CURSUS PLAT HAAGS

27.50

CURSUS PLAT HAAGS

Moet jij ook altijd zo lachen om dat lekkere Haagse accentje van die gasten uit o o cherso? En wil je tijdens je dagje Den Haag eens lekker mee kunnen lullen op Haags niveau?

Volg dan de Cursus Plat Haags van Bergtjuh en zèk in jèh broek van ut lachuh!

Onze komediant gaat wel wat verder dan het groen geile boekie en met een flinke dosis grove humor heb je de Haagse tongval zo onder de knie!

Wissen

TOTAAL:

AANTAL PERSONEN

INFORMATIE

 • V.A. 8 PERSONEN

 • €20 – €27,50 PP

 • 1,5 UUR

 • DEN HAAG & SCHEVENINGEN

INCLUSIEF

 • V.A. 8 PERSONEN

 • V.A. €20,- PP INCL BTW

 • 1,5 UUR

 • DEN HAAG & SCHEVENINGEN

GEGARANDEERD

 • DUIDELIJKE PRIJZEN INCL BTW

 • LAAGSTE PRIJS GARANTIE

 • KORTING BIJ COMBO DEALS

 • ENTHOUSIAST TEAM

COMBODEAL DETECTED!!!

COMBODEALS GEVEN TOT50% KORTING OP ACTIVITEITEN, CURSUS PLAT HAAGS ZIT IN EEN OF  MEERDERE COMBODEALS!

CHECK ONZE COMBODEALS
cursus-plat-haags-youtube-video-coming-soon

INFO CURSUS PLAT HAAGS

Ontmoet onze komediant Bergtjuh in een gezellig cafe in Den Haag of in Scheveningen.

Hij is een echte ras Hagenees en kan een lekker potje Haags afzèke. Zelfs wij moeten af en toe het groen geile boekie erbij pakken om op te zoeken wat Bert allemaal uitkraamt!

Al snel komen jullie erachter dat Haags geen verzinsel is maar een taal met echte taalregels. Door deze regels te volgen en een paar Haagse uitdrukkingen van Bert te gebruiken praten jullie opeens net als die gasten van Oh Oh Cherso!

Pik jij het Haagse accent snel op en ken juh betâh Haags lullen dan juh vriend of collega? Dan slaag jij voor het Haags diploma!

Let op! De cursus plat Haags bevat schokkende teksten…houd je Rustâââgh!!

Tip! Leer de Haagse tongval van onze plat Haagse Bergtjuh en haal je diploma! Een leuke workshop voor een vriendenuitje of een teamuitje in Scheveningen.

DE CURSUS HAAGS

Natuurlijk leer je in deze cursus wel wat meer dan een potje Haags afzeiken. Lekkere Haagse spreekwoorden, een beetje cultuur en een paar echte Haagse openingszinnen. Handig, als jullie nog op stap gaan die avond!

De cursus plat Haags gaat van start met een lekkere Haagse voorstel ronde. Hij zal jullie namen vertalen in het Haags en zal jullie een beeld geven van zijn Haagse leven. Allemaal lekker grof en met de echte directe Haagse humor natuurlijk!

Als jullie een stukje over vervoegingen in het Haags krijgen moeten jullie wel een beetje oppassen… We hadden laatst een groep uit Eindhoven die een voorbeeld moest geven van een woord dat eindigde op -en zodat Bergtjuh de vervoeging kon geven… Een van de heren leek het een goed idee om hier het woord DEGRADEREN voor te gebruiken…

We hebben Bergtjuh hierna even aan de bar gezet om af te koelen want man man man wat heeft die Bergtjuh een liefde voor het groen geel!

Verder zal Bergtjuh jullie het een en ander vertellen over zijn Haagse leven. Natuurlijk wel met een flinke dosis humor en lekker grof natuurlijk!

Terwijl de tranen over jullie wangen rollen van het lachen regelt Bergtjuh een lekker ijskoud biertje en een bittergarnituurtje voor jullie. Hij heeft tenslotte overal contacten, die ras Hagenees!

