GIN TONIC PROEVERIJ

27.50

GIN TONIC PROEVERIJ

Zijn jullie gek van Gin Tonics dan is deze Gin Tonic proeverij echt iets voor jullie! Met 3 verschillende bijzondere varianten is dit genieten geblazen.

Geen urenlange uitleg gewoon 3 heerlijke Gin Tonics voor een mooi prijsje op een mooie locatie.

Onze Gin Tonic Guru heeft meer dan 150 Gin’s, 20 tonics en tientallen garneringen tot zijn beschikking. De ideale borrel voor jullie bedrijfsuitje!

Wissen

TOTAAL:

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • V.A. 8 PERSONEN

 • €27,50 PP

 • 1,5 UUR

 • DEN HAAG & SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 3 GIN TONICS

 • GIN TONIC EXPERT

GEGARANDEERD

 • EXPERTS IN TEAMBUILDING

 • UITJES OP MAAT

 • PROFESSIONELE INSTRUCTEURS

 • ENTHOUSIAST TEAM

 • GEEN VERBORGEN KOSTEN

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 50% KORTING OP ACTIVITEITEN, GIN TONIC PROEVERIJ ZIT IN EEN OF  MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS

INFO GIN TONIC PROEVERIJ

Wat is er nou lekkerder dan na een actieve middag even neer te ploffen en heerlijk in de watten gelegd te worden. Wellicht hebben jullie stad of strand al afgelopen en een leuke activiteit gedaan of de omgeving verkend. Een proeverij is altijd een goed idee en met deze Gin Tonic proeverij zul je niemand teleurstellen dat garanderen we.

Of jullie de proeverij nou op het strand van Scheveningen willen doen of in het centrum van Den Haag is voor ons geen probleem. In het centrum van Den Haag zit het Gin Tonic paleis van onze Gin Tonic guru gevestigd in een klein steegje naast de 2e kamer. Hij heeft meer dan 150 soorten Gin, 20 soorten Tonic en tientallen garneringen tot zijn beschikking.

Mochten jullie liever op het strand van Scheveningen reserveren dan neemt hij de Gin en Tonics gewoon mee naar het terras van een van de meest tropische strandpaviloens van Scheveningen!

Jullie krijgen 3 heerlijke Gin Tonics geserveerd tijdens deze proeverij. Lopen jullie nog recht de zaak uit?

Tip! Onze Gin tonic expert heeft zijn eigen gin tonic bar en is te boeken op onze vaste locaties voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Hij kan uiteraard ook gewoon zijn mobiele bar meenemen voor een personeelsfeest in Scheveningen bijvoorbeeld!

DE PROEVERIJ

Jullie zullen in totaal 3 verschillende Gin Tonic’s per persoon gaan proeven. Het zijn grote bolle glazen op een hoge voet zoals jullie normaal gesproken gewend zijn van een heerlijke Gin Tonic.

Onze Gin Tonic guru zal 3 mooie combinaties laten proeven. Hij kiest nooit hele kruidige Gin tonic’s uit maar gaat altijd voor toegankelijke frisse en fruitige combinaties.

Jullie hebben de keuze uit 3 verschillende rondjes. Kiezen jullie voor de beste Gins uit Nederland, België of gaan jullie voor een plankje om de wereld?

Indien jullie voor een plankje Nederland kiezen wordt ook de Gin geserveerd die door onze expert zelf wordt gestookt in de beste Gin ketel van Europa! Zijn eigen Gin is een combinatie van passievrucht, bloedsinaasappel en budhafingers (citrusvrucht uit het verre oosten). Deze man is een meester in zijn vakgebied!

Welke Gin Tonic zal jullie nieuwe favoriet worden?

Bij de locatie in Den Haag worden jullie bij binnenkomst verwelkomd door de barman die zich al jaren een echte Gin expert mag noemen. Jullie kunnen binnen plaatsnemen in het gezellige eetcafé maar ook buiten is het erg gezellig. Het café is gelegen in een van de leukste steegjes van Den Haag, midden in het centrum.

Bij de locatie in Scheveningen worden jullie in een tropische strandtent verwelkomd door onze host. Hij heeft het beste plekje van het terras voor jullie gereserveerd!

Voor jullie ogen zal jullie eerste Gin Tonic met passie worden bereid. Een lange rij mooie grote glazen met heerlijk fruit en specerijen, gecombineerd met een unieke Gin en bijpassende tonic.

Jullie prijs wordt bepaald door het aantal personen waarmee jullie boeken. Hoe groter de groep hoe lager de prijs. Druk op de knop BEREKEN JE PRIJS onderaan deze pagina om de prijs voor jullie groep te berekenen.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs! Hebben jullie interesse in een bepaalde activiteit die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn!

Als je op de knop BEREKEN JE PRIJS hebt gedrukt en je wensen hebt ingevuld, verschijnt er een knop BEREKEN MIJN KORTING.

Naast dat we je korting geven op basis van de grootte van je groep (hoe groter de groep, hoe hoger de korting) krijg je ook korting als je meerdere activiteiten boekt in bepaalde combinaties.

