GO GREEK

28.00

GO GREEK

Sappige Griekse gehaktballen, Soewlaki en de oh zo lekkere Bifteki en Giros.

Maak je collega’s blij met een Griekse maaltijd in een traditioneel Grieks restaurant gelegen in bruisende centrum van Den Haag.

Jullie starten de maaltijd uiteraard met ouzo! Maar hoe eindigen jullie dit diner als Dimitris de muziek wat harder zet is de vraag… SIRTAKI!!!

Wissen
The product is currently unavailable for booking. Please try again later.

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • € 28,- PP INCL BTW

 • DEN HAAG

INCLUSIEF

 • 2 BIER / WIJN / FRIS

 • OUZO SHOT

 • BIFTEKI

 • SOEWLAKI

 • STEAK

 • GIROS

 • FRIET / RIJST

 • TZATZIKI

 • SALADE

GEGARANDEERD

 • EXPERTS IN TEAMBUILDING

 • UITJES OP MAAT

 • PROFESSIONELE INSTRUCTEURS

 • ENTHOUSIAST TEAM

 • GEEN VERBORGEN KOSTEN

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE GO GREEK EN  AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

BH pimpen

INFO GO GREEK

Met een reservering in een gezellig Grieks restaurant zul je weinig collega’s teleurstellen. De mannen zijn altijd blij met al dat gegrilde vlees, de vrouwen worden altijd vrolijk van die heerlijke Griekse salade en als je meld dat je vegetarisch bent zul je ook zeker vrolijk verrast worden.

In dit Griekse restaurant midden in het centrum hangt een gezellige sfeer. Ze hebben een mooi terras en ook binnen is het leuk aangekleed met gekleurde verlichting en traditionele muurschilderingen.

Verwacht grote schalen vlees, een leuke lange tafel, snelle en vriendelijke bediening, ouzo en gezelligheid!

Geen gedoe met reserveringen bij het restaurant. Wij nemen al jullie zorgen uit handen, want jullie tafel staat klaar bij binnenkomst en de maaltijd is van te voren al afgerekend, inclusief 2 drankjes!

Na het eten kunnen jullie gelijk het Haagse nachtleven verkennen, het restaurant is omringt door kroegjes en cafés. Uiteraard kan dit natuurlijk het beste met de OhOhDenHaag Kroegentocht!

ONTVANGST

Bij binnenkomst in dit restaurant stuiten jullie meteen op de sfeervol verlichte bar met die vriendelijke Griekse barman Dimitris. Als jullie hem melden dat jullie via OhOhDenHaag Kroegentocht hebben gereserveerd weet Dimitris genoeg.

Er is een gezellig hoekje voor jullie gereserveerd door onze Griekse vrienden van Knossos en er staat een lekker Grieks muziekje aan. Nog voordat jullie je stoel hebben aangeschoven staat Dimitris al met een dienblad met Ouzo voor jullie neus want laten we eerlijk zijn, tijdens een bedrijfsuitje moet er wel wat gedronken worden natuurlijk!

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE COLLEGA’S UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE BEDRIJFSUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

GO GREEK MENU

1 welkomst ouzo
2 bier / wijn /fris

Bifteki (Griekse gehaktballetjes in rode tomatensaus)
Soewlaki (Griekse vlees spiesjes met groenten)
Giros (reepjes varkensvlees van de draaigrill)
Steak

Griekse salade
Tzatziki (Yoghurt saus met knoflook en komkommer)
Friet
Rijst

Er zijn vegetarische opties mogelijk

PRIJZEN

V.a. 10 personen € 28,00 incl btw (€ 23,15 ex)

Op het moment dat je een activiteit in de winkelwagen toevoegt wordt de prijs zowel inclusief als exclusief btw getoond.

BEDRIJFSUITJE OP MAAT

Zijn jullie op zoek naar een compleet verzorgde dag waarbij al jullie zorgen uit handen worden genomen? Wij hebben een zeer uitgebreide selectie van strandactiviteiten en workshops! We kunnen een compleet bedrijfsuitje van A tot Z verzorgen van uitgebreide lunch buffetten en BBQ arrangementen tot themafeesten of kroegentochten.

Geen verzoek is ons te gek en kan niet bestaat niet volgens ons! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

DRANK AFKOPEN?

Het Go Greek menu is normaal gesproken inclusief 2 drankjes. Willen jullie lekker doordrinken tijdens dit Griekse smulfestijn en willen jullie je geen zorgen hoeven maken over de drankrekening die na dit uitje betaald moet worden? Als jullie de drank afkopen komen jullie niet voor verrassingen te staan en kan iedereen zoveel drinken als hij of zij zelf wil.

Een drankarrangement waarbij jullie maar liefst 2 uur lang onbeperkt van een binnenlands gedestilleerd arrangement mogen genieten kost slechts € 12,50 incl btw pp ( € 10,30 ex) per persoon extra en is dus zeker de moeite waard!

een binnenlands gedestilleerd arrangement is inclusief onbeperkt: bier, wijn, fris, warme dranken, sappen en binnenlands gedestilleerde dranken (jenever, vieux, bessenjenever). Wil jij graag drank afkopen tijdens je bedrijfsuitje? Neem dan contact met ons op!

LOCATIE 

Het Griekse restaurant Knossos ligt in het bruisende centrum van Den Haag en kijkt uit op de grote kerk, centraler dan dit wordt het niet. Het restaurant is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer doordat er diverse trams en bussen rijden. Ook ligt het restaurant dicht bij Centraal Station, de eventuele nakomer kan gemakkelijk aansluiten. Het adres van Knossos is Kerkplein 12513 AZ Den Haag.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Al onze activiteiten kunnen per factuur betaald worden. Ook rekeningen van bijvoorbeeld hapjes en drankjes kunnen op nacalculatie op de factuur gezet worden.

Indien mogelijk verplaatsen we de Go Greek naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de voorwaarden van onze concurrenten gelijk zijn aan onze voorwaarden. Den hierbij aan: de totale prijs, aantal drankjes, aantal gerechten, ingrediënten, locatie.

Knossos houdt rekening met dieet wensen en allergieën. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten waar je allergisch voor bent of met welke dieetwensen je graag wilt dat wij rekening houden.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

Andere suggesties…

 • GIN TONIC PROEVERIJ

  GIN TONIC PROEVERIJ

  Met meer dan 150 soorten Gin en meer dan 40 soorten tonic’s is dit café verkozen tot beste Gin Tonic bar van Den Haag! Naast de unieke selectie aan Gin’s maakt de eigenaar van deze bar sinds kort zijn eigen Gin in een van de beste stokerijen van Europa. Deze Gin maakt hij van bloedsinaasappel, passievrucht en budhafingers… Wie heeft er zin in een Gin Tonic?
  x
 • CRAZY 88

  CRAZY 88

  Durf jij samen met je team een menselijke piramide te maken midden in een winkelstraat? Of de ijscoman om een gratis ijsje te vragen? Nee? Gelukkig sta je er niet alleen voor! Samen met je team gaan jullie de meest bizarre opdrachten uitvoeren! Daag je collega’s en jezelf uit voor een spelletje waar lef en humor op de voorgrond staan. Durf jij alle uitdagingen aan?
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Leer je collega’s eens van een andere kant kennen tijdens een gezellige kroegentocht in het centrum van Den Haag! Jullie ontdekken de leukste kroegen en feestcafés terwijl jullie door de gezellige straatjes van de binnenstad lopen. Een en al gezelligheid terwijl de gidsen jullie de beste plekken van hun stad laten zien. Dat er over deze avond nog lang wordt nagepraat is een feit!
  x