POPQUIZ DINER

47.50

POPQUIZ DINER

Ben jij een echte muziekliefhebber? Tijdens het popquiz diner komen alle hits van vroeger en nu voorbij!

Wie van jullie heeft het beste geheugen en weet al die lekkere soundjes het snelst te benoemen?

Raad het gekke dansje van je collega en neurie de lambada, luister naar onvergetelijke TV tunes en zing als een ware nachtegaal in de karaoke ronde!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • 47,50 PP INCL BTW

 • 2 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 BIER / FRIS / WIJN

 • 3-GANGEN DINER

 • POP QUIZ

 • QUIZ MASTER

 • PRIJS WINNAAR

GEGARANDEERD

 • EXPERTS IN TEAMBUILDING

 • UITJES OP MAAT

 • PROFESSIONELE INSTRUCTEURS

 • ENTHOUSIAST TEAM

 • GEEN VERBORGEN KOSTEN

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN HET POPQUIZ DINER AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

90's pop quiz diner Den Haag

INFO POPQUIZ DINER

Tussen de gangen door spelen jullie een Popquiz gehost door onze quizmaster of disaster en echte ras entertainer ‘Petje Kroketje’!

Jullie maken teams van 5 en zullen tegen elkaar strijden in deze muzikale class der titanen. Fragment rondes, kennisrondes en karaokeronde’s wisselen elkaar af en iedereen kan uitblinken en laten zien wat hij/zij kan. Ontdek verborgen talenten bij je collega’s!

Je zal pijn in je buik krijgen van het lachen als je je collega’s mee ziet blehren op de Backstreet Boys en de te gekke moves ziet doen van Michael Jackson. De popquiz bestaat uit verschillende rondes dus jullie hebben genoeg kansen om de andere teams een lesje te leren!

De quiz is leuk voor jong en oud, doordat er veel variatie zit in de nummers en de rondes. Het popquiz diner zorgt voor een gezellige en hilarische strijd tussen je collega’s. Wie van jullie heeft de meeste kennis en ontpopt zich tot ware pop queen of pop king? En Welk team sleept de felbegeerde prijs mee naar huis? Ontdek het allemaal in het popquiz diner in Scheveningen of in Den Haag!

ONTVANGST

Zodra jullie arriveren bij onze gezellige locatie in Scheveningen worden jullie vriendelijk ontvangen door de vriendelijke barman! Laat weten dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en iedereen weet genoeg!

Jullie worden begeleid naar een lange tafel in het restaurantgedeelte en worden getrakteerd op een lekker drankje. Zodra jullie proost hebben geroepen komt onze quiz master of disaster zich bij jullie melden. Petje kroketje, onze ras entertainer gaat jullie deze avond begeleiden in deze muzikale wedstrijd!

Direct naast het zaaltje waar jullie gaan eten is een ruimte voor jullie gereserveerd met hoge tafels, barkrukken en bioscoopstoelen. Hier kunnen jullie meteen aftrappen met ronde 1 van de Popquiz.

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE COLLEGA’S UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE BEDRIJFSUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

3-GANGEN MENU

Het diner is inclusief 1 drankje: bier/wijn/fris en een heerlijk 3-gangen keuze menu. Kies tussen vlees, vis of vegetarische gerechten en sluit af met een lekker dessert.

PRIJZEN

V.a. 10 personen € 47,50 incl btw (€ 39,50 ex)

Op het moment dat je een activiteit in de winkelwagen toevoegt wordt de prijs zowel inclusief als exclusief btw getoond.

DRANK AFKOPEN?

Willen jullie lekker doordrinken tijdens jullie Popquizdiner en willen jullie je geen zorgen hoeven maken over de drankrekening die na dit uitje betaald moet worden? Het Popquizdiner is normaal gesproken inclusief 1 drankje maar als jullie de drank afkopen komen jullie niet voor verrassingen te staan en kan iedereen zoveel drinken als hij of zij zelf wil.

