POWERKITEN

20.00

POWERKITEN

Met professionele kite instructeurs en verschillende maten kites kan jij bijna elke wind kracht aan. En met een beetje behulp van je collega’s bestuur jij binnen no time je eigen kite!

Lekker met de blote voetjes in het zand en een zonnetje op jullie gezicht is dit de ideale manier om jullie dag mee te starten!

Willen jullie tijdens jullie bedrijfsuitje eens lekker uitwaaien op Scheveningen en de kracht van de kustwind voelen?

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • VANAF € 15,- PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 BIER / WIJN / FRIS

 • INSTRUCTEUR

 • ACTIE- GROEPSFOTO’S

GEGARANDEERD

 • EXPERTS IN TEAMBUILDING

 • UITJES OP MAAT

 • PROFESSIONELE INSTRUCTEURS

 • ENTHOUSIAST TEAM

 • GEEN VERBORGEN KOSTEN

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN POWERKITEN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

BH pimpen

INFO POWERKITEN

Het is tijd om even achter je bureau vandaan te klimmen en te genieten van de frisse buitenlucht. En waar kan je dat beter doen dan op Scheveningen?

Bij powerkiten heb je het pas echt over uitwaaien, want zelfs met de hardste rukwinden kan je nog aan de slag! Dit komt omdat we maar liefst 3 verschillende maten kites hebben.

We bepalen de maat van de kite op het gewicht van de cursist, maar ook op het type weer. Bij harde rukwinden is het gemakkelijker uit de voeten te komen met een kleine kite, terwijl het met een zachte wind gemakkelijker is met een grote kite.

Het klinkt vast allemaal erg ingewikkeld, maar met de ervaren kite instructeurs hebben jullie het zo onder de knie!

ONTVANGST

Jullie worden ontvangen door onze host op het terras van een van de meest tropische strandtenten van Scheveningen.

Zodra hij jullie ontvangen heeft seint hij onze professionele instructeur in die jullie gaat begeleiden tijdens deze strijd met de Noordzeewind.

Onze professionele kite instructeur heeft een top plek op het terras voor jullie gereserveerd en regelt meteen een heerlijk welkomstdrankje voor jullie.

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE COLLEGA’S UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE BEDRIJFSUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

HET SPEL

Als jullie rustig jullie welkomstdrankje hebben opgedronken en zijn en goed zijn ingesmeerd kunnen jullie met onze kite guru mee het strand op lopen.

Hij vertelt jullie alles over de gebaren die je maakt om de vlieger op te laten of te landen en natuurlijk ook een gedeelte over de veiligheid.

Alle powerkites heeft hij al klaar gelegd en hij geeft jullie eerst nog even een kleine praktijkles. Hij vertelt jullie alles over het windraam, de powerzone en de powerbar.

Jullie gaan nu in groepjes van drie of vier aan de slag. Jullie zullen samen met jullie groepje de kite proberen op te laten stijgen. Dit is niet zo gemakkelijk als het lijkt, maar met de hulp van je collega’s kom je een heel eind.

Naast een goede dosis teamwork heb je natuurlijk ook altijd nog de kite instructeur, die jullie komt bijstaan en de nodige tips en tricks verteld van het Powerkiten.

FOTO’S

Tussen de vliegende kites door maken we tijdens de workshop leuke actie foto’s van jullie. Ook na het spel is er tijd voor een aantal groepsfoto’s op het strand. De foto’s worden dezelfde week nog naar jullie toegestuurd als een leuke herinnering van jullie bedrijfsuitje!

PRIJZEN

OhOhDenHaag Kroegentocht werkt met een laagste prijs garantie. Hebben jullie interesse in een bepaalde activiteit die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn. Houdt er wel rekening mee dat de prijzen voor Powerkiten inclusief 1 bier / wijn / fris zijn.

