CURSUS PLAT HAAGS

22.50

CURSUS PLAT HAAGS

Zoek je een origineel bedrijfsuitje? Ontdek de Haagse gezelligheid tijdens de Cursus plat Haags! Want wie in Den Haag is, moet oâk Haags kennuh lullen, toch?

Onder genot van een lekker drankje rollen de tranen over jullie wangen door de rare woorden en de gekke uitspraak van onze eigen ras Hagenees Bergtjuh.

Met deze humoristische cursus kan je hele team straks op Haags niveau praten…. spreek jij straks beter plat Haags dan die gasten uit OhOh Cherso?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • VANAF € 17,50 PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • DEN HAAG & SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 BIER / WIJN / FRIS

 • RAS HAGENEES

 • GROEPSFOTO

 • HAAGS DIPLOMA

GEGARANDEERD

 • EXPERTS IN TEAMBUILDING

 • UITJES OP MAAT

 • PROFESSIONELE INSTRUCTEURS

 • ENTHOUSIAST TEAM

 • GEEN VERBORGEN KOSTEN

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE CURSUS PLAT HAAGS AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

cursus plat Haags

INFO CURSUS PLAT HAAGS

Oh, oh, Den Haag, mooie stad achter de duinen
De Schilderswijk, Lange Poten en het Plein
Oh, oh, Den Haag, ik zou met niemand willen ruilen
Meteen gaan huilen, als ik geen Hagenees zou zijn

Met behulp van grappige voorbeelden, rollenspellen en wat oefenmateriaal hebben jullie de plat Haagse uitspraak zo onder de knie.

Hierna wordt jouw kennis getest! Heb jij het plat Haags al onder de knie? Kan jij al feilloos communiceren met een Hagenees en begrijp jij de Haagse directe humor al?

En ken jè beteâh Haags lullen dan jèh collegah? Dan win jij de prijs!

De cursus plat Haags wordt afgesloten met een Haags diploma, want jij kan nu door voor een echte Hagenees!

Let op! De cursus plat Haags kan schokkenduh tekstuh bevattuh!

ONTVANGST

In een gezellig bruin café staat onze ras Hagenees Bergtjuh te popelen om jullie de taal te leren waar hij zo trots op is. Aan het einde van de cursus zal je een goede indruk hebben van echte Haagse manieren en zullen jullie pijn in je buik hebben van het lachen!

Hij stelt zich even voor en deelt wat notitieblokjes uit, want geloof mij als je dit een beetje wil volgen zul je echt notities moeten maken! Bergtjuh heeft een groot bord meegenomen waar hij alles opkalkt zodat iedereen het goed kan zien. De apostroffen en vreemde vervoegingen vliegen je om de oren en die Bergtjuh schijnt hier toch wel goed over nagedacht te hebben.

Als blijkt dat er gewoon echt taalregels zijn voor het Haagse dialect en je na een tijdje redelijk mee kan komen wordt het pas echt lachen!

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE COLLEGA’S UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE BEDRIJFSUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

DE WORSHOP

De cursus plat Haags start met een komische voorstel ronde. Hoe heet jullie bedrijf in het Haags? En wat zijn jullie Haagse namen? Geen ABN meer voor jullie, vanaf nu spreken jullie met een Haagse huig!

Je zal allerlei grappige verhalen te horen krijgen uit het persoonlijke leven van onze Haagse komediant, waardoor je een indruk krijgt van zijn echte Haagse leven. Allemaal lekker plat en grof natuurlijk!

Als jullie een stukje over vervoegingen in het Haags krijgen moeten jullie wel een beetje oppassen… We hadden laatst een groep uit Eindhoven die een voorbeeld moest geven van een woord dat eindigde op -en zodat Bergtjuh de vervoeging kon geven… Een van de heren leek het een goed idee om hier het woord DEGRADEREN voor te gebruiken…

We hebben Bergtjuh hierna even aan de bar gezet om af te koelen want man man man wat heeft die Bergtjuh een liefde voor het groen geel!

FOTO’S

De cursus Plat Haags wordt afgesloten met een leuke groepsfoto als leuk aandenken van jullie bedrijfsuitje!

PRIJZEN

OhOhDenHaag Kroegentocht werkt met een laagste prijs garantie. Hebben jullie interesse in een bepaalde workshop die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn. Houdt er wel rekening mee dat de prijzen voor de Cursus Plat Haags inclusief 1 bier / wijn / fris zijn.

