CITYGAMES BEDRIJFSUITJE

HIERONDER STAAN ALLE UITJES UIT DE CATEGORIE CITYGAMES BEDRIJFSUITJE. ZIJN JULLIE NIET OPZOEK NAAR EEN CITYGAME VOOR EEN BEDRIJFSUITJE? KIES DAN LINKS IN DE PAGINA HET JUISTE TYPE UITJE. PRIJZEN EN EXTRA’S VERSCHILLEN VAAK PER TYPE UITJE!!
HIERONDER STAAN ALLE UITJES UIT DE CATEGORIE CITYGAMES BEDRIJFSUITJE. ZIJN JULLIE NIET OP ZOEK NAAR EEN CITYGAME VOOR EEN BEDRIJFSUITJE? KIES DAN HET JUISTE TYPE UITJE. PRIJZEN EN EXTRA’S VERSCHILLEN VAAK PER TYPE UITJE!!
HIERONDER STAAN ALLE UITJES UIT DE CATEGORIE CITYGAMES BEDRIJFSUITJE. ZIJN JULLIE NIET OPZOEK NAAR EEN CITYGAME VOOR BEDRIJFSUITJE? KIES DAN HIERONDER HET JUISTE TYPE UITJE. PRIJZEN EN EXTRA’S VERSCHILLEN VAAK PER TYPE UITJE!!

Experts in teambuilding
✅Originele bedrijfsuitjes in Den Haag & Scheveningen
✅Bedrijfsuitjes op maat

   VRIJGEZELLENFEEST   
   VOETBALTEAMUITJE  
   BEDRIJFSUITJE   

BEKIJK ONZE CITYGAMES VOOR BEDRIJFSUITJES HIER

 • CRAZY 88

  CRAZY 88

  Durf jij samen met je team een menselijke piramide te maken midden in een winkelstraat? Of de ijscoman om een gratis ijsje te vragen? Nee? Gelukkig sta je er niet alleen voor! Samen met je team gaan jullie de meest bizarre opdrachten uitvoeren! Daag je collega’s en jezelf uit voor een spelletje waar lef en humor op de voorgrond staan. Durf jij alle uitdagingen aan?
  x
  • VANAF 10 PERSONEN
  • VANAF €15,- PP INCL BTW
  • 3 UUR
  LEES MEER