BEDRIJFSUITJE KROEGENTOCHTEN

HIERONDER STAAN ALLE UITJES UIT DE CATEGORIE BEDRIJFSUITJE KROEGENTOCHTEN. ZIJN JULLIE NIET OPZOEK NAAR EEN KROEGENTOCHT VOOR EEN BEDRIJFSUITJE? KIES DAN LINKS IN DE PAGINA HET JUISTE TYPE UITJE. PRIJZEN EN EXTRA’S VERSCHILLEN VAAK PER TYPE UITJE!!
HIERONDER STAAN ALLE UITJES UIT DE CATEGORIE BEDRIJFSUITJE KROEGENTOCHTEN. ZIJN JULLIE NIET OPZOEK NAAR EEN KROEGENTOCHT VOOR EEN BEDRIJFSUITJE? KIES DAN HET JUISTE TYPE UITJE. PRIJZEN EN EXTRA’S VERSCHILLEN VAAK PER TYPE UITJE!!
HIERONDER STAAN ALLE UITJES UIT DE CATEGORIE BEDRIJFSUITJE KROEGENTOCHTEN. ZIJN JULLIE NIET OPZOEK NAAR EEN KROEGENTOCHT VOOR EEN BEDRIJFSUITJE? KIES DAN HIERONDER HET JUISTE TYPE UITJE. PRIJZEN EN EXTRA’S VERSCHILLEN VAAK PER TYPE UITJE!!

Experts in teambuilding
✅Originele bedrijfsuitjes in Den Haag & Scheveningen
✅Bedrijfsuitjes op maat

   VRIJGEZELLENFEEST   
   VOETBALTEAMUITJE  
   BEDRIJFSUITJE   

BEKIJK ALLE KROEGENTOCHTEN VOOR BEDRIJFSUITJES HIER

 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Leer je collega’s eens van een andere kant kennen tijdens een gezellige kroegentocht in het centrum van Den Haag! Jullie ontdekken de leukste kroegen en feestcafés terwijl jullie door de gezellige straatjes van de binnenstad lopen. Een en al gezelligheid terwijl de gidsen jullie de beste plekken van hun stad laten zien. Dat er over deze avond nog lang wordt nagepraat is een feit!
  x
  • VANAF 1 PERSOON
  • € 18,50 PP INCL BTW
  • ZATERDAG 21:00 - 01:30
  LEES MEER