RIB VAREN

35.00

RIB VAREN

Bestaat jouw team uit een stelletje adrenaline junkies die echt nergens bang voor zijn?

Het hartslag van jouw collega’s gaat als een razende omhoog als ze met een bizar hoge snelheid over de golven heen springen!

Een kei harde uitwaaier over de Noordzee, wat een avontuur!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 35,- PP INCL BTW

 • 30 MIN

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • SCHIPPER

 • REGENPAKKEN

 • REDDINGSVESTEN

 • SAA VERZEKERING

GEGARANDEERD

 • EXPERTS IN TEAMBUILDING

 • UITJES OP MAAT

 • PROFESSIONELE INSTRUCTEURS

 • ENTHOUSIAST TEAM

 • GEEN VERBORGEN KOSTEN

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN HET RIB VAREN EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

BH pimpen

INFO RIB VAREN

Dat is nog eens wat anders, Rib varen langs de kust van Scheveningen!

Met een snelheid van over 100 km per uur schieten jullie door de woeste zee golven. Houd je haar maar vast, dit wordt een wild ritje!

Maar wat moet je, je eigenlijk voorstellen van zo’n rib boot? Een Rib boot is een speedboot die zich heel gemakkelijk beweegt in het water. Rib boten worden eigenlijk het meest gebruikt door de douane of marine. Dus hoe gaaf is het dat jullie van zo’n boot gebruik kunnen maken?

Natuurlijk hoeft het niet allemaal perse zo snel en heftig. De schipper zal altijd naar jullie wensen luisteren en zal rustiger varen als jullie dat vragen.

Rib varen is echt een ervaring die je eigenlijk niet mag missen. De vuurtoren, het reuzenrad en het kurhaus sjeezen aan jullie voorbij als jullie de kust onveilig maken in een van de Rib boten!

ONTVANGST

Zodra jullie aankomen bij de 2e haven van Scheveningen aan de Dr Lelykade nr 24 zien jullie de Ribboten van GO FAST al liggen. Vertel hen dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de kapitein weet genoeg!

Het maakt niet uit hoe groot jullie groep is, aangezien er meerdere Rib boten en schippers beschikbaar zijn, iedereen zal dus tegelijk de unieke power boot experience mee kunnen maken!

Na de nodige veiligheidsinstructies neemt de ervaren schipper jullie mee voor een heftige sessie in zijn power boat.

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE COLLEGA’S UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE BEDRIJFSUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

TIJD VOOR ACTIE

Jullie krijgen allemaal een reddingsvest aan en voor de collega’s die bang zijn om een beetje nat te worden zijn er regenjassen aanwezig!

Houd je oorbellen maar in je tas want tijdens dit ritje vlieg je met bijna 100 km per uur over het water heen! Althans, als jullie dit willen natuurlijk. De schipper is een echte heer en hij zal het geen probleem vinden het iets rustiger aan doen als zijn passagiers dat van hem vragen!

Tijdens het rib varen beleef je Scheveningen eens van een hele andere kant. Vanaf de zee zie je het reuzenrad, de vuurtoren en de haven voorbij vliegen terwijl je scheurt over de kustlijn van Scheveningen!

PRIJZEN

V.a. 10 personen € 35,- incl btw (€ 28,90 ex)

BEDRIJFSUITJE OP MAAT

Zijn jullie op zoek naar een compleet verzorgde dag waarbij al jullie zorgen uit handen worden genomen? Wij hebben een zeer uitgebreide selectie van strandactiviteiten en workshops! We kunnen een compleet bedrijfsuitje van A tot Z verzorgen van uitgebreide lunch buffetten en BBQ arrangementen tot themafeesten of kroegentochten.

Geen verzoek is ons te gek en kan niet bestaat niet volgens ons! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

LOCATIE RIB VAREN

Ontmoet de schippers van Go Fast op de tweede haven van Scheveningen. Zij staan klaar om jullie een bijzondere ervaring te geven. Met een life jacket aan starten jullie de tocht. Jullie varen eerst langzaam aan de haven uit waarna jullie met hoge snelheid over de kustlijn van Scheveningen schieten! Go Fast is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Al onze activiteiten kunnen per factuur betaald worden. Ook rekeningen van bijvoorbeeld hapjes en drankjes kunnen op nacalculatie op de factuur gezet worden.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de voorwaarden van onze concurrenten gelijk zijn aan onze voorwaarden. Den hierbij aan: de totale prijs, locatie, schipper, Rib boot, tijdsduur.

Het is mogelijk dat je tijdens de rit een paar spetters water op je krijgt. Er zijn altijd regenpakken beschikbaar indien gewenst en in de winter zijn er thermopakken beschikbaar.

Rib varen kan bijna altijd door gaan, zelfs bij regen en harde wind. Er zijn regenjassen en thermojassen aanwezig, deze kunnen altijd gevraagd worden. Mocht de schipper de keuze maken niet te varen door slecht weer omstandigheden dan vragen we jullie contact met ons op te nemen.

Er passen 12 personen in een boot. Er zijn 5 boten beschikbaar dus er kan met 60 collega’s tegelijk gevaren worden.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

Andere suggesties…

 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Geniet van een heerlijk BBQ buffet midden op het terras van een sfeervolle strandtent in Scheveningen! Met keuze uit 4 verschillende BBQ arrangementen en een enorme hanggril midden op het terras waar live gegrild wordt zijn de mogelijkheden oneindig. Verse Vis, sappige steaks en frisse salades in het zonnetje op het terras. Wie wil dit nou niet tijdens een bedrijfsuitje?
  x
 • BUMPER VOETBAL

  BUMPER VOETBAL

  Beuk, stoot, scoor en lanceer je teamgenoten met een lekker potje bumper voetballen tijdens jullie bedrijfsuitje! Trek de bal over je heen en pak de handgrepen vast. Probeer zoveel mogelijk doelpunten te maken, maar pas op! Voor je het weet stuiter je met een hoge snelheid de lucht in! Voor een actief bedrijfsuitje op het Scheveningse strand met een extreem hoge fun factor!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Leer je collega’s eens van een andere kant kennen tijdens een gezellige kroegentocht in het centrum van Den Haag! Jullie ontdekken de leukste kroegen en feestcafés terwijl jullie door de gezellige straatjes van de binnenstad lopen. Een en al gezelligheid terwijl de gidsen jullie de beste plekken van hun stad laten zien. Dat er over deze avond nog lang wordt nagepraat is een feit!
  x