LEVEND TAFELVOETBAL

20.00

LEVEND TAFELVOETBAL

Levend tafelvoetballen is een ontzettend origineel en bovendien grappig onderdeel tijdens jullie bedrijfsuitje!

Op een 16 meter lange baan gaan jullie, net zoals de poppetjes van een normaal tafelvoetbal spel, met z’n allen proberen de bal tegen te houden!

Teamwork is essentieel, er kan maar 1 team de winnaar zijn! Trek je shorts maar uit de kast, want dit potje tafelvoetbal speel je op het strand van Scheveningen!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 12 PERSONEN

 • VANAF € 15,- PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 BIER / WIJN / FRIS

 • INSTRUCTEUR

 • ACTIE- GROEPSFOTO’S

 • PRIJS WINNEND TEAM

GEGARANDEERD

 • EXPERTS IN TEAMBUILDING

 • UITJES OP MAAT

 • PROFESSIONELE INSTRUCTEURS

 • ENTHOUSIAST TEAM

 • GEEN VERBORGEN KOSTEN

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN HET LEVEND TAFELVOETBAL EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

BH pimpen

INFO LEVEND TAFELVOETBAL

Helemaal nieuw op Scheveningen introduceren wij het levend tafelvoetbal, een super origineel strandspel!

Verras je team met iets wat ze echt nog nooit hebben gedaan en zorg voor een 100% FUN- garantie tijdens jullie bedrijfsuitje.

Samenwerken is essentieel bij dit spel, jullie zitten namelijk vast aan een buis en zullen tegelijkertijd van links naar rechts moeten bewegen om de bal tegen te houden. Dat lijkt natuurlijk gemakkelijker dan het lijkt en dat zorgt voor hilarische momenten!

Het spel wordt in goede banen geleid door een gezellige scheidsrechter, die de score voor beide teams bijhoudt.

ONTVANGST

Jullie worden ontvangen door onze host op het terras van een van de meest tropische strandtenten van Scheveningen.

Zodra hij jullie ontvangen heeft seint hij onze professionele scheids in die jullie gaat begeleiden tijdens deze strijd der titanen

Onze professionele scheids heeft een top plek op het terras voor jullie gereserveerd en regelt meteen een heerlijk welkomstdrankje voor jullie.

Hij staat klaar om jullie te begeleiden naar een middagje vol actie en fun.

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE COLLEGA’S UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE BEDRIJFSUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

HET SPEL

Als jullie je drankje rustig hebben opgedronken worden jullie verdeeld in teams van 6 personen. Als jullie groep uit iets meer dan twaalf personen bestaat dan werken we met wisselspelers en bij echt grote groepen maken we er leuk een toernooitje van. In het laatste geval delen we ook een leuke prijs uit voor het winnende team!

Teams die niet spelen kunnen uiteraard plaats nemen om de tafelvoetbal tafel. Lekker commentaar leveren op elkaar want de beste voetballers staan altijd langs de lijn natuurlijk!

Levend tafelvoetbal is echt een leuk actief strandspel. Zelfs de collega’s die totaal niet van voetbal houden zullen de grootste lol hebben!

Tikkie, takkie voetbal wint meestal de wedstrijd. Je hoeft totaal geen conditie te hebben voor dit spel want het heeft meer te maken met mikken en reactievermogen dan dat je er echt conditie voor hoeft te hebben.

Als jullie een origineel potje willen voetballen zonder dat je meteen de rest van het bedrijfsuitje gebroken bent en een uur in de wind stinkt, is dit een top activiteit.

FOTO’S

We zullen de beste actie momenten tijdens Levend tafelvoetbal vast leggen met een professionele camera. Het spel wordt afgesloten met een leuke groepsfoto. Alle foto’s worden dezelfde week nog naar jullie via de mail opgestuurd. Een leuk aandenken van jullie bedrijfsuitje!

PRIJZEN

OhOhDenHaag Kroegentocht werkt met een laagste prijs garantie. Hebben jullie interesse in een bepaalde activiteit die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn. Houdt er wel rekening mee dat de prijzen voor Levend tafelvoetbal inclusief 1 bier / wijn / fris zijn.

