STRANDRUGBY

20.00

STRAND RUGBY

Bestaat jullie bedrijf uit een aantal stoere mannen en vrouwen die wel tegen een stootje kunnen?

Dan is het nu tijd om indruk te maken, want tijdens dit stranduitje kunnen ze lekker gas geven op een opblaasbare rugbybaan van bijna 20 meter lang!

Teamwork is een van de belangrijkste factoren in het rugby, want het beschermen van je teamgenoot is de enige manier om te scoren!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • VANAF € 15,- PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 BIER /FRIS / WIJN

 • SCHEIDSRECHTER

 • ACTIE- GROEPSFOTO’S

 • PRIJS WINNEND TEAM

GEGARANDEERD

 • EXPERTS IN TEAMBUILDING

 • UITJES OP MAAT

 • PROFESSIONELE INSTRUCTEURS

 • ENTHOUSIAST TEAM

 • GEEN VERBORGEN KOSTEN

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN DE STRAND RUGBY AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

BH pimpen

INFO STRANDRUGBY

Rugby is veel meer dan gewoon een strandspelletje. Kracht en uithoudingsvermogen zijn essentieel en alleen met een goede samenwerking met je teamgenoten heb je kans om te scoren!

En dat is nou precies waarom strandrugby een top activiteit is voor een bedrijfsuitje. Je teamgenoten worden niet alleen hechter door samen te werken met elkaar, ze worden ook gedwongen om voor elkaar op te komen! Bovendien voert wederzijds respect voor elkaars team de boventoon voor een ‘’fair play’’ spel.

Ruby lijkt namelijk van een afstand op een kei harde, groffe sport maar staat in werkelijkheid wereldwijd bekend als een ‘’gentleman’s game’’. Dit komt door de vele ongeschreven regels en gedragscodes die geleerd worden tijdens het spel!

Dus zijn jullie klaar voor een lekkere actieve middag op het strand? En zijn jullie op zoek naar een stranduitje dat alles behalve doodgewoon is? Dan is strandrugby jullie helemaal op het lijf geschreven!

ONTVANGST

Jullie worden ontvangen door onze host op het terras van een van de meest tropische strandtenten van Scheveningen.

Zodra hij jullie ontvangen heeft seint hij onze professionele scheids in die jullie gaat begeleiden tijdens deze strijd der titanen

Onze professionele scheids heeft een top plek op het terras voor jullie gereserveerd en regelt meteen een heerlijk welkomstdrankje voor jullie.

Hij staat klaar om jullie te begeleiden naar een middagje vol actie en fun.

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE COLLEGA’S UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE BEDRIJFSUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

HET SPEL

Als jullie je drankje rustig hebben opgedronken worden jullie verdeeld in teams van 5 personen. Als jullie groep uit iets meer dan 10 personen bestaat dan werken we met wisselspelers en bij echt grote groepen maken we er leuk een toernooitje van. In het laatste geval delen we ook een leuke prijs uit voor het winnende team!

Het is begrijpelijk dat uw collega’s en werknemers geen ervaren rugbyspelers zijn daarom hebben we een rugbyvorm waar bijna geen fysiek contact is om blessures te voorkomen uiteraard.

Mochten jullie zelf aangeven dat jullie er vol in willen gaan dan mag dat natuurlijk altijd maar dat raden wij af. Onze scheids zal streng fluiten welke vorm jullie ook besluiten te spelen!

Teams die niet spelen kunnen uiteraard plaats nemen om de rugbybaan. Lekker commentaar leveren op elkaar want de beste rugbyers staan altijd langs de lijn natuurlijk!

Push-ups en tientallen rondjes rennen over het strandveld zit er niet bij tijdens dit potje strandrugby, deze middag draait namelijk vooral om plezier!

De rugbytrainer figureert dus eigenlijk meer als een soort scheidsrechter, die tips en uitleg geeft aan beide teams. Ook zal hij het score board bijhouden, uiteraard!

FOTO’S

Tijdens de strandrugby maken we foto’s van alle toffe acties. Zoals wanneer de bekende SCRUM plaats vindt of wanneer er een line out gevormd wordt.

Als de twee teams weer samensmelten maken een groepsfoto van jullie stoere team. De foto’s worden in hoge kwaliteit per email naar jullie opgestuurd als een leuk extraatje van jullie bedrijfsuitje.

