MOORDDINER

47.50

MOORDDINER

Terwijl je een avond nog laat aan het werk ben ontdek je dat je baas op een brute wijze is vermoord.

Je was toch de enige in het gebouw? Samen met collega’s kruipen jullie in de huid van de verdachten.

Een zenuwslopend spel vol list en bedrog. Wie heeft deze brute moord op zijn geweten?

 

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 47,50 PP INCL BTW

 • 2 UUR

 • DEN HAAG

INCLUSIEF

 • 1 WIJN / BIER / FRIS

 • 3 – GANGEN DINER

 • MOORDSPEL

 • GAME HOST

 • PRIJS WINNAAR

 • ACTIE- GROEPSFOTO’S

GEGARANDEERD

 • EXPERTS IN TEAMBUILDING

 • UITJES OP MAAT

 • PROFESSIONELE INSTRUCTEURS

 • ENTHOUSIAST TEAM

 • GEEN VERBORGEN KOSTEN

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN HET MOORDDINER EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

BH pimpen

INFO MOORDDINER

In een privézaal in een gezellig restaurant gaan jullie een brute moord oplossen.

Jullie zijn de eerste aanwezig op de crime scene…

Bij binnenkomst in jullie privézaal zal er bij elke stoel aan tafel een personage plaatsnemen uit dit verhaal.

Jullie spelen zelf deze personages en krijgen dan ook allerlei attributen en accessoires zodat het duidelijk is welke rol jullie spelen in het verhaal.

Jullie krijgen tussen de gangen door kaartjes met vragen en antwoorden die jullie moeten stellen en antwoorden zodat het verhaal zich verder ontwikkeld.

Tussen de gangen door komen jullie steeds dichter bij de oplossing. Wie is de moordenaar en wat is zijn motief? Niemand is meer te vertrouwen en zelfs je collega’s die je het meest vertrouwd worden onder de loep genomen.

De oplossing lijkt jullie steeds duidelijker te worden tot jullie plotseling ontdekken dat jullie al die tijd op het verkeerde spoor zaten. Het antwoord zit hem in de kleinste details, echte of de juist onechte verklaringen en motieven van omzittende. Los jij de moord nog op voordat het dessert geserveerd is?

Aan het einde van het diner komen jullie erachter wie de moord heeft gepleegd. Wie van jullie heeft het juiste antwoord en wint de toepasselijke prijs?

ONTVANGST

Zodra jullie arriveren bij een van onze gezellige locaties worden jullie vriendelijk ontvangen door de barman of iemand van de bediening. Laat weten dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en iedereen weet genoeg!

Jullie worden begeleid naar een privézaaltje, deuren gaan voor jullie open die normaal gesloten zouden blijven en jullie worden vriendelijk ontvangen door onze gamehost.

Jullie mogen zelf een stoel uitzoeken maar let op! Op elk bord liggen de attributen die bij jouw personage van het spel horen dus zorg dat je goed gokt en niet de stoel van de moordenaar kiest!

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE COLLEGA’S UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE BEDRIJFSUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

HET SCRIPT

Je bent voor de zoveelste keer over uren aan het maken als je plotseling een harde klap uit de kantine hoort komen.

Je was toch de enige in het gebouw? Als je toch even gaat kijken ontdek je dat je baas op brute wijze is vermoord! In paniek bel je je collega’s. Je wilt geen verdachte zijn, je was ten slotte de enige in het gebouw op het moment van de moord!

Jullie zijn als de dood dat dit in jullie schoenen geschoven wordt dus jullie starten zelf een onderzoek.

Tijdens jullie diner ligt jullie dode baas in de hoek van de privézaal onder een laken met attributen die wijzen op de moord!

3-GANGEN MOORD MENU

Het moorddiner is inclusief drankje bier/wijn/fris en een heerlijk 3-gangen keuze menu. Kies tussen vlees, vis of vegetarische gerechten en sluit af met een lekker dessert.

PRIJZEN

V.a. 10 personen € 47,50 incl btw (€ 39,50 ex)

Op het moment dat je een activiteit in de winkelwagen toevoegt wordt de prijs zowel inclusief als exclusief btw getoond.

DRANK AFKOPEN?