V.a. 12 personen € 20,00 incl btw (€ 16,75 ex)

V.a. 24 personen € 17,50 incl btw (14,50 ex)

V.a. 48 personen € 15,00 incl btw (€12,50 ex)

Op het moment dat je een activiteit in de winkelwagen toevoegt wordt de prijs zowel inclusief als exclusief btw getoond.

BEDRIJFSUITJE OP MAAT

Is 1,5 uur voor 1 activiteit eigenlijk te kort en willen jullie een uitgebreid toernooi spelen of liever tijdens jullie bedrijfsuitje Levend Tafelvoetbal combineren met een aantal andere activiteiten? Wij kunnen een compleet bedrijfsuitje van A tot Z verzorgen van uitgebreide lunch buffetten en BBQ arrangementen tot themafeesten of kroegentochten.

Geen verzoek is ons te gek en kan niet bestaat niet volgens ons! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

DRANK AFKOPEN?

Willen jullie lekker doordrinken voor, tijdens of na jullie activiteit? En willen jullie je geen zorgen hoeven te maken over de drankrekening die na dit uitje betaald moet worden? Als jullie de drank afkopen komen jullie niet voor verrassingen te staan en kan iedereen zoveel drinken als hij of zij zelf wil.

We hebben verschillende drank arrangementen op locaties in Den Haag en Scheveningen. Kies HIER het borrel arrangement wat het beste bij jullie past op de locatie waar jullie activiteit plaats vindt.

LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Levend tafelvoetbal zal dan ook buiten, naast de beachclub plaatsvinden.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Al onze activiteiten kunnen per factuur betaald worden. Ook rekeningen van bijvoorbeeld hapjes en drankjes kunnen op nacalculatie op de factuur gezet worden.

Indien mogelijk verplaatsen we de Levend tafelvoetbal naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de voorwaarden van onze concurrenten gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs, welkomstdrankje, foto’s, tijdsduur, locatie, prijsuitreiking, instructeur.

Een reserve activiteit is een activiteit die je kiest voor het geval dat Levend Tafelvoetbal niet door kan gaan. Dit gebeurt alleen als het weer niet mee zit, bij regen of hagel bijvoorbeeld. Omdat we niet zomaar een andere activiteit voor jullie willen kiezen laten we jullie van te voren zelf een keuze maken. Zo krijg je toch een activiteit die het meest bij jullie past.

We gebruiken alleen materiaal van de hoogste kwaliteit. Al onze spellen hebben een Europees keurmerk en voldoen aan de strengste veiligheidsvoorschriften. Onze instructeurs zijn ervaren en weten wat ze doen.

Als het regent gaat Levend Tafelvoetbal helaas niet door. Daarom vragen wij jullie een reserve activiteit uit te kiezen. Deze vindt plaats in een strandtent of café nabij de plaats waar de activiteit plaats zou vinden. In dit geval nemen we contact met je op en geven wij het eventueel gewijzigde adres aan jullie door.

Er is een ruimte waar jullie je spullen kunnen neerleggen.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

Andere suggesties…

 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Leer je collega’s eens van een andere kant kennen tijdens een gezellige kroegentocht in het centrum van Den Haag! Jullie ontdekken de leukste kroegen en feestcafés terwijl jullie door de gezellige straatjes van de binnenstad lopen. Een en al gezelligheid terwijl de gidsen jullie de beste plekken van hun stad laten zien. Dat er over deze avond nog lang wordt nagepraat is een feit!
  x
 • COCKTAILS ON THE BEACH

  COCKTAILS ON THE BEACH

  Ben je op zoek naar een workshop die echt iedereen leuk vindt? De cocktails on the beach workshop is een echte sfeer maker! Samen met jouw personeel of collega’s maak je twee heerlijke cocktails op het mooie strand van Scheveningen. Tijdens zonsondergang is er tijd voor een kleine fotoshoot op het strand, een leuke herinnering aan jullie bedrijfsuitje!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Geniet van een heerlijk BBQ buffet midden op het terras van een sfeervolle strandtent in Scheveningen! Met keuze uit 4 verschillende BBQ arrangementen en een enorme hanggril midden op het terras waar live gegrild wordt zijn de mogelijkheden oneindig. Verse Vis, sappige steaks en frisse salades in het zonnetje op het terras. Wie wil dit nou niet tijdens een bedrijfsuitje?
  x