COCKTAIL OLYMPICS

24.50

COCKTAIL OLYMPICS

Wil jij je personeel in het zonnetje zetten maar vind je een cocktail workshop te standaard?

De Cocktail Olympics draait vooral om creativiteit en laat de hersens kraken! Leer alles over de juiste balans van een cocktail door te luisteren en te proeven en creëer je eigen cocktail van A tot Z.

Laat je collega’s zien dat je veel meer kan dan alleen kwartaal verslagen typen, maak de beste cocktail en win de Olympics master prijs!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • VANAF € 19,50 PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 2 COCKTAILS P.P

 • COCKTAIL PROEVERIJ

 • ERVAREN COCKTAIL SHAKER

 • PRIJS WINNAAR

 • ACTIE- GROEPSFOTO’S

GEGARANDEERD

 • EXPERTS IN TEAMBUILDING

 • UITJES OP MAAT

 • PROFESSIONELE INSTRUCTEURS

 • ENTHOUSIAST TEAM

 • GEEN VERBORGEN KOSTEN

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE CAPOEIRA WORKSHOP AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

Dirty Cocktails

INFO COCKTAIL OLYMPICS

Geen personeelsfeestje zal hetzelfde zijn na het volgen van deze workshop. Jullie zullen stuk voor stuk ware experts worden en met gemak de heerlijkste cocktails in elkaar kunnen flansen!

Ervaar de verschillende smaken in de cocktail proeverij. Jullie zullen niet alleen de cocktails kunnen proeven, jullie zullen jullie favoriete klassieker helemaal mogen opdrinken!

Wie let goed op en heeft alle technieken zo onder de knie? Wie loopt er naar huis met de titel Olympisch kampioen cocktail shaken van jullie bedrijf?

ONTVANGST

Jullie worden ontvangen door onze host op het terras van een van de meest tropische strandtenten van Scheveningen.

Hij neemt jullie mee naar een of meerdere lange tafels waar alle benodigdheden voor deze olympische strijd klaarstaan.

Ook is er een hoek voor jullie gereserveerd waar jullie in het zonnetje wat cocktails kunnen proeven en lekker kunnen zitten om na de workshop te genieten van jullie eigen creatie.

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE COLLEGA’S UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE BEDRIJFSUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

DE WORKSHOP

De cocktail expert start de workshop met het maken van een aantal klassieke cocktails. Waarom zijn deze cocktails nou juist zo bekend en wat maakt deze cocktails nou juist zo lekker? Volgens de cocktail expert heeft dit allemaal te maken met de balans van een cocktail, en precies dit gaat hij jullie op een leuke manier leren!

Na de cocktail proeverij gaan jullie brainstormen over de perfecte cocktail. Met behulp van een sheet kies jij je favoriete mixers, je glas, je garnering en bedenk je een passende naam voor jouw ideale cocktail. Jullie staan er niet alleen voor, onze cocktail mixer is altijd in de buurt om jullie de nodige tips en tricks te geven!

Presenteer je cocktail en overtuig de cocktail expert van jouw kennis. Heb jij goed opgelet en is jouw cocktail het meeste in balans? Dan ben je de officiële Cocktail Olympics master en win je de prijs!

Maak indruk op die leuke collega of maak die vervelende collega in met je nieuwe cocktail skills. Zal jij een plekje kunnen veroveren achter de cocktail bar op jullie volgende personeelsfeest?

FOTO’S

Tussen het shaken door maken wij leuke actie foto’s van jullie. Ook na de workshop is er tijd voor een aantal groepsfoto’s op het strand. De foto’s worden dezelfde week nog naar jullie toegestuurd als een leuke herinnering van jullie bedrijfsuitje!

PRIJZEN

OhOhDenHaag Kroegentocht werkt met een laagste prijs garantie. Hebben jullie interesse in een bepaalde workshop die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn. Houdt er wel rekening mee dat de prijzen voor de Cocktail Olympics inclusief 1 bier / wijn / fris zijn.

V.a. 10 personen € 24,50 incl btw (€ 20,25 ex)

V.a. 25 personen € 22,- incl btw (€ 18,20 ex)

V.a. 50 personen € 19,50 incl btw (€16,10 ex)

Op het moment dat je een activiteit in de winkelwagen toevoegt wordt de prijs zowel inclusief als exclusief btw getoond.

DRANK AFKOPEN?

Willen jullie lekker doordrinken voor, tijdens of na jullie workshop? En willen jullie je geen zorgen hoeven te maken over de drankrekening die na dit uitje betaald moet worden? Als jullie de drank afkopen komen jullie niet voor verrassingen te staan en kan iedereen zoveel drinken als hij of zij zelf wil.

We hebben verschillende drank arrangementen op locaties in Den Haag en Scheveningen. Kies HIER het borrel arrangement wat het beste bij jullie past op de locatie waar jullie activiteit plaats vindt.

BEDRIJFSUITJE OP MAAT

Willen jullie tijdens jullie bedrijfsuitje de Cocktail Olympics combineren met een aantal andere activiteiten? Wij hebben een zeer uitgebreide selectie van strandactiviteiten en workshops! We kunnen een compleet bedrijfsuitje van A tot Z verzorgen van uitgebreide lunch buffetten en BBQ arrangementen tot themafeesten of kroegentochten.

Geen verzoek is ons te gek en kan niet bestaat niet volgens ons! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. De Cocktail Olympics zal zowel binnen als buiten plaats vinden.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Al onze activiteiten kunnen per factuur betaald worden. Ook rekeningen van bijvoorbeeld hapjes en drankjes kunnen op nacalculatie op de factuur gezet worden.

Indien mogelijk verplaatsen we de Cocktail Olympics naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de voorwaarden van onze concurrenten gelijk zijn aan onze voorwaarden. Den hierbij aan: de totale prijs, aantal cocktails, ingrediënten cocktails, cocktail proeverij, prijs winnaar, concept, workshop begeleider.

Bij minder weer verplaatsen we de cocktail workshop geheel naar binnen. De Cocktail Olympics kan zowel bij goed als bij minder weer gewoon doorgaan.

Er is een ruimte waar jullie je spullen kunnen neerleggen.

Het is zeker mogelijk om alcohol vrije cocktails te maken tijdens jullie bedrijfsuitje. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten hoeveel personen er alcohol vrije cocktails willen zodat er genoeg ingrediënten voor alcohol vrije cocktails aanwezig zullen zijn.

Er zal altijd rekening met allergieën gehouden worden. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten waar je allergisch voor bent zodat er vervangende ingrediënten of cocktails gemaakt kunnen worden.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

Andere suggesties…

 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Geniet van een heerlijk BBQ buffet midden op het terras van een sfeervolle strandtent in Scheveningen! Met keuze uit 4 verschillende BBQ arrangementen en een enorme hanggril midden op het terras waar live gegrild wordt zijn de mogelijkheden oneindig. Verse Vis, sappige steaks en frisse salades in het zonnetje op het terras. Wie wil dit nou niet tijdens een bedrijfsuitje?
  x
 • POPQUIZ DINER

  POPQUIZ DINER

  Ben jij een echte muziekliefhebber? Tijdens het popquiz diner komen alle hits van vroeger en nu voorbij! Wie van jullie heeft het beste geheugen en weet al die lekkere soundjes het snelst te benoemen? Raad het gekke dansje van je collega en neurie de lambada, luister naar onvergetelijke TV tunes en zing als een ware nachtegaal in de karaoke ronde!
  x