Een drankarrangement waarbij jullie maar liefst 3 uur lang onbeperkt van een binnenlands gedestilleerd arrangement mogen genieten kost slechts € 17,50 incl btw ( € 14,45 ex) per persoon.

Een binnenlands gedestilleerd arrangement is inclusief onbeperkt: bier, wijn, fris, warme dranken, sappen en binnenlands gedestilleerde dranken (jenever, vieux, bessenjenever). Wil jij graag drank afkopen tijdens jullie bedrijfsuitje? Neem dan contact met ons op!

BEDRIJFSUITJE OP MAAT

Zijn jullie op zoek naar een compleet verzorgde dag waarbij al jullie zorgen uit handen worden genomen? Wij hebben een zeer uitgebreide selectie van strandactiviteiten en workshops! We kunnen een compleet bedrijfsuitje van A tot Z verzorgen van uitgebreide lunch buffetten en BBQ arrangementen tot themafeesten of kroegentochten.

Geen verzoek is ons te gek en kan niet bestaat niet volgens ons! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

LOCATIE

Aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat in het bruisende Scheveningen ligt ‘”De Maatschappij”. Met aan de ene zijde een sfeervol restaurant en aan de andere zijde een gezellig bruin cafe, is De Maatschappij een echt begrip in Scheveningen.

Het Popquiz Diner vindt plaats aan de restaurant zijde waar een heerlijk 3-gangen diner geserveerd wordt. De popquiz vindt plaats in een aparte ruimte in het restaurant met hoge tafels, barkrukken en bioscoopstoelen.

De Keizerstraat mond uit op het strand. De eerste strandtent die je ziet is Beachclub Copacabana. In deze strandtent verzorgen wij diverse workshops en strandactiviteiten.

De Maatschappij ligt op steenworp afstand van de boulevard van Scheveningen en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het adres van De Maatschappij is Keizerstraat 67, 2584 BC Den Haag.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Al onze activiteiten kunnen per factuur betaald worden. Ook rekeningen van bijvoorbeeld hapjes en drankjes kunnen op nacalculatie op de factuur gezet worden.

ndien mogelijk verplaatsen we het Popquiz Diner naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de voorwaarden van onze concurrenten gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs, locatie, menu mogelijkheden, aantal gerechten,  ingrediënten.

Er wordt rekening gehouden met dieet wensen en allergieën. Laat ons verderop in het boekingssysteem met een opmerking weten waar je allergisch voor bent of met welke dieetwensen je graag wilt dat wij rekening houden.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

Andere suggesties…

 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Geniet van een heerlijk BBQ buffet midden op het terras van een sfeervolle strandtent in Scheveningen! Met keuze uit 4 verschillende BBQ arrangementen en een enorme hanggril midden op het terras waar live gegrild wordt zijn de mogelijkheden oneindig. Verse Vis, sappige steaks en frisse salades in het zonnetje op het terras. Wie wil dit nou niet tijdens een bedrijfsuitje?
  x
 • COCKTAIL OLYMPICS

  COCKTAIL OLYMPICS

  Wil jij je personeel in het zonnetje zetten maar vind je een cocktail workshop te standaard? De Cocktail Olympics draait vooral om creativiteit en laat de hersens kraken! Leer alles over de juiste balans van een cocktail door te luisteren en te proeven en creëer je eigen cocktail van A tot Z. Laat je collega’s zien dat je veel meer kan dan alleen kwartaal verslagen typen, maak de beste cocktail en win de Olympics master prijs!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Leer je collega’s eens van een andere kant kennen tijdens een gezellige kroegentocht in het centrum van Den Haag! Jullie ontdekken de leukste kroegen en feestcafés terwijl jullie door de gezellige straatjes van de binnenstad lopen. Een en al gezelligheid terwijl de gidsen jullie de beste plekken van hun stad laten zien. Dat er over deze avond nog lang wordt nagepraat is een feit!
  x