CRAZY 88

20.00

CRAZY 88

Durf jij samen met je team een menselijke piramide te maken midden in een winkelstraat? Of de ijscoman om een gratis ijsje te vragen?

Nee? Gelukkig sta je er niet alleen voor! Samen met je team gaan jullie de meest bizarre opdrachten uitvoeren!

Daag je collega’s en jezelf uit voor een spelletje waar lef en humor op de voorgrond staan. Durf jij alle uitdagingen aan?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • VANAF €15,- PP INCL BTW

 • 3 UUR

 • DEN HAAG & SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 WIJN / BIER / FRIS

 • GAME HOST

 • PRIJS WINNAAR

 • SPEL- GROEPSFOTO’S

GEGARANDEERD

 • EXPERTS IN TEAMBUILDING

 • UITJES OP MAAT

 • PROFESSIONELE INSTRUCTEURS

 • ENTHOUSIAST TEAM

 • GEEN VERBORGEN KOSTEN

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE CRAZY 88 EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

BH pimpen

INFO CRAZY 88

Dit bedrijfsuitje staat in helemaal in het teken van ‘’crazy’’ want je gaat, samen met je team, de gekste opdrachten uit voeren! En als je denkt dat je de opdrachten onopgemerkt kan uitvoeren heb je het goed mis, want jullie gaan aan de slag in het centrum van Den Haag of op de boulevard in Scheveningen!

Zing een liedje midden op het plein in Den Haag of probeer een gratis drankje te krijgen bij de barman. Jullie kunnen zelf kiezen hoe crazy jullie worden maar hoe erger de opdrachten zijn des te meer punten je ermee verdient natuurlijk.

ONTVANGST

Ontmoet de gezellige game host in een leuk café in het centrum van Den Haag. Hij regelt dat iedereen een lekker welkomstdrankje krijgt om een beetje moed in te drinken.

Voor de collega’s die geen idee hebben wat er gaat gebeuren legt onze game host kort uit hoe het spel werkt. Hij zal ook 1 tablet per team uitdelen die jullie kunnen gebruiken voor navigatie en om foto’s mee te maken en opdrachten mee te ontvangen.

Jullie maken twee of meer teams die gaan strijden om de hoofdprijs! Het is de bedoeling dat de teams opdrachten gaan doen binnen een bepaald afgezet gebied van ongeveer 1km2. De teams gaan afzonderlijk van elkaar op pad om de opdrachten te doen.

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE COLLEGA’S UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE BEDRIJFSUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

HET SPEL

Als jullie wat moed hebben ingedronken gaan jullie in teams op pad met een tablet. De tablet zal jullie kriskras door de straten heen sturen en jullie onverwachts de raarste opdrachten laten uitvoeren!

Iedere opdracht moet uitgevoerd worden door een of meerdere collega’s uit jouw team. Jullie mogen zelf bepalen wie welke opdracht voor zijn rekening neemt… Wie is die lefgozer met die grote mond?

Om het spel te winnen moet je zorgen dat jouw team zoveel mogelijk punten heeft gescoord. Dat kan alleen door alle opdrachten vast te leggen met een camera. Het andere team en de spelbegeleider krijgen jullie foto’s te zien en moeten deze foto’s beoordelen met 1 tot 5 sterren.

Jullie zullen ook de foto’s van de tegenpartij waarderen met sterren maar let op! Als jullie niet eerlijk beoordelen krijgen jullie automatisch strafpunten toegekend!

Het andere team krijgt dezelfde opdrachten voor zijn kiezen. Zijn jullie beter, sterker en over het algemeen gestoorder dan de tegenpartij? En durven jullie het spel zonder schaamte te spelen? Dan zijn jullie de winnaars en verdienen jullie de hoofdprijs!

Jullie kunnen 3 uur lang crazy zijn maar kunnen er ook voor kiezen om het spel al na 1,5 uur te kappen. Het spel heeft geen exacte eind tijd en kan op ieder moment onderbroken of beëindigd worden, al is het maar voor een bierpauze!

Aan het einde van het spel ontmoeten jullie de game host weer bij de ontmoetingsplek. Hier zal hij de crazy 88 winnaars bekend maken. Het winnende team sleept ook een leuke prijs in de wacht!

Jullie eindigen Crazy 88 met een leuke groepsfoto. Deze krijgen jullie, samen met de foto’s van de hilarische opdrachten per email toegestuurd als leuk aandenken van jullie bedrijfsuitje!

FOTO’S

Om Crazy 88 te winnen moeten er van alle gekke opdrachten foto’s gemaakt worden. Maar deze foto’s zijn natuurlijk ook ontzettend leuk als herinnering van jullie bedrijfsuitje! Daarom sturen we alle foto’s van Crazy 88 plus groepsfoto via de mail naar jullie op.