Willen jullie lekker doordrinken tijdens jullie Moorddiner en willen jullie je geen zorgen hoeven maken over de drankrekening die na dit uitje betaald moet worden? Het moorddiner is normaal gesproken inclusief 1 drankje maar als jullie de drank afkopen komen jullie niet voor verrassingen te staan en kan iedereen zoveel drinken als hij of zij zelf wil.

Een drankarrangement waarbij jullie maar liefst 3 uur lang onbeperkt van een binnenlands gedestilleerd arrangement mogen genieten kost slechts € 17,50 incl btw pp (€ 14,45 ex)

Een binnenlands gedestilleerd arrangement is inclusief onbeperkt: bier, wijn, fris, warme dranken, sappen en binnenlands gedestilleerde dranken (jenever, vieux, bessenjenever). Wil je graag drank afkopen tijdens je bedrijfsuitje? Neem dan contact met ons op!

BEDRIJFSUITJE OP MAAT

Zijn jullie op zoek naar een compleet verzorgde dag waarbij al jullie zorgen uit handen worden genomen? Wij hebben een zeer uitgebreide selectie van strandactiviteiten en workshops! We kunnen een compleet bedrijfsuitje van A tot Z verzorgen van uitgebreide lunch buffetten en BBQ arrangementen tot themafeesten of kroegentochten.

Geen verzoek is ons te gek en kan niet bestaat niet volgens ons! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

LOCATIE MOORDDINER BEDRIJFSUITJE

Op een van de bekendste pleinen van Den Haag, tegenover het Binnenhof , ligt Plein XIX gevestigd. Plein XIX bestaat uit twee ruimtes, het café-restaurant gedeelte en op de bovenste verdieping de mooie besloten ruimte ”De Ridderzaal’ met als uitzicht de tweede kamer. Het moorddiner zal in deze karakteristieke zaal plaatsvinden.

Plein XIX is goed te bereiken met het openbaar vervoer en ligt op loopafstand van Den Haag Centraal Station. Het adres van Plein XIX is Plein 19, 2511 CS, Den Haag.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Al onze activiteiten kunnen per factuur betaald worden. Ook rekeningen van bijvoorbeeld hapjes en drankjes kunnen op nacalculatie op de factuur gezet worden.

Indien mogelijk verplaatsen we het Moorddiner naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de voorwaarden van onze concurrenten gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs, aantal gangen, ingrediënten gerechten, prijs, inhoud spel, begeleider, locatie, accesoires.

Het restaurant houdt rekening met dieet wensen en allergieën. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten waar je allergisch voor bent of met welke dieetwensen je graag wilt dat wij rekening houden.

Je kan drank afkopen. De drankuitkoop is vanaf 20 personen, voor minimaal 2 uur E18,50 pp. Elk extra uur dat jullie de drank uit willen kopen kost E6,50. Klik HIER om de drank uitkoop te reserveren.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

Andere suggesties…

 • CRAZY 88

  CRAZY 88

  Durf jij samen met je team een menselijke piramide te maken midden in een winkelstraat? Of de ijscoman om een gratis ijsje te vragen? Nee? Gelukkig sta je er niet alleen voor! Samen met je team gaan jullie de meest bizarre opdrachten uitvoeren! Daag je collega’s en jezelf uit voor een spelletje waar lef en humor op de voorgrond staan. Durf jij alle uitdagingen aan?
  x
 • HIGH WINE

  HIGH WINE

  Borrelen met je collega’s is nog nooit zo leuk geweest! Tijdens de High Wine krijgen jullie maar liefst 4 verschillende wijnen te proeven en worden er maar liefst 4 bijpassende gerechtjes geserveerd. Maak je klaar voor een ware smaakexplosie, want de chef en sommelier hebben goed hun best gedaan!  
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Leer je collega’s eens van een andere kant kennen tijdens een gezellige kroegentocht in het centrum van Den Haag! Jullie ontdekken de leukste kroegen en feestcafés terwijl jullie door de gezellige straatjes van de binnenstad lopen. Een en al gezelligheid terwijl de gidsen jullie de beste plekken van hun stad laten zien. Dat er over deze avond nog lang wordt nagepraat is een feit!
  x