BEDRIJFSUITJE EXTREME ACTIVITEITEN

HIERONDER STAAN ALLE UITJES UIT DE CATEGORIE BEDRIJFSUITJE EXTREME ACTIVITEITEN. ZIJN JULLIE NIET OPZOEK NAAR EEN EXTREME ACTIVITEIT VOOR EEN BEDRIJFSUITJE? KIES DAN LINKS IN DE PAGINA HET JUISTE TYPE UITJE. PRIJZEN EN EXTRA’S VERSCHILLEN VAAK PER TYPE UITJE!!
HIERONDER STAAN ALLE UITJES UIT DE CATEGORIE BEDRIJFSUITJE EXTREME ACTIVITEIT. ZIJN JULLIE NIET OPZOEK NAAR EEN EXTREME ACTIVITEIT VOOR EEN BEDRIJFSUITJE? KIES DAN HET JUISTE TYPE UITJE. PRIJZEN EN EXTRA’S VERSCHILLEN VAAK PER TYPE UITJE!!
HIERONDER STAAN ALLE UITJES UIT DE CATEGORIE BEDRIJFSUITJE EXTREME ACTIVITEIT. ZIJN JULLIE NIET OPZOEK NAAR EEN EXTREME ACTIVITEIT VOOR EEN BEDRIJFSUITJE? KIES DAN HIERONDER HET JUISTE TYPE UITJE. PRIJZEN EN EXTRA’S VERSCHILLEN VAAK PER TYPE UITJE!!

Experts in teambuilding
✅Originele bedrijfsuitjes in Den Haag & Scheveningen
✅Bedrijfsuitjes op maat

   VRIJGEZELLENFEEST   
   VOETBALTEAMUITJE  
   BEDRIJFSUITJE   

BEKIJK ALLE EXTREME ACTIVITEITEN VOOR BEDRIJFSUITJES HIER

 • RIB VAREN

  RIB VAREN

  Bestaat jouw team uit een stelletje adrenaline junkies die echt nergens bang voor zijn? Het hartslag van jouw collega’s gaat als een razende omhoog als ze met een bizar hoge snelheid over de golven heen springen! Een kei harde uitwaaier over de Noordzee, wat een avontuur!
  x
  • VANAF 10 PERSONEN
  • 35,- PP INCL BTW
  • 30 MIN
  LEES MEER