VOETSNOOKER

20.00

VOETSNOOKER

Willen jullie wel iets actiefs doen in de middag maar combineren jullie dat graag met een praatje langs de lijn? Dan is dit een perfecte optie voor jullie!

Heerlijk in het zonnetje, met de blote voetjes in het zand en een Schevenings briesje is dit echt een activiteit voor levensgenieters.

Onze professionele Voetsnooker scheidsrechter vangt jullie op met een lekker koud drankje op het terras!

Wissen

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • VANAF 10 PERSONEN

 • VANAF € 15,- PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • 1 BIER / WIJN / FRIS

 • INSTRUCTEUR

 • ACTIE- GROEPSFOTO’S

 • PRIJS WINNEND TEAM

GEGARANDEERD

 • EXPERTS IN TEAMBUILDING

 • UITJES OP MAAT

 • PROFESSIONELE INSTRUCTEURS

 • ENTHOUSIAST TEAM

 • GEEN VERBORGEN KOSTEN

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

CHECK HIER ONDER EEN VIDEO VAN VOETSNOOKER AANVULLENDE INFORMATIE 

rode-pijl

BH pimpen

INFO VOETSNOOKER

Een bedrijfsuitje organiseren is altijd een leuke taak maar er komt ook een hoop bij kijken. Als organisator wil je dat iedereen het naar zijn zin heeft maar ja, de een wil liever iets sportiefs en de ander zit liever op het terras.

Deze activiteit is een perfecte combinatie voor als de interesses binnen jullie bedrijf verdeelt zijn. Het originele en sportieve element van het Voetsnooker combineert twee sporten namelijk het voetballen en het snooker/pool.

Omdat onze baan ruim 9 meter lang is kan iedereen gezellig om de baan heen plaatsnemen en is er genoeg ruimte om lekker bij te kletsen met je collega’s. Jullie worden ontvangen in een van de meest tropische strandtenten van Scheveningen door onze professionele Voetsnooker scheidsrechter.

ONTVANGST

Jullie worden ontvangen door onze host op het terras van een van de meest tropische strandtenten van Scheveningen.

Zodra hij jullie ontvangen heeft seint hij onze professionele scheids in die jullie gaat begeleiden.

Hij heeft het mooiste plekje op het terras gereserveerd voor jullie in het zonnetje en zorgt dat jullie meteen een lekker welkomstdrankje kunnen bestellen.

Als iedereen een drankje heeft zal hij zich voorstellen en het een en ander vertellen over de regels van het Voetsnooker. Ook zal hij jullie in twee of meer teams van 5 collega’s per team verdelen. Tenzij jullie dat uiteraard liever zelf willen doen.

LAAT ONS EEN VIDEODRONE LANCEREN EN RUST EEN VAN JE COLLEGA’S UIT MET EEN BODYCAM. LAAT ONS EEN AFTERMOVIE MONTEREN VAN JULLIE BEDRIJFSUITJE MET JULLIE FAVORIETE MUZIEK ERONDER! BOEK HEM NU EN ONTVANG 50% KORTING!

BESTEL ‘M HIER

HET SPEL

Als jullie zover zijn kunnen jullie met onze scheids meelopen naar onze enorme Voetsnooker tafel. Mochten sommige van jullie het welkomstdrankje nog niet op hebben dan kunnen jullie dit uiteraard gewoon meenemen.

Als jullie bedrijfsuitje uit iets meer dan 10 collega’s bestaat dan werken we met wisselspelers en bij echt grote groepen maken we er leuk een toernooitje van. In het laatste geval delen we ook een leuke prijs uit voor het winnende team!

Alle collega’s kunnen om de beurt een poging wagen om de bal in een van de holes te schieten. Het werkt hetzelfde als een potje pool, het team dat het eerst al zijn ballen weg heeft gespeeld en de zwarte bal erin schiet heeft gewonnen.

Om de tafel heen wordt het vaak al gauw gezellig en vormen groepjes kletsende collega’s. Onze scheidsrechter houd goed bij wie er aan de beurt is en zorgt voor een soepel verloop van het spel.

Deze activiteit combineert sport met gezelligheid. Wie van jullie collega’s is hier een fanatiekeling en wie staat tijdens dit spel meteen te kletsen?

FOTO’S

Ons teamlid loopt rond met een camera en zal de leukste momenten vast leggen! Aan het einde van het spel maken we afsluitend nog een aantal leuke groepsfoto’s op het strand. De foto’s zullen in dezelfde week nog in hoge kwaliteit naar jullie op gestuurd worden. Een leuk aandenken aan jullie uitje!

PRIJZEN

OhOhDenHaag Kroegentocht werkt met een laagste prijs garantie. Hebben jullie interesse in een bepaalde activiteit die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn. Houdt er wel rekening mee dat de prijzen voor Voetsnooker inclusief 1 bier / wijn / fris zijn.

