OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

18.50

OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

Leer je collega’s eens van een andere kant kennen tijdens een gezellige kroegentocht in het centrum van Den Haag!

Jullie ontdekken de leukste kroegen en feestcafés terwijl jullie door de gezellige straatjes van de binnenstad lopen.

Een en al gezelligheid terwijl de gidsen jullie de beste plekken van hun stad laten zien. Dat er over deze avond nog lang wordt nagepraat is een feit!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 1 PERSOON

 • € 18,50 PP INCL BTW

 • ZATERDAG 21:00 – 01:30

 • 4 – 5 UUR 

 • DEN HAAG

INCLUSIEF

 • 1 BIER / WIJN / FRIS

 • 7 SHOTJES

 • 5 KROEGEN

 • PARTY FOTO’S

 • PARTY GIDS

GEGARANDEERD

 • EXPERTS IN TEAMBUILDING

 • UITJES OP MAAT

 • PROFESSIONELE INSTRUCTEURS

 • ENTHOUSIAST TEAM

 • GEEN VERBORGEN KOSTEN

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT EN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

Oh Oh Den Haag Kroegentocht

INFO OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

Een avondje borrelen met je collega’s, lekker ongedwongen in een gezellige sfeer. Een kroegentocht is een ideale manier om je collega’s eens wat beter te leren kennen. Lekker met een borreltje en leuke gidsen die de sfeer goed weten aan te voelen.

Een kroegentocht is een leuke manier om Den Haag te leren kennen. Samen met de gidsen lopen jullie een toeristische route door het centrum en lopen jullie door gezellige straatjes die je anders niet zomaar zou tegen komen.

Gezellige kroegen, Ierse pubs en feestcafés, voor iedereen wat wils tijdens de OhOhDenHaag Kroegentocht!

ONTVANGST

Ontmoet de gezellige gidsen in een leuk café in het centrum van Den Haag. De gidsen delen blacklight polsbandjes uit en verwelkomen jullie met een lekker shotje en een bier/fris/wijn.

Nadat iedereen zijn drankje op heeft vertrekken jullie naar de tweede kroeg. Onderweg naar kroeg 2 maken jullie een korte stop. De gidsen stellen zich hier nog eens voor en vertellen wat details over de avond. Eventuele vragen kunnen hier beantwoord worden en een groepsfoto wordt gemaakt.

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE COLLEGA’S UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE BEDRIJFSUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

DE KROEGENTOCHT

De kroegentocht start bij een gezellige Cafe op een groot plein in het centrum van Den Haag. Nadat iedereen een lekker shotje en een drankje heeft gedronken vertrekken jullie naar de tweede kroeg.

Onderweg luisteren jullie naar gezellige muziek en lopen jullie door de gezellige straatjes van Den Haag. De route van de kroegentocht verandert wekelijks maar is dikwijls inclusief een wandeling langs bekende ”Haagse” plekken zoals bijvoorbeeld het Binnenhof of het standbeeld van Haagse Harry.

Jullie bezoeken 5 gezellige kroegen, feestcafés en eindigen de kroegentocht in een leuke club, waar de echte nachtbrakers de hele avond kunnen dansen. In iedere locatie staat er een nieuw shotje voor jullie klaar. Onze gidsen zijn uitgerust met een professionele camera en maken leuke foto’s tijdens de kroegentocht.

Jullie blijven ongeveer een uur op iedere locatie, genoeg tijd voor een drankje en een dansje!

Voor iedereen zit er wat bij, de bar hangers, live music lovers en billen schudders zullen een avond beleven die ze niet snel zullen vergeten!

Neem je team mee voor een gedenkwaardige avond in Den Haag en wordt de droom werkgever of teamleider van elk bedrijf!

PRIJZEN

V.a. 10 personen € 18,50 incl btw (€ 15,30 ex)

Op het moment dat je een activiteit in de winkelwagen toevoegt wordt de prijs zowel inclusief als exclusief btw getoond.

BEDRIJFSUITJE OP MAAT

Zijn jullie op zoek naar een compleet verzorgde dag waarbij al jullie zorgen uit handen worden genomen? Wij hebben een zeer uitgebreide selectie van strandactiviteiten en workshops! We kunnen een compleet bedrijfsuitje van A tot Z verzorgen van uitgebreide lunch buffetten en BBQ arrangementen tot themafeesten of kroegentochten.

Geen verzoek is ons te gek en kan niet bestaat niet volgens ons! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

STARTPUNT OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

De OhOhDenHaag Kroegentocht start bij Cafe Zeta in het centrum van Den Haag.

Jullie kunnen je melden bij een van onze party gidsen die hier vanaf 21:00 aanwezig zullen zijn. Ze zijn duidelijk te herkennen aan een t-shirt met ons logo en een groot dienblad met shotjes!

Het adres van het startpunt is Cafe Zeta, Grote Markt 28, 2511 BG Den Haag.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Al onze activiteiten kunnen per factuur betaald worden. De rekening van drankjes tijdens de kroegentocht kan helaas niet op factuur, deze moeten ter plaatse bij de bar worden afgerekend.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de voorwaarden van onze concurrenten gelijk zijn aan onze voorwaarden. Den hierbij aan: de totale prijs, aantal drankjes/shotjes, locaties, tijdsduur, partygidsen, foto’s/video’s.

