BURLESQUE WORKSHOP

24.50

BURLSEQUE WORKSHOP

Maak je klaar voor een lesje verleiden 2.0 waarna je elke man om je vinger weet te winden! Boa’s, waaiers, hoedjes.. echt alles wordt uit de kast getrokken tijdens de Burlseque workshop.

Of je nu een diva ten top bent of juist een verlegen muurbloempje, de Burlesque workshop haalt bij iedereen z’n innerlijke Fem Fatale naar boven!

Aan het einde van de workshop loop je met een dikke glimlach naar buiten en een  confidence boost waar je u tegen zegt!

Wissen

TOTAAL:

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • V.A. 8 PERSONEN

 • €20 – €24,50 PP

 • 1,5 UUR

 • SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • ERVAREN LERARES

 • PROSSECO

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT 50% KORTING OP ACTIVITEITEN, BURLESQUE WORKSHOP ZIT IN EEN OF  MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
burlesque-workshop-youtube-video-coming-soon

INFO BURLESQUE WORKSHOP

Dit is een workshop die eigenlijk iedere vrouw een keer in haar leven zou moeten volgen! Gedurende de workshop transformeren jullie tot echte Fam Fatales en krijgen jullie een confidence boost waar je u tegen zegt!

Zowel voor de uitbundige als voor de verlegen meiden onder jullie: Cher heeft voor iedereen een rolletje weggelegd. Wordt jij een echte Diva of juist een comédienne? Het is tijd om je Alter Ego te ontdekken! Glitter & glamour, teasen, humor en zelfspot is waar deze workshop om draait!

Tip! Een burlesque workshop is een leuke activiteit tijdens een vrijgezellenfeest maar eigenlijk kan deze activiteit altijd voor iedereen en voor elk groepsuitje!

DE WORKSHOP

Cher trapt af met het laten zien van een spectaculair optredentje. En hoewel je het je nu nog niet kan voorstellen, is dit iets wat jullie na het volgen van de workshop, ook voor elkaar kunnen boxen!

Jullie krijgen elk een aantal leuke accesoires om helemaal in jullie rol te komen.

Dan laat ze een paar simpele, maar effectieve verleidingskunsten aan jullie zien.

Om deze verleidingskunsten zelf te kunnen beheersen moet er nog wel eventjes geoefend worden. Op een humoristische manier leert Cher jullie de bewegingen eigen te maken.

Uiteindelijk werken jullie er naar toe om een spetterende choreografie neer te zetten. Niets te moeilijks hoor, je zal verbaasd zijn wat een paar tips en tricks al kunnen doen tijdens jullie performance!

Tip! Ben je opzoek naar een leuke strandactiviteit of andere workshop? Op deze pagina’s vindt je het grootste aanbod aan strandactiviteiten en workshops in Den Haag en Scheveningen!

Jullie worden vriendelijk ontvangen door een professionele instructrice.

Vertel haar dat jullie bij OhOhDenHaag Kroegentocht hebben geboekt en de instructrice weet genoeg! Voor dames die bij ons hebben geboekt gaat ze altijd net even iets verder dan normaal!

Op de locatie zijn kleedkamers aanwezig waar jullie je spullen veilig kunnen laten liggen tijdens de workshop!

Jullie prijs wordt bepaald door het aantal personen waarmee jullie boeken. Hoe groter de groep hoe lager de prijs. Druk op de knop BEREKEN JE PRIJS onderaan deze pagina om de prijs voor jullie groep te berekenen.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs! Hebben jullie interesse in een bepaalde activiteit die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn!

Als je op de knop BEREKEN JE PRIJS hebt gedrukt en je wensen hebt ingevuld, verschijnt er een knop BEREKEN MIJN KORTING.

Bij sommige activiteiten geven we je korting op basis van de grootte van je groep (hoe groter de groep, hoe hoger de korting) en krijg je ook korting als je meerdere activiteiten boekt in bepaalde combinaties.

Als je korting krijgt op basis van de grootte van je groep EN je hebt een combinatie te pakken waarbij je ook korting krijgt, krijg je dus korting op korting. Bekijk onze combodeals voor meer informatie!

Het zal je waarschijnlijk opgevallen zijn, dat er bij INFORMATIE staat aangegeven dat je vanaf 8 personen kan boeken en je bij BEREKEN JE PRIJS minimaal 10 personen kan selecteren.