Als jullie de cursus goed afsluiten en jullie slagen voor het Haags dictee ontvangen jullie een Haags diploma. Gefeliciteerd, jullie zijn vanaf nu echte Haagse nakko’s!

Wie van jullie vrienden of collega’s heeft een natuurlijke aanleg voor het Haagse taaltje? Misschien ben jij wel in de verkeerde stad geboren!

Tip! Ben je opzoek naar een leuke strandactiviteit of andere workshop? Op deze pagina’s vindt je het grootste aanbod aan strandactiviteiten en workshops in Den Haag en Scheveningen!

Bergtjuh zit met smart op jullie te wachten in een gezellig bruin café in Den Haag of in Scheveningen. Hij heeft een lekkâh hoekje voor jullie gereserveerd en betseld gelijk een kâuwe klestâh of een bakkie pleur voor jullie, want gastvrij dat zijn die Hagenezen wel!

Bergtjuh is zoals altijd lekker voorbereid. Hij heeft zijn witte bord al klaarstaan waar gedurende de cursus een hoop rare vervoegingen en apostroffen op worden gekalkt.

Al snel wordt het je duidelijk, Haags lullen is echt een vak apart. Gelukkig heeft Haagse Bergtjuh goed over zijn cursus nagedacht. Jullie verlaten de Cursus absoluut met een dikke glimlach en een accentjuh waar zelfs Jokertje van onder de indruk is!

Jullie prijs wordt bepaald door het aantal personen waarmee jullie boeken. Hoe groter de groep hoe lager de prijs. Druk op de knop BEREKEN JE PRIJS onderaan deze pagina om de prijs voor jullie groep te berekenen.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs! Hebben jullie interesse in een bepaalde activiteit die wij aanbieden en krijgen jullie een betere offerte van 1 van onze concurrenten dan de prijs getoond op onze website? Wij gaan er altijd onder zitten mits de voorwaarden gelijk zijn!

Als je op de knop BEREKEN JE PRIJS hebt gedrukt en je wensen hebt ingevuld, verschijnt er een knop BEREKEN MIJN KORTING.

Bij sommige activiteiten geven we je korting op basis van de grootte van je groep (hoe groter de groep, hoe hoger de korting) en krijg je ook korting als je meerdere activiteiten boekt in bepaalde combinaties.

Als je korting krijgt op basis van de grootte van je groep EN je hebt een combinatie te pakken waarbij je ook korting krijgt, krijg je dus korting op korting. Bekijk onze combodeals voor meer informatie!

Met onze combodeals krijg je op ALLE onderdelen van je dag korting. Combineer de cursus plat Haags bijvoorbeeld met een citygame, workshop, proeverij of wateractiviteit en sluit af met een lekker diner in onze combodeal Zon zee Zonnebrand. Combineer de cursus plat Haags met een strandactiviteit en sluit af met een diner tijdens de combodeal Zon zee smullen. Je kunt de cursus plat Haags ook combineren met een diner en een kroegentocht in onze combodeal OhOhDenHaag. Combineer de cursus plat Haags met een strandactiviteit, een diner en sluit af met een kroegentocht voor de full experience in de combodeal Nooit meer naar huis.

Het zal je waarschijnlijk opgevallen zijn, dat er bij INFORMATIE staat aangegeven dat je vanaf 8 personen kan boeken en je bij BEREKEN JE PRIJS minimaal 10 personen kan selecteren.

Als deze activiteit op de dag dat jij wilt reserveren al geboekt is door een andere groep, zijn alle spullen al aanwezig op de locatie en kunnen we wellicht deze activiteit aanbieden voor kleinere groepen. Neem contact met ons op of bel ons op +316 42537347.

Op een van de bekendste pleinen van Den Haag, gelegen tegenover het binnenhof en om de hoek van het Mauritshuis ligt De Haagsche Kluis gevestigd. Een sfeervol café-restaurant gevestigd in een prachtig pand met een schat aan geschiedenis.

Met een gezellig terras gelegen aan het bekende Plein, een prive zaaltje en een achtertuin is de Haagsche Kluis onze favoriet!