V.a. 10 personen € 20,00 incl btw (€ 16,75 ex)

V.a. 25 personen € 17,50 incl btw (14,50 ex)

V.a. 50 personen € 15,00 incl btw (€12,50 ex)

Op het moment dat je een activiteit in de winkelwagen toevoegt wordt de prijs zowel inclusief als exclusief btw getoond.

BEDRIJFSUITJE OP MAAT

Is 1,5 uur voor 1 activiteit eigenlijk te kort en willen jullie een uitgebreid toernooi spelen of liever tijdens jullie bedrijfsuitje Powerkiten combineren met een aantal andere activiteiten? Wij kunnen een compleet bedrijfsuitje van A tot Z verzorgen van uitgebreide lunch buffetten en BBQ arrangementen tot themafeesten of kroegentochten.

Geen verzoek is ons te gek en kan niet bestaat niet volgens ons! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Powerkiten vindt plaats op het zand naast de beachclub.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

DRANK AFKOPEN?

Willen jullie lekker doordrinken voor, tijdens of na jullie activiteit? En willen jullie je geen zorgen hoeven te maken over de drankrekening die na dit uitje betaald moet worden? Als jullie de drank afkopen komen jullie niet voor verrassingen te staan en kan iedereen zoveel drinken als hij of zij zelf wil.

We hebben verschillende drank arrangementen op locaties in Den Haag en Scheveningen. Kies HIER het borrel arrangement wat het beste bij jullie past op de locatie waar jullie activiteit plaats vindt.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Al onze activiteiten kunnen per factuur betaald worden. Ook rekeningen van bijvoorbeeld hapjes en drankjes kunnen op nacalculatie op de factuur gezet worden.

Indien mogelijk verplaatsen we Powerkiten naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de voorwaarden van onze concurrenten gelijk zijn aan onze voorwaarden. Den hierbij aan: de totale prijs, welkomstdrankje, foto’s, tijdsduur, locatie, prijsuitreiking, instructeur

Een reserve activiteit is een activiteit die je kiest voor het geval dat Powerkiten niet door kan gaan. Dit gebeurt alleen als het weer niet mee zit, bij te weinig wind of bij noodweer bijvoorbeeld. Omdat we niet zomaar een andere activiteit voor jullie willen kiezen laten we jullie van te voren zelf een keuze maken. Zo krijg je toch een activiteit die het meest bij jullie past.

We gebruiken alleen materiaal van de hoogste kwaliteit. Al onze spellen hebben een Europees keurmerk en voldoen aan de strengste veiligheidsvoorschriften. Onze instructeurs zijn ervaren en weten wat ze doen.

Het powerkiten gaat door als er minimaal windkracht 3 staat.

Er is een ruimte waar jullie je spullen kunnen neerleggen.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

Andere suggesties…

 • CRAZY 88

  CRAZY 88

  Durf jij samen met je team een menselijke piramide te maken midden in een winkelstraat? Of de ijscoman om een gratis ijsje te vragen? Nee? Gelukkig sta je er niet alleen voor! Samen met je team gaan jullie de meest bizarre opdrachten uitvoeren! Daag je collega’s en jezelf uit voor een spelletje waar lef en humor op de voorgrond staan. Durf jij alle uitdagingen aan?
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Geniet van een heerlijk BBQ buffet midden op het terras van een sfeervolle strandtent in Scheveningen! Met keuze uit 4 verschillende BBQ arrangementen en een enorme hanggril midden op het terras waar live gegrild wordt zijn de mogelijkheden oneindig. Verse Vis, sappige steaks en frisse salades in het zonnetje op het terras. Wie wil dit nou niet tijdens een bedrijfsuitje?
  x
 • COCKTAILS ON THE BEACH

  COCKTAILS ON THE BEACH

  Ben je op zoek naar een workshop die echt iedereen leuk vindt? De cocktails on the beach workshop is een echte sfeer maker! Samen met jouw personeel of collega’s maak je twee heerlijke cocktails op het mooie strand van Scheveningen. Tijdens zonsondergang is er tijd voor een kleine fotoshoot op het strand, een leuke herinnering aan jullie bedrijfsuitje!
  x