Tijdens de kroegentocht krijg je 1 welkomstdrankje en 7 shotjes. In de meeste kroegen kan met de pin betaald worden, maar niet in alle kroegen.

Die vraag kunnen we nooit van te voren beantwoorden. De route is per week anders, maar altijd even gek en leuk. We zorgen er ieder weekend weer voor dat de kroegen gevarieerd zijn zodat er voor iedereen wat bijzit. Dus zelfs de rockers, billen schudders en meezingers zullen mee kunnen partyen!

De OhOhDenHaag Kroegentocht kan per persoon gereserveerd worden, er is dus geen maximaal aantal deelnemers voor jullie groep. Let wel, de OhOhDenHaag Kroegentocht gaat pas door bij 15 inschrijvingen. Om er zeker van te zijn dat de kroegentocht door gaat is het verstandig om in ieder geval voor 15 personen te reserveren. Voor minder personen reserveren kan uiteraard ook, in dit geval hangt het af van andere inschrijvingen of de kroegentocht door gaat.

Alle kroegen zijn op loopafstand van elkaar vandaan. We gaan te voet.

De kroegentocht gaat ook door als het slecht weer is. Het kan zijn dat de tijden in de kroeg aangepast worden. Bij slecht weersvoorspellingen is het raadzaam om een poncho mee te nemen. Bij sneeuw is de kroegentocht vaak extra leuk!

De OhOhDenHaag Kroegentocht is alleen op Zaterdag. Mocht je graag een kroegentocht willen lopen op een andere dag dan kan dit uiteraard ook. Dit wordt dan een VIP Pub Crawl. De VIP Pub Crawl is te boeken vanaf 15 personen.

Tijdens de kroegentocht ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen jas en spullen. In de eerste 4 kroegen zijn er geen lockers of garderobe aanwezig. In de laatste club die open blijft tot 05:00 uur is een verplichte garderobe, deze kost E1,-

De shotjes zijn niet in te wisselen voor andere drankjes zoals bijvoorbeeld bier of wijn. Mocht je geen alcohol drinken dan kan de party gids hier rekening mee houden. Laat ons verderop in het boekingssysteem weten om hoeveel personen dit gaat.

Iedereen is welkom tijdens de OhohDenHaag Kroegentocht. Houd er echter wel rekening mee dat onze gidsen het op zo’n avond erg druk hebben en niet altijd de tijd of de mogelijkheden hebben om voor alcohol vrije shotjes te zorgen. Het welkomst drankje hoeft uiteraard niet alcoholisch te zijn. De prijs van de kroegentocht gaat niet omlaag als er geen alcohol wordt gedronken.

Bij de laatste twee zaken moet er 50 cent cash voor een toilet bezoek betaald worden. Zorg dus dat je een paar losse euro’s bij je hebt zodat je gelijk naar naar het toilet kan gaan.

We komen rond 01:30 uur aan in de laatste club. De kroegentocht eindigt als iedereen binnen is en een shotje heeft gekregen. De laatste club blijft tot 04:30 open.

Een top sfeertje met een gezellige mix van mensen. Oud, jong, man, vrouw, toerist of Nederlander iedereen is welkom tijdens de OhOhDenHaag Kroegentocht. Een partygids die er altijd een feestje van weet te maken. Een hoop shotjes en een grote variatie van kroegjes, feest cafés en een leuke club die voor alle doelgroepen toegankelijk is.

We blijven ongeveer een uur in elke kroeg.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

Andere suggesties…

 • CRAZY 88

  CRAZY 88

  Durf jij samen met je team een menselijke piramide te maken midden in een winkelstraat? Of de ijscoman om een gratis ijsje te vragen? Nee? Gelukkig sta je er niet alleen voor! Samen met je team gaan jullie de meest bizarre opdrachten uitvoeren! Daag je collega’s en jezelf uit voor een spelletje waar lef en humor op de voorgrond staan. Durf jij alle uitdagingen aan?
  x
 • POPQUIZ DINER

  POPQUIZ DINER

  Ben jij een echte muziekliefhebber? Tijdens het popquiz diner komen alle hits van vroeger en nu voorbij! Wie van jullie heeft het beste geheugen en weet al die lekkere soundjes het snelst te benoemen? Raad het gekke dansje van je collega en neurie de lambada, luister naar onvergetelijke TV tunes en zing als een ware nachtegaal in de karaoke ronde!
  x
 • BORREL IN THE CITY

  BORREL IN THE CITY

  Een gezellig terras in de zon midden in het centrum van Den Haag is de ideale locatie voor een borrel tijdens jullie bedrijfsuitje.

  Kies uit meerdere borrelarrangementen en laat jullie helemaal in de watten leggen met ijskoude drankjes en lekkere warme hapjes. Of jullie nou met 10 of 400 collega’s komen, wij zorgen voor een onvergetelijke borrel tijdens jullie bedrijfsuitje. Is het al vijf uur…?
  x