Als deze activiteit op de dag dat jij wilt reserveren al geboekt is door een andere groep, zijn alle spullen al aanwezig op de locatie en kunnen we wellicht deze activiteit aanbieden voor kleinere groepen. Neem contact met ons op of bel ons op +316 42537347.

Met onze combodeals krijg je op ALLE onderdelen van je dag korting.

Combineer de burlesque workshop bijvoorbeeld met een citygame, workshop, proeverij of wateractiviteit en sluit af met een lekker diner in onze combodeal Zon zee Zonnebrand. Combineer de burlesque workshop met een strandactiviteit en sluit af met een diner tijdens de combodeal Zon zee smullen. Je kunt de burlesque workshop ook combineren met een diner en een kroegentocht in onze combodeal OhOhDenHaag. Combineer de burlesque workshop met een strandactiviteit, een diner en sluit af met een kroegentocht voor de full experience in de combodeal Nooit meer naar huis.

In hartje Den Haag centrum ligt een karakteristiek kantoorpand waar onze workshops van start gaan. Het pand heeft een gezellige ruimte met spiegels en een leuke bar waaraan je even pauze kunt houden. Hier wordt ook je welkomstdrankje geserveerd. Ook is er een kleedruimte aanwezig waar je veilig je spullen op kan bergen.

Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het adres is Oude Molstraat 32D, 2513 BB Den Haag

Het kan in de zomermaanden flink druk zijn in Scheveningen en het is niet altijd even gemakkelijk om Scheveningen met de auto te bereiken. Wij raden jullie dan ook aan om, indien mogelijk, (deels) met het openbaar vervoer te reizen.

Er zijn diverse trams en bussen die vanaf de stations naar Scheveningen toe rijden. Er zijn ook diverse Park en Ride opties waardoor jullie voor een goedkoop tarief kunnen parkeren om vervolgens met het openbaar vervoer naar Scheveningen toe kunnen gaan.

TRAMLIJNEN NABIJ DE BEACHCLUB

Onze strandactiviteiten worden veelal opgezet naast Beachclub Copacabana, Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

Vanaf de tramhalte (lijn 1, 11 en 12) is het tussen de 5 – 10 minuten lopen naar de plek waar we onze strandactiviteiten opzetten. Deze tramlijnen stoppen overigens allemaal bij Station Hollands spoor of bij Den Haag Centraal Station.

Indien jullie tussen Scheveningen en Den Haag moeten reizen, kunnen jullie het beste lijn 1 nemen. (halte Keizerstraat naar halte Den Haag centrum) De tramrit duurt ongeveer 20 minuten. U kunt in deze tram met uw OV chipkaart inchecken of een los kaartje kopen binnenin de tram.

Gebruik de app OV9292 voor actuele reisinformatie in Den Haag en Scheveningen.

NACHTBUS

Zijn jullie op stap geweest in Den Haag en willen jullie terug jullie hostel in Scheveningen?

Trams rijden tot 00:00 a 01:00 (zie OV9292). Gelukkig is er ook HTM nachtbuzz die vanaf diverse haltes in het centrum van Den Haag om het uur naar Scheveningen rijdt. Indien jullie met de kroegentocht mee zijn stopt deze bus op 2 minuten loopafstand van de laatste club.

PARKEREN IN SCHEVENINGEN

Als jullie naar Scheveningen komen in de zomer raden we iedereen aan minimaal 1 extra uur uit te trekken voor drukte, files en parkeerproblemen.

Dit is niet alleen fijn omdat er niet gehaast hoeft te worden maar te laat komen op een reservering bij ons kan resulteren in een inkorting of annulering van jullie activiteit zonder restitutie. Wij zullen altijd alles doen om dit te voorkomen maar soms is dit door een druk programma niet te vermijden helaas.

Plan van tevoren goed hoe(laat) jullie van A naar B gaan dan komt alles in orde!

PARKEREN AAN DE WEG

In de haven van Scheveningen is het gratis parkeren vanaf 1/4/20 gewijzigd naar betaald parkeren, net zoals alle andere parkeerplekken in Scheveningen. Betaald parkeren in Scheveningen houdt helaas in dat je niet langer dan 2 uur je auto mag laten staan. Op straat parkeren en je auto een dag laten staan zit er dus helaas niet in.