PRIJZEN

OhOhDenHaag Kroegentocht werkt met een laagste prijs garantie. Hebben jullie interesse in een bepaalde activiteit die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn. Houdt er wel rekening mee dat de prijzen voor Crazy 88 inclusief 1 bier / wijn / fris zijn.

V.a. 10 personen € 20,- (€ 16,50 ex)

V.a. 25 personen € 17,50 (€ 14,50 ex)

V.a. 50 personen € 15,- (€ 12,50 ex)

BEDRIJFSUITJE OP MAAT

Zijn jullie op zoek naar een compleet verzorgde dag waarbij al jullie zorgen uit handen worden genomen? Wij hebben een zeer uitgebreide selectie van strandactiviteiten en workshops! We kunnen een compleet bedrijfsuitje van A tot Z verzorgen van uitgebreide lunch buffetten en BBQ arrangementen tot themafeesten of kroegentochten.

Geen verzoek is ons te gek en kan niet bestaat niet volgens ons! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

DRANK AFKOPEN?

Willen jullie lekker doordrinken voor, tijdens of na jullie Citygame? En willen jullie je geen zorgen hoeven te maken over de drankrekening die na dit uitje betaald moet worden? Als jullie de drank afkopen komen jullie niet voor verrassingen te staan en kan iedereen zoveel drinken als hij of zij zelf wil.

We hebben verschillende drank arrangementen op locaties in Den Haag en Scheveningen. Kies HIER het borrel arrangement wat het beste bij jullie past op de locatie waar jullie activiteit plaats vindt.

CRAZY 88 LOCATIE DEN HAAG

The Fiddler is de grootste internationale pub van Den Haag. Hoewel er allerlei drankjes geschonken worden is The Fiddler vooral gespecialiseerd in bier. Met meer dan 200 verschillende flesbieren, 15 soorten bieren op de tap en verschillende ciders, is The Fiddler een populair café bij studenten, expats en Hagenezen. In het menu staan lekkere snacks en traditionele Engelse pub food.

The Fiddler heeft twee verdiepingen en ligt centraal gelegen in het hart van het centrum van Den Haag. Het adres van The Fiddler is Riviervismarkt 1, 2513 AM Den Haag.

LOCATIE CRAZY 88 SCHEVENINGEN

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Beachclub Copacabana is het startpunt van Crazy 88.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Al onze activiteiten kunnen per factuur betaald worden. Ook rekeningen van bijvoorbeeld hapjes en drankjes kunnen op nacalculatie op de factuur gezet worden.

Indien mogelijk verplaatsen we Crazy 88 naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de voorwaarden van onze concurrenten gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs, welkomstdrankje, foto’s, tijdsduur, locatie, prijsuitreiking, game host.

Een reserve activiteit is een activiteit die je kiest voor het geval dat Crazy 88 niet door kan gaan. Dit gebeurt alleen als het weer niet mee zit, bij harde regen of hagel bijvoorbeeld. Omdat we niet zomaar een andere activiteit voor jullie willen kiezen laten we jullie van te voren zelf een keuze maken. Zo krijg je toch een activiteit die het meest bij jullie past.

Bij miezer, regen en wind kan Crazy 88 gewoon doorgaan. Als het hard regent of sneeuwt, gaat Crazy 88 helaas niet door. Daarom vragen wij jullie een reserve activiteit uit te kiezen. Deze vindt plaats in een strandtent of café nabij de plaats waar de activiteit plaats zou vinden. Uiteraard nemen we in dit geval telefonisch contact met jullie op en geven wij het eventuele gewijzigde adres aan jullie door.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

Andere suggesties…

 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Leer je collega’s eens van een andere kant kennen tijdens een gezellige kroegentocht in het centrum van Den Haag! Jullie ontdekken de leukste kroegen en feestcafés terwijl jullie door de gezellige straatjes van de binnenstad lopen. Een en al gezelligheid terwijl de gidsen jullie de beste plekken van hun stad laten zien. Dat er over deze avond nog lang wordt nagepraat is een feit!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Geniet van een heerlijk BBQ buffet midden op het terras van een sfeervolle strandtent in Scheveningen! Met keuze uit 4 verschillende BBQ arrangementen en een enorme hanggril midden op het terras waar live gegrild wordt zijn de mogelijkheden oneindig. Verse Vis, sappige steaks en frisse salades in het zonnetje op het terras. Wie wil dit nou niet tijdens een bedrijfsuitje?
  x
 • COCKTAILS ON THE BEACH

  COCKTAILS ON THE BEACH

  Ben je op zoek naar een workshop die echt iedereen leuk vindt? De cocktails on the beach workshop is een echte sfeer maker! Samen met jouw personeel of collega’s maak je twee heerlijke cocktails op het mooie strand van Scheveningen. Tijdens zonsondergang is er tijd voor een kleine fotoshoot op het strand, een leuke herinnering aan jullie bedrijfsuitje!
  x