Als je korting krijgt op basis van de grootte van je groep EN je hebt een combinatie te pakken waarbij je ook korting krijgt, krijg je dus korting op korting. Bekijk onze combodeals voor meer informatie!

Met onze combodeals krijg je op ALLE onderdelen van je dag korting. Combineer de gin tonic proeverij bijvoorbeeld met een citygame, workshop, proeverij of wateractiviteit en sluit af met een lekker diner in onze combodeal Zon zee Zonnebrand. Combineer de gin tonic proeverij met een strandactiviteit en diner tijdens de combodeal Zon zee smullen.Je kunt de gin tonic proeverij ook combineren met een diner en een kroegentocht in onze combodeal OhOhDenHaag. Combineer de gin tonic proeverij met een strandactiviteit, een diner en sluit af met een kroegentocht voor de full experience in de combodeal Nooit meer naar huis.

Het zal je waarschijnlijk opgevallen zijn, dat er bij INFORMATIE staat aangegeven dat je vanaf 8 personen kan boeken en je bij BEREKEN JE PRIJS minimaal 10 personen kan selecteren.

Neem contact met ons op of bel ons op +316 42537347 indien jullie met minder dan 10 personen zijn.

Bent u een groepsuitje aan het plannen en heeft u een bijzondere wens of een apart idee over dit uitje? Wilt u graag een persoonlijke brainstormsessie om een dag te ontwerpen die helemaal bij uw groep past? U kunt altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk gesprek! Wij zijn ook in de avond en in het weekend bereikbaar via de telefoon en onze live chat. Wij denken met zowel kleine als grote groepen mee en leveren maatwerk voor groepen groter dan 25 personen.

Willen jullie lekker doordrinken voor, tijdens of na jullie activiteit? En willen jullie je geen zorgen hoeven te maken over de drankrekening die na dit uitje betaald moet worden? Als jullie de drank afkopen komen jullie niet voor verrassingen te staan en kan iedereen zoveel drinken als hij of zij zelf wil.

We hebben verschillende drank arrangementen op locaties in Den Haag en Scheveningen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

Ben je met een grote groep en heb je voorkeur voor een andere locatie of beachclub? Neem contact met ons op, wij werken met veel verschillende beachclubs samen!

zonnig-terras-beachclub-copacbana-scheveningen

 1. Druk op de groene knop BEREKEN MIJN PRIJS onderaan de pagina.
 2. Vul de locatie, datum, starttijd en aantal personen in.
 3. Druk op de knop BEREKEN MIJN KORTING
 4. Kies voor de knop DOORGAAN NAAR AFREKENEN
 5. Vul je gegevens in.
 6. Kies 1 van de betaal opties en betaal online.

IK HEB MIJN ACTIVITEIT BETAALD. WAT GEBEURT ER NU?

Nadat je de activiteit hebt betaald ontvang je de onderstaande mails. Houd je mailbox goed in de gaten. Heb je niets gekregen, kijk dan in je spambox.

 1. Bedankt voor je boeking, je boeking wordt verwerkt in ons systeem en wordt gereserveerd bij eventuele samenwerkingspartners.
 2. Je activiteiten zijn bevestigd op de door jouw gekozen datum en tijd
 3. Herinnering van je activiteiten en handige informatie

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden.

Bij groepen van 25 personen of meer: Deze vraag is uitgebreid opgenomen in de algemene voorwaarden Art. 6 en art. 8

Bij groepen van 25 personen of minder: Wat vervelend dat er twijfelaars zijn in je groep. Bij activiteiten die we zelf uitvoeren is het mogelijk om alleen te boeken voor de personen waarvan je zeker weet dat ze meegaan (we houden altijd het minimale aantal aan). De rest van de personen kunnen op de dag zelf in cash bij ons betalen. Laat ons zo snel mogelijk weten hoeveel personen erbij komen (uiterlijk 3 dagen voor aanvang) zodat we ruimschoots spullen meenemen. Neem contact met ons op en vraag ons bij welke activiteiten dit mogelijk is,

Indien mogelijk verplaatsen we je activiteit een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Groepen van 25 personen of meer kunnen ervoor kiezen om achteraf via een factuur te betalen. Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Andere suggesties…

 • GO ITALIAN

  GO ITALIAN

  Ben jij een echte pasta lover? Kies dan voor de Go Italian! Met meer dan 40 verschillende pizza’s, pasta’s en maaltijd salades gaat iedereen blij naar huis! De Go Italian is inclusief 4 drankjes en een hoofdgerecht naar keuze, precies zoals een Italiaanse la mama het zou maken! Een hip interieur met lange tafels zodat iedereen elkaar goed kan zien en kan socialisen. Hoor ik die pizza calzone al kome??
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Leer je collega’s eens van een andere kant kennen tijdens een gezellige kroegentocht in het centrum van Den Haag! Jullie ontdekken de leukste kroegen en feestcafés terwijl jullie door de gezellige straatjes van de binnenstad lopen. Een en al gezelligheid terwijl de gidsen jullie de beste plekken van hun stad laten zien. Dat er over deze avond nog lang wordt nagepraat is een feit!
  x
VERSTUUR MIJN OFFERTE