V.a. 10 personen € 20,00 incl btw (€ 16,75 ex)

V.a. 25 personen € 17,50 incl btw (14,50 ex)

V.a. 50 personen € 15,00 incl btw (€12,50 ex)

Op het moment dat je een activiteit in de winkelwagen toevoegt wordt de prijs zowel inclusief als exclusief btw getoond.

DRANK AFKOPEN?

Willen jullie lekker doordrinken voor, tijdens of na jullie activiteit? En willen jullie je geen zorgen hoeven te maken over de drankrekening die na dit uitje betaald moet worden? Als jullie de drank afkopen komen jullie niet voor verrassingen te staan en kan iedereen zoveel drinken als hij of zij zelf wil.

We hebben verschillende drank arrangementen op locaties in Den Haag en Scheveningen. Kies HIER het borrel arrangement wat het beste bij jullie past op de locatie waar jullie activiteit plaats vindt.

BEDRIJFSUITJE OP MAAT

Is 1,5 uur voor 1 activiteit eigenlijk te kort en willen jullie een uitgebreid toernooi spelen of liever tijdens jullie bedrijfsuitje Voetdsnooker combineren met een aantal andere activiteiten? Wij kunnen een compleet bedrijfsuitje van A tot Z verzorgen van uitgebreide lunch buffetten en BBQ arrangementen tot themafeesten of kroegentochten.

Geen verzoek is ons te gek en kan niet bestaat niet volgens ons! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

LOCATIE

In het bruisende Scheveningen, aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat ligt Beachclub Copacabana. Deze tropische beachclub is een van de leukste van Scheveningen strand en heeft 480 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten zijn er gezellige hoekjes voor workshops en proeverijen. Onze strandactiviteiten zetten wij altijd naast de strandtent neer. Voetsnooker vindt plaats op het zand naast de beachclub.

Beachclub Copacabana is goed te bereiken met tram 1 of 11 en bus 22 op loopafstand. Het adres van Beachclub Copacabana is Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Al onze activiteiten kunnen per factuur betaald worden. Ook rekeningen van bijvoorbeeld hapjes en drankjes kunnen op nacalculatie op de factuur gezet worden.

Indien mogelijk verplaatsen we Voetsnooker naar een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de voorwaarden van onze concurrenten gelijk zijn aan onze voorwaarden. Den hierbij aan: de totale prijs, welkomstdrankje, foto’s, tijdsduur, locatie, prijsuitreiking, instructeur

Een reserve activiteit is een activiteit die je kiest voor het geval dat Voetsnooker niet door kan gaan. Dit gebeurt alleen als het weer niet mee zit, bij regen of hagel bijvoorbeeld. Omdat we niet zomaar een andere activiteit voor jullie willen kiezen laten we jullie van te voren zelf een keuze maken. Zo krijg je toch een activiteit die het meest bij jullie past.

We gebruiken alleen materiaal van de hoogste kwaliteit. Al onze spellen hebben een Europees keurmerk en voldoen aan de strengste veiligheidsvoorschriften. Onze instructeurs zijn ervaren en weten wat ze doen.

Als het regent gaat Voetsnooker helaas niet door. Daarom vragen wij jullie een reserve activiteit uit te kiezen. Deze vindt plaats in een strandtent of café nabij de plaats waar de activiteit plaats zou vinden. In dit geval nemen we contact met je op en geven wij het eventueel gewijzigde adres aan jullie door.

Er is een ruimte waar jullie je spullen kunnen neerleggen.

RESERVEER
BEL ONS 0642537347
OFFERTE

Andere suggesties…

 • BUMPER VOETBAL

  BUMPER VOETBAL

  Beuk, stoot, scoor en lanceer je teamgenoten met een lekker potje bumper voetballen tijdens jullie bedrijfsuitje! Trek de bal over je heen en pak de handgrepen vast. Probeer zoveel mogelijk doelpunten te maken, maar pas op! Voor je het weet stuiter je met een hoge snelheid de lucht in! Voor een actief bedrijfsuitje op het Scheveningse strand met een extreem hoge fun factor!
  x
 • COCKTAILS ON THE BEACH

  COCKTAILS ON THE BEACH

  Ben je op zoek naar een workshop die echt iedereen leuk vindt? De cocktails on the beach workshop is een echte sfeer maker! Samen met jouw personeel of collega’s maak je twee heerlijke cocktails op het mooie strand van Scheveningen. Tijdens zonsondergang is er tijd voor een kleine fotoshoot op het strand, een leuke herinnering aan jullie bedrijfsuitje!
  x
 • BEACH BBQ

  BEACH BBQ

  Geniet van een heerlijk BBQ buffet midden op het terras van een sfeervolle strandtent in Scheveningen! Met keuze uit 4 verschillende BBQ arrangementen en een enorme hanggril midden op het terras waar live gegrild wordt zijn de mogelijkheden oneindig. Verse Vis, sappige steaks en frisse salades in het zonnetje op het terras. Wie wil dit nou niet tijdens een bedrijfsuitje?
  x