CORONA PROOF UITJE IN SCHEVENINGEN EN DEN HAAG

Het is eindelijk zover! Vanaf 1 juni mogen we weer activiteiten uitvoeren en we staan te trappelen om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen!

Stil zitten is niets voor ons, daar zijn we veels te enthousiast voor. We hebben een hoop leuke nieuwe concepten ontwikkelt, maar we hebben vooral heel goed nagedacht over hoe we onze activiteiten conform de maatregelen van het RIVM kunnen uitvoeren. Veiligheid gaat voor alles!

Na de nodige brainstormsessies en door creatief te denken en hebben we een hele hoop van onze activiteiten ‘’corona-proof’’ kunnen maken. De activiteiten zullen net iets anders worden uitgevoerd dan beschreven staan op de pagina, maar zijn uiteraard net zo leuk als anders.

Ben je benieuwd hoe we een activiteit corona-proof uitvoeren neem dan even telefonisch contact met ons op. We vertellen je graag wat je kan verwachten tijdens je activiteit!

Bekijk hier alle ”corona-proof” activiteiten en workshops voor een vrijgezellenfeest vrouwen, een vrijgezellenfeest mannen, een bedrijfsuitje, een teamuitje, een familie-uitje of een ander groepsuitje in Scheveningen en Den Haag.

Wat kan je verwachten van een ‘’corona- proof’’ uitje?

  • Klachtenvrij en gezond personeel buiten de risicogroep
  • Vooraf gedesinfecteerd spelmateriaal
  • Handreiniging en latex handschoenen
  • Activiteiten op 1,5 meter afstand en volledig volgens de corona maatregelen
  • Gratis verplaatsing of annulering indien de overheidsmaatregelen de activiteiten hinderen
  • Leuke deals inclusief ‘’corona-proof’’ horeca