V.a. 10 personen € 22,50 incl btw (€ 18,60 ex)

V.a. 25 personen € 20,- incl btw (€ 16.50 ex)

V.a. 50 personen € 17,50 incl btw (€ 14.45 ex)

Op het moment dat je een activiteit in de winkelwagen toevoegt wordt de prijs zowel inclusief als exclusief btw getoond.

BEDRIJFSUITJE OP MAAT

Willen jullie tijdens jullie bedrijfsuitje de Cursus Plat Haags combineren met een aantal andere activiteiten? Wij hebben een zeer uitgebreide selectie van strandactiviteiten en workshops! We kunnen een compleet bedrijfsuitje van A tot Z verzorgen van uitgebreide lunch buffetten en BBQ arrangementen tot themafeesten of kroegentochten.

Geen verzoek is ons te gek en kan niet bestaat niet volgens ons! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

DRANK AFKOPEN?

Willen jullie lekker doordrinken voor, tijdens of na jullie workshop? En willen jullie je geen zorgen hoeven te maken over de drankrekening die na dit uitje betaald moet worden? Als jullie de drank afkopen komen jullie niet voor verrassingen te staan en kan iedereen zoveel drinken als hij of zij zelf wil.

We hebben verschillende drank arrangementen op locaties in Den Haag en Scheveningen. Kies HIER het borrel arrangement wat het beste bij jullie past op de locatie waar jullie activiteit plaats vindt.

LOCATIE DEN HAAG

The Fiddler is de grootste internationale pub van Den Haag. Hoewel er allerlei drankjes geschonken worden is the Fiddler vooral gespecialiseerd in bier. Met meer dan 200 verschillende flesbieren, 15 soorten bieren op de tap en verschillende ciders, is the Fiddler een populair café bij studenten, expats en Hagenezen. In het menu staan lekkere snacks en traditionele Engelse pub food. De Cursus plat Haags wordt in een gezellige aparte ruimte in the Fiddler gegeven.

The Fiddler heeft twee verdiepingen en ligt centraal gelegen in het hart van het centrum van Den Haag. Het adres van The Fiddler is Riviervismarkt 1, 2513 AM Den Haag.

LOCATIE SCHEVENINGEN

Aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat in het bruisende Scheveningen ligt De Maatschappij. De Maatschappij is een eetcafé, met aan het ene gedeelte een gezellig en welbekend bruin café en in het andere gedeelte het restaurant. De cursus plat Haags gaat van start met een borrel. Uiteraard zijn er ook lekkere hapjes te bestellen voor tijdens de cursus en kan je na de cursus terecht voor een heerlijk diner. Prijzen starten al vanaf  €14,50 voor een twee gangen menu. In het café is een afgesloten rookruimte aanwezig en een terrasje wat uitmond op de gezellige winkelstraat de Keizerstraat.

De Maatschappij is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Het adres van De Maatschappij is Keizerstraat 67, 2584 BC Den Haag.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Al onze activiteiten kunnen per factuur betaald worden. Ook rekeningen van bijvoorbeeld hapjes en drankjes kunnen op nacalculatie op de factuur gezet worden.

Indien mogelijk verplaatsen we de Cursus Plat Haags naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de voorwaarden van onze concurrenten gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs, welkomstdrankje, foto’s, tijdsduur, locatie, prijsuitreiking, workshop begeleider.

De cursus plat Haags is lekker grof en er kunnen scheldwoorden in de cursus voorkomen. Scheldwoorden met ziektes erin worden uiteraard vermeden!

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

Andere suggesties…

 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Geniet van een heerlijk BBQ buffet midden op het terras van een sfeervolle strandtent in Scheveningen! Met keuze uit 4 verschillende BBQ arrangementen en een enorme hanggril midden op het terras waar live gegrild wordt zijn de mogelijkheden oneindig. Verse Vis, sappige steaks en frisse salades in het zonnetje op het terras. Wie wil dit nou niet tijdens een bedrijfsuitje?
  x
 • BORREL ON THE BEACH

  BORREL ON THE BEACH

  Ben je een bedrijfsuitje aan het plannen op het strand? Vergeet dan niet even een pauze in te lassen bij deze gezellige strandtent! Laat je vallen in een van de loungebanken of neem plaats aan een tafel in het zonnetje. Geniet van een lekker ijskoud drankje en een warm hapje en kom helemaal bij met je team!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Leer je collega’s eens van een andere kant kennen tijdens een gezellige kroegentocht in het centrum van Den Haag! Jullie ontdekken de leukste kroegen en feestcafés terwijl jullie door de gezellige straatjes van de binnenstad lopen. Een en al gezelligheid terwijl de gidsen jullie de beste plekken van hun stad laten zien. Dat er over deze avond nog lang wordt nagepraat is een feit!
  x