SUMO WORSTELEN

20.00

SUMO WORSTELEN

De mannen tegen de vrouwen of de ene afdeling tegen de andere, het maakt eigenlijk niet veel uit want de game is on!

In gigantische sumo pakken gaan jullie tegen elkaar strijden midden op het strand van Scheveningen!

Niet alleen hilarisch om te doen maar ook zo ontzettend grappig om naar te kijken!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • VANAF € 15,- PP INCL BTW 

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 BIER / WIJN / FRIS

 • SUMO PAK

 • GAME HOST

 • PRIJS WINNAAR

GEGARANDEERD

 • EXPERTS IN TEAMBUILDING

 • UITJES OP MAAT

 • PROFESSIONELE INSTRUCTEURS

 • ENTHOUSIAST TEAM

 • GEEN VERBORGEN KOSTEN

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN HET SUMO WORSTELEN AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE
BH pimpen

INFO SUMO WORSTELEN

Gehurkt kijken jullie elkaar strijdvaardig aan. Je ruikt de geur van de mat en ergens in de verte hoor je de strijdkreten van jouw team. In totale concentratie probeer je, je mentaal voor te bereiden op de strijd die komen gaat. Opeens luid de harde gong en dan…actie!

Met behulp van je collega’s hijs je jezelf in een soort Japanse fat suit. Je zal proberen je collega van de mat af te duwen en zo de ronde te winnen! Eenmaal op de grond zal hij zich weer omhoog moeten hijsen, maar dat gaat niet zo gemakkelijk, verkleed als een Japanse dikzak!

Na het sumo worstelen kunnen jullie, onder het genot van een drankje, nog even bijkomen en na lachen van jullie grappige avontuur. In de beachclub zal tevens ook de prijs uitreiking zijn voor de sumowinnaar!

ONTVANGST

Jullie worden ontvangen door onze host op het terras van een van de meest tropische strandtenten van Scheveningen.

Zodra hij jullie ontvangen heeft seint hij onze professionele scheids in die jullie gaat begeleiden tijdens deze strijd der Japanse dikzakken!

Onze professionele scheids heeft een top plek op het terras voor jullie gereserveerd en regelt meteen een heerlijk welkomstdrankje voor jullie.

Hij staat klaar om jullie te begeleiden naar een middagje vol actie en fun.

RUST EEN VAN JE COLLEGA’S UIT MET EEN BODYCAM EN LAAT ONS EEN VIDEO VAN JULLIE BEDRIJFSUITJE MONTEREN MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER!

RESERVEER DE BODYCAM

HET SPEL

Als jullie je drankje rustig hebben opgedronken worden jullie verdeeld in teams van 5 personen. Als jullie groep uit iets meer dan 10 personen bestaat dan werken we met wisselspelers en bij echt grote groepen maken we er leuk een toernooitje van. In het laatste geval delen we ook een leuke prijs uit voor het winnende team!

Jullie zullen steeds per tweetal in belachelijk grote sumo pakken tegen elkaar gaan strijden. De game host zal jullie eerst in teams verdelen. Dan zullen jullie samen een teamnaam gaan bedenken. Je moet je collega’s natuurlijk wel een beetje aanmoedigen, als ze in de mat staan!

De winnaars nemen het op tegen de winnaars en de verliezers tegen de verliezers, totdat er maar een echte sumo kampioen overblijft!

FOTO’S

Van begin tot eind zal sumo worstelen voor hilarische momenten zorgen. En dit moet, vinden wij, op beeld vast gelegd worden! Daarom zullen wij tijdens het Sumo worstelen actie foto’s maken. Na het spel maken we een leuke groepsfoto van jullie. De foto’s zullen dezelfde week nog naar jullie toe gemaild worden in hoge kwaliteit. Een leuk aandenken aan een leuk bedrijfsuitje!

PRIJZEN

OhOhDenHaag Kroegentocht werkt met een laagste prijs garantie. Hebben jullie interesse in een bepaalde activiteit die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn. Houdt er wel rekening mee dat de prijzen voor Sumo worstelen inclusief 1 bier / wijn / fris zijn.

V.a. 10 personen € 20,00 incl btw (€ 16,75 ex)

V.a. 25 personen € 17,50 incl btw (14,50 ex)

V.a. 50 personen € 15,00 incl btw ( €12,50 ex)

Op het moment dat je een activiteit in de winkelwagen toevoegt wordt de prijs zowel inclusief als exclusief btw getoond.