PARKEREN IN EEN PARKEERGARAGE

Jullie kunnen terecht bij 1 van de parkeergarages in de buurt. Voor een overzicht wat betreft de actuele beschikbaarheid van parkeerplekken in de 4 grootste parkeergarages, zie deze link . Om zeker te zijn dat jullie een plek hebben in 1 van de dichtstbijzijnde garages, namelijk de Kurhaus garage of de Nieuwe Parklaan garage (beide ongeveer 10 minuutjes lopen naar beachclub Copacabana) raden we jullie aan om te reserveren om je parkeerplek lang van te voren te reserveren via deze link.

PARK & RIDE

Mochten jullie blijven slapen en komen jullie vroeg naar Scheveningen dan kunnen jullie ook altijd kiezen voor een Park & ride. Zie deze link voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wij raden de Haagse citytax en HTMC aan indien u met de taxi gebracht of opgehaald wordt.

Let op, vervoer op de boulevard is niet toegestaan. Indien u opgehaald of gebracht wordt naar beachclub Copacabana vraag de taxi dan te stoppen bij cocktailbar Sahara (1 minuut vanaf de beachclub).

Tel: Haagse CityTax 070 383 0830
Tel: HTMC 070 390 7722

Hebben jullie een kroegentocht bij ons geboekt en willen jullie met de taxi vanaf het centrum naar jullie Hostel in Scheveningen rijden? Er is een taxi standplaats nabij de ingang van de laatste club (1 minuut lopen) Vooraf reserveren is niet per se nodig, aangezien er altijd genoeg taxi’s aanwezig zijn. De prijs vanaf de laatste club naar Jorplace Hostel is ongeveer: Taxi auto €25,-  of Taxi bus €35,-.  Let op, de genoemde prijzen zijn een gemiddelde prijs van een taxirit in 2020.

 1. Druk op de groene knop BEREKEN MIJN PRIJS onderaan de pagina.
 2. Vul de locatie, datum, starttijd en aantal personen in.
 3. Druk op de knop BEREKEN MIJN KORTING
 4. Kies voor de knop DOORGAAN NAAR AFREKENEN
 5. Vul je gegevens in.
 6. Kies 1 van de betaal opties en betaal online.

IK HEB MIJN ACTIVITEIT BETAALD. WAT GEBEURT ER NU?

Nadat je de activiteit hebt betaald ontvang je de onderstaande mails. Houd je mailbox goed in de gaten. Heb je niets gekregen, kijk dan in je spambox.

 1. Bedankt voor je boeking, je boeking wordt verwerkt in ons systeem en wordt gereserveerd bij eventuele samenwerkingspartners.
 2. Je activiteiten zijn bevestigd op de door jouw gekozen datum en tijd
 3. Herinnering van je activiteiten en handige informatie

Neem voor de workshop je sport kleding mee. Thema kleding of extra sexy kleding/ schoenen mag natuurlijk altijd! Het handigste is een korte broek en een shirt zonder mouwen. Voorkom uitglijden en laat de bodylotion die dag achterwege!

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden.

Bij groepen van 25 personen of meer: Deze vraag is uitgebreid opgenomen in de algemene voorwaarden Art. 6 en art. 8

Bij groepen van 25 personen of minder: Wat vervelend dat er twijfelaars zijn in je groep. Bij activiteiten die we zelf uitvoeren is het mogelijk om alleen te boeken voor de personen waarvan je zeker weet dat ze meegaan (we houden altijd het minimale aantal aan). De rest van de personen kunnen op de dag zelf in cash bij ons betalen. Laat ons zo snel mogelijk weten hoeveel personen erbij komen (uiterlijk 3 dagen voor aanvang) zodat we ruimschoots spullen meenemen. Neem contact met ons op en vraag ons bij welke activiteiten dit mogelijk is,

Indien mogelijk verplaatsen we je activiteit een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Groepen van 25 personen of meer kunnen ervoor kiezen om achteraf via een factuur te betalen. Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tip! Combineer de workshop Burlesque dansen met een leuke cocktailworkshop of strandactiviteit zoals bijvoorbeeld archery tag of survivor!

VERSTUUR MIJN OFFERTE