De Haagsche Kluis heeft een uitgebreide menu kaart met speciaal bieren, lekker snacks en diner. S’avonds worden de tafels opzij geschoven en transformeert dit restaurant in een gezellig feestcafé!

De Haagse bierkluis is goed te bereiken met het openbaar vervoer met bus 25, 28, 51 of tram 2,3,4 of 6. Ook het hostel King Kool ligt op nog geen 5 minuten lopen. Het adres van de Haagse bierkluis is Plein 20, 2511 CS Den Haag

Liever een andere locatie in Den Haag? Neem contact met ons op!

Aan het einde van de bekende winkelstraat de Keizerstraat in het bruisende Scheveningen ligt ‘De Maatschappij’. Met aan de ene zijde een sfeervol restaurant en aan de andere zijde een gezellig bruin café, is De Maatschappij een echt begrip in Scheveningen.

De Maatschappij ligt op steenworp afstand van de boulevard van Scheveningen en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het adres van De Maatschappij is Keizerstraat 67, 2584 BC Den Haag.

Het kan in de zomermaanden flink druk zijn in Scheveningen en het is niet altijd even gemakkelijk om Scheveningen met de auto te bereiken. Wij raden jullie dan ook aan om, indien mogelijk, (deels) met het openbaar vervoer te reizen.

Er zijn diverse trams en bussen die vanaf de stations naar Scheveningen toe rijden. Er zijn ook diverse Park en Ride opties waardoor jullie voor een goedkoop tarief kunnen parkeren om vervolgens met het openbaar vervoer naar Scheveningen toe kunnen gaan.

TRAMLIJNEN NABIJ DE BEACHCLUB

Onze strandactiviteiten worden veelal opgezet naast Beachclub Copacabana, Strandweg 12, 2586 JK Den Haag.

Vanaf de tramhalte (lijn 1, 11 en 12) is het tussen de 5 – 10 minuten lopen naar de plek waar we onze strandactiviteiten opzetten. Deze tramlijnen stoppen overigens allemaal bij Station Hollands spoor of bij Den Haag Centraal Station.

Indien jullie tussen Scheveningen en Den Haag moeten reizen, kunnen jullie het beste lijn 1 nemen. (halte Keizerstraat naar halte Den Haag centrum) De tramrit duurt ongeveer 20 minuten. U kunt in deze tram met uw OV chipkaart inchecken of een los kaartje kopen binnenin de tram.

Gebruik de app OV9292 voor actuele reisinformatie in Den Haag en Scheveningen.

NACHTBUS

Zijn jullie op stap geweest in Den Haag en willen jullie terug jullie hostel in Scheveningen?

Trams rijden tot 00:00 a 01:00 (zie OV9292). Gelukkig is er ook HTM nachtbuzz die vanaf diverse haltes in het centrum van Den Haag om het uur naar Scheveningen rijdt. Indien jullie met de kroegentocht mee zijn stopt deze bus op 2 minuten loopafstand van de laatste club.

PARKEREN IN SCHEVENINGEN

Als jullie naar Scheveningen komen in de zomer raden we iedereen aan minimaal 1 extra uur uit te trekken voor drukte, files en parkeerproblemen.

Dit is niet alleen fijn omdat er niet gehaast hoeft te worden maar te laat komen op een reservering bij ons kan resulteren in een inkorting of annulering van jullie activiteit zonder restitutie. Wij zullen altijd alles doen om dit te voorkomen maar soms is dit door een druk programma niet te vermijden helaas.

Plan van tevoren goed hoe(laat) jullie van A naar B gaan dan komt alles in orde!

PARKEREN AAN DE WEG

In de haven van Scheveningen is het gratis parkeren vanaf 1/4/20 gewijzigd naar betaald parkeren, net zoals alle andere parkeerplekken in Scheveningen. Betaald parkeren in Scheveningen houdt helaas in dat je niet langer dan 2 uur je auto mag laten staan. Op straat parkeren en je auto een dag laten staan zit er dus helaas niet in.