BEDRIJFSUITJE OP MAAT

Is 1,5 uur voor 1 activiteit eigenlijk te kort en willen jullie een uitgebreid toernooi spelen of liever tijdens jullie bedrijfsuitje Sumo worstelen combineren met een aantal andere activiteiten? Wij kunnen een compleet bedrijfsuitje van A tot Z verzorgen van uitgebreide lunch buffetten en BBQ arrangementen tot themafeesten of kroegentochten.

Geen verzoek is ons te gek en kan niet bestaat niet volgens ons! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

DRANK AFKOPEN?

Willen jullie lekker doordrinken voor, tijdens of na jullie activiteit? En willen jullie je geen zorgen hoeven te maken over de drankrekening die na dit uitje betaald moet worden? Als jullie de drank afkopen komen jullie niet voor verrassingen te staan en kan iedereen zoveel drinken als hij of zij zelf wil.

We hebben verschillende drank arrangementen op locaties in Den Haag en Scheveningen. Kies HIER het borrel arrangement wat het beste bij jullie past op de locatie waar jullie activiteit plaats vindt.

LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Sumo worstelen vindt plaats op het zand naast de beachclub.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Ook Jorplace beachhostel is minder dan 5 minuten lopen. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Al onze activiteiten kunnen per factuur betaald worden. Ook rekeningen van bijvoorbeeld hapjes en drankjes kunnen op nacalculatie op de factuur gezet worden.

Indien mogelijk verplaatsen we Sumo Worstelen naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de voorwaarden van onze concurrenten gelijk zijn aan onze voorwaarden. Denk hierbij aan: de totale prijs, welkomstdrankje, foto’s, tijdsduur, locatie, prijsuitreiking, instructeur

Een reserve activiteit is een activiteit die je kiest voor het geval dat Sumo Worstelen niet door kan gaan. Dit gebeurt alleen als het weer niet mee zit, bij regen of hagel bijvoorbeeld. Omdat we niet zomaar een andere activiteit voor jullie willen kiezen laten we jullie van te voren zelf een keuze maken. Zo krijg je toch een activiteit die het meest bij jullie past.

We gebruiken alleen materiaal van de hoogste kwaliteit. Al onze spellen hebben een Europees keurmerk en voldoen aan de strengste veiligheidsvoorschriften. Onze instructeurs zijn ervaren en weten wat ze doen.

Als het regent gaat Sumo Worstelen helaas niet door. Daarom vragen wij jullie een reserve activiteit uit te kiezen. Deze vindt plaats in een strandtent of café nabij de plaats waar de activiteit plaats zou vinden. In dit geval nemen we contact met je op en geven wij het eventueel gewijzigde adres aan jullie door.

Er is een ruimte waar jullie je spullen kunnen neerleggen.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

Andere suggesties…

 • COCKTAILS ON THE BEACH

  COCKTAILS ON THE BEACH

  Ben je op zoek naar een workshop die echt iedereen leuk vindt? De cocktails on the beach workshop is een echte sfeer maker! Samen met jouw personeel of collega’s maak je twee heerlijke cocktails op het mooie strand van Scheveningen. Tijdens zonsondergang is er tijd voor een kleine fotoshoot op het strand, een leuke herinnering aan jullie bedrijfsuitje!
  x
 • OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  OHOHDENHAAG KROEGENTOCHT

  Leer je collega’s eens van een andere kant kennen tijdens een gezellige kroegentocht in het centrum van Den Haag! Jullie ontdekken de leukste kroegen en feestcafés terwijl jullie door de gezellige straatjes van de binnenstad lopen. Een en al gezelligheid terwijl de gidsen jullie de beste plekken van hun stad laten zien. Dat er over deze avond nog lang wordt nagepraat is een feit!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Geniet van een heerlijk BBQ buffet midden op het terras van een sfeervolle strandtent in Scheveningen! Met keuze uit 4 verschillende BBQ arrangementen en een enorme hanggril midden op het terras waar live gegrild wordt zijn de mogelijkheden oneindig. Verse Vis, sappige steaks en frisse salades in het zonnetje op het terras. Wie wil dit nou niet tijdens een bedrijfsuitje?
  x