PRIJZEN

OhOhDenHaag Kroegentocht werkt met een laagste prijs garantie. Hebben jullie interesse in een bepaalde activiteit die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn. Houdt er wel rekening mee dat de prijzen voor Strandrugby inclusief 1 bier / wijn / fris zijn.

V.a. 10 personen € 20,00 incl btw (€ 16,75 ex)

V.a. 25 personen € 17,50 incl btw (14,50 ex)

V.a. 50 personen € 15,00 incl btw (€12,50 ex)

Op het moment dat je een activiteit in de winkelwagen toevoegt wordt de prijs zowel inclusief als exclusief btw getoond.

DRANK AFKOPEN?

Willen jullie lekker doordrinken voor, tijdens of na jullie activiteit? En willen jullie je geen zorgen hoeven te maken over de drankrekening die na dit uitje betaald moet worden? Als jullie de drank afkopen komen jullie niet voor verrassingen te staan en kan iedereen zoveel drinken als hij of zij zelf wil.

We hebben verschillende drank arrangementen op locaties in Den Haag en Scheveningen. Kies HIER het borrel arrangement wat het beste bij jullie past op de locatie waar jullie activiteit plaats vindt.

BEDRIJFSUITJE OP MAAT

Is 1,5 uur voor 1 activiteit eigenlijk te kort en willen jullie een uitgebreid toernooi spelen of liever tijdens jullie bedrijfsuitje Strandrugby combineren met een aantal andere activiteiten? Wij kunnen een compleet bedrijfsuitje van A tot Z verzorgen van uitgebreide lunch buffetten en BBQ arrangementen tot themafeesten of kroegentochten.

Geen verzoek is ons te gek en kan niet bestaat niet volgens ons! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is 1 van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Strandrugby zal dan ook buiten op het zand plaatsvinden.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Al onze activiteiten kunnen per factuur betaald worden. Ook rekeningen van bijvoorbeeld hapjes en drankjes kunnen op nacalculatie op de factuur gezet worden.

Indien mogelijk verplaatsen we de Strandrugby naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de voorwaarden van onze concurrenten gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs, welkomstdrankje, foto’s, tijdsduur, locatie, prijsuitreiking, instructeur

Een reserve activiteit is een activiteit die je kiest voor het geval dat Strandrugby niet door kan gaan. Dit gebeurt alleen als het weer niet mee zit, bij regen of hagel bijvoorbeeld. Omdat we niet zomaar een andere activiteit voor jullie willen kiezen laten we jullie van te voren zelf een keuze maken. Zo krijg je toch een activiteit die het meest bij jullie past.

We gebruiken alleen materiaal van de hoogste kwaliteit. Al onze spellen hebben een Europees keurmerk en voldoen aan de strengste veiligheidsvoorschriften. Onze instructeurs zijn ervaren en weten wat ze doen.

Als het regent gaat Strandrugby helaas niet door. Daarom vragen wij jullie een reserve activiteit uit te kiezen. Deze vindt plaats in een strandtent of café nabij de plaats waar de activiteit plaats zou vinden. In dit geval nemen we contact met je op en geven wij het eventueel gewijzigde adres aan jullie door.

Er is een ruimte waar jullie je spullen kunnen neerleggen.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

Andere suggesties…

 • CRAZY 88

  CRAZY 88

  Durf jij samen met je team een menselijke piramide te maken midden in een winkelstraat? Of de ijscoman om een gratis ijsje te vragen? Nee? Gelukkig sta je er niet alleen voor! Samen met je team gaan jullie de meest bizarre opdrachten uitvoeren! Daag je collega’s en jezelf uit voor een spelletje waar lef en humor op de voorgrond staan. Durf jij alle uitdagingen aan?
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Leer je collega’s eens van een andere kant kennen tijdens een gezellige kroegentocht in het centrum van Den Haag! Jullie ontdekken de leukste kroegen en feestcafés terwijl jullie door de gezellige straatjes van de binnenstad lopen. Een en al gezelligheid terwijl de gidsen jullie de beste plekken van hun stad laten zien. Dat er over deze avond nog lang wordt nagepraat is een feit!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Geniet van een heerlijk BBQ buffet midden op het terras van een sfeervolle strandtent in Scheveningen! Met keuze uit 4 verschillende BBQ arrangementen en een enorme hanggril midden op het terras waar live gegrild wordt zijn de mogelijkheden oneindig. Verse Vis, sappige steaks en frisse salades in het zonnetje op het terras. Wie wil dit nou niet tijdens een bedrijfsuitje?
  x