerd in een grote kring, die gevormd is door de rest van het team. De muziek geeft energie en richting aan de twee spelers die elkaar in de cirkel gaan uitdagen. Buk, trap en ontwijk je collega. Val hem aan met je net geleerde capoeira moves!

FOTO’S

Tijdens de Capoeira workshop maken we actiefoto’s. De sierlijke dans en draaibewegingen om elkaar heen zorgen voor de meest prachtige foto’s, vooral leuk tijdens zonsondergang! De workshop wordt afgesloten met een groepsfoto op het strand. De foto’s worden in hoge kwaliteit per email opgestuurd als leuk aandenken van jullie bedrijfsuitje.

PRIJZEN

OhOhDenHaag Kroegentocht werkt met een laagste prijs garantie. Hebben jullie interesse in een bepaalde activiteit die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn. Houdt er wel rekening mee dat de prijzen voor de Capoeira workshop inclusief 1 bier / wijn / fris zijn.

V.a. 10 personen € 22,50 incl btw (€ 18,60 ex)

V.a. 25 personen € 20,- incl btw (€ 16,50 ex)

V.a. 50 personen € 17,50 incl btw (€ 14,45 ex)

Op het moment dat je een activiteit in de winkelwagen toevoegt wordt de prijs zowel inclusief als exclusief btw getoond.

BEDRIJFSUITJE OP MAAT

Willen jullie tijdens jullie bedrijfsuitje de Capoeira workshop combineren met een aantal andere activiteiten? Wij hebben een zeer uitgebreide selectie van strandactiviteiten en workshops! We kunnen een compleet bedrijfsuitje van A tot Z verzorgen van uitgebreide lunch buffetten en BBQ arrangementen tot themafeesten of kroegentochten.

Geen verzoek is ons te gek en kan niet bestaat niet volgens ons! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

DRANK AFKOPEN?

Willen jullie lekker doordrinken voor, tijdens of na jullie workshop? En willen jullie je geen zorgen hoeven te maken over de drankrekening die na dit uitje betaald moet worden? Als jullie de drank afkopen komen jullie niet voor verrassingen te staan en kan iedereen zoveel drinken als hij of zij zelf wil.

We hebben verschillende drank arrangementen op locaties in Den Haag en Scheveningen. Kies HIER het borrel arrangement wat het beste bij jullie past op de locatie waar jullie activiteit plaats vindt.

LOCATIE CAPOEIRA WORKSHOP BEDRIJFSUITJE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. De Capoeira workshop zal dan ook buiten, naast de beachclub plaatsvinden.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Al onze activiteiten kunnen per factuur betaald worden. Ook rekeningen van bijvoorbeeld hapjes en drankjes kunnen op nacalculatie op de factuur gezet worden.

Indien mogelijk verplaatsen we de Capoeira workshop naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de voorwaarden van onze concurrenten gelijk zijn aan onze voorwaarden. Den hierbij aan: de totale prijs, welkomstdrankje, foto’s, tijdsduur, locatie, prijsuitreiking, instructeur

Een reserve activiteit is een activiteit die je kiest voor het geval dat de Capoeira workshop niet door kan gaan. Dit gebeurt alleen als het weer niet mee zit, bij regen of hagel bijvoorbeeld. Omdat we niet zomaar een andere activiteit voor jullie willen kiezen laten we jullie van te voren zelf een keuze maken. Zo krijg je toch een activiteit die het meest bij jullie past.

Bij Capoeira raak je elkaar niet fysiek aan. De instructeur geeft duidelijke instructies en leert men om elkaar heen ‘dansen’.

Bij slecht weer gaat de Capoeira workshop helaas niet door. Daarom vragen wij jullie een reserve activiteit uit te kiezen. Deze vindt plaats in een strandtent of café nabij de plaats waar de activiteit plaats zou vinden. In dit geval nemen we contact met je op en geven wij het eventueel gewijzigde adres aan jullie door.

Er is een ruimte waar jullie je spullen kunnen neerleggen.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

Andere suggesties…

 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Leer je collega’s eens van een andere kant kennen tijdens een gezellige kroegentocht in het centrum van Den Haag! Jullie ontdekken de leukste kroegen en feestcafés terwijl jullie door de gezellige straatjes van de binnenstad lopen. Een en al gezelligheid terwijl de gidsen jullie de beste plekken van hun stad laten zien. Dat er over deze avond nog lang wordt nagepraat is een feit!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Geniet van een heerlijk BBQ buffet midden op het terras van een sfeervolle strandtent in Scheveningen! Met keuze uit 4 verschillende BBQ arrangementen en een enorme hanggril midden op het terras waar live gegrild wordt zijn de mogelijkheden oneindig. Verse Vis, sappige steaks en frisse salades in het zonnetje op het terras. Wie wil dit nou niet tijdens een bedrijfsuitje?
  x
 • CRAZY 88

  CRAZY 88

  Durf jij samen met je team een menselijke piramide te maken midden in een winkelstraat? Of de ijscoman om een gratis ijsje te vragen? Nee? Gelukkig sta je er niet alleen voor! Samen met je team gaan jullie de meest bizarre opdrachten uitvoeren! Daag je collega’s en jezelf uit voor een spelletje waar lef en humor op de voorgrond staan. Durf jij alle uitdagingen aan?
  x