PARKEREN IN EEN PARKEERGARAGE

Jullie kunnen terecht bij 1 van de parkeergarages in de buurt. Voor een overzicht wat betreft de actuele beschikbaarheid van parkeerplekken in de 4 grootste parkeergarages, zie deze link . Om zeker te zijn dat jullie een plek hebben in 1 van de dichtstbijzijnde garages, namelijk de Kurhaus garage of de Nieuwe Parklaan garage (beide ongeveer 10 minuutjes lopen naar beachclub Copacabana) raden we jullie aan om te reserveren om je parkeerplek lang van te voren te reserveren via deze link.

PARK & RIDE

Mochten jullie blijven slapen en komen jullie vroeg naar Scheveningen dan kunnen jullie ook altijd kiezen voor een Park & ride. Zie deze link voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wij raden de Haagse citytax en HTMC aan indien u met de taxi gebracht of opgehaald wordt.

Let op, vervoer op de boulevard is niet toegestaan. Indien u opgehaald of gebracht wordt naar beachclub Copacabana vraag de taxi dan te stoppen bij cocktailbar Sahara (1 minuut vanaf de beachclub).

Tel: Haagse CityTax 070 383 0830
Tel: HTMC 070 390 7722

Hebben jullie een kroegentocht bij ons geboekt en willen jullie met de taxi vanaf het centrum naar jullie Hostel in Scheveningen rijden? Er is een taxi standplaats nabij de ingang van de laatste club (1 minuut lopen) Vooraf reserveren is niet per se nodig, aangezien er altijd genoeg taxi’s aanwezig zijn. De prijs vanaf de laatste club naar Jorplace Hostel is ongeveer: Taxi auto €25,-  of Taxi bus €35,-.  Let op, de genoemde prijzen zijn een gemiddelde prijs van een taxirit in 2020.

 1. Druk op de groene knop BEREKEN MIJN PRIJS onderaan de pagina.
 2. Vul de locatie, datum, starttijd en aantal personen in.
 3. Druk op de knop BEREKEN MIJN KORTING
 4. Kies voor de knop DOORGAAN NAAR AFREKENEN
 5. Vul je gegevens in.
 6. Kies 1 van de betaal opties en betaal online.

IK HEB MIJN ACTIVITEIT BETAALD. WAT GEBEURT ER NU?

Nadat je de activiteit hebt betaald ontvang je de onderstaande mails. Houd je mailbox goed in de gaten. Heb je niets gekregen, kijk dan in je spambox.

 1. Bedankt voor je boeking, je boeking wordt verwerkt in ons systeem en wordt gereserveerd bij eventuele samenwerkingspartners.
 2. Je activiteiten zijn bevestigd op de door jouw gekozen datum en tijd
 3. Herinnering van je activiteiten en handige informatie

Er komen scheldwoorden voor in de Cursus Plat Haags. Scheldwoorden met ziektes erin woorden niet gebruikt in de Cursus Plat Haags.

De laagste prijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden van de concurrent gelijk zijn aan onze voorwaarden.

Bij groepen van 25 personen of meer: Deze vraag is uitgebreid opgenomen in de algemene voorwaarden Art. 6 en art. 8

Bij groepen van 25 personen of minder: Wat vervelend dat er twijfelaars zijn in je groep. Bij activiteiten die we zelf uitvoeren is het mogelijk om alleen te boeken voor de personen waarvan je zeker weet dat ze meegaan (we houden altijd het minimale aantal aan). De rest van de personen kunnen op de dag zelf in cash bij ons betalen. Laat ons zo snel mogelijk weten hoeveel personen erbij komen (uiterlijk 3 dagen voor aanvang) zodat we ruimschoots spullen meenemen. Neem contact met ons op en vraag ons bij welke activiteiten dit mogelijk is,

Indien mogelijk verplaatsen we je activiteit een andere locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Groepen van 25 personen of meer kunnen ervoor kiezen om achteraf via een factuur te betalen. Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tip! Combineer de cursus plat Haags met een leuke cocktailworkshop of strandactiviteit zoals bijvoorbeeld archery tag of of survivor (expeditie robinson)

VERSTUUR MIJN OFFERTE