ESCAPEROOM + CRAZY 88+ BEACH BBQ

Deze combodeal is inclusief

  • Keuze uit 6 verschillende escape rooms 
  • welkomst shotjes
  • Gps spel / citygame met heftige opdrachten en gamehost
  • Magnum fles bier prijs winnaars
  • gratis just tattoo of us 
  • Zeer uitgebreide ALL you can eat BBQ met grillmaster

*optioneel: lunchovernachting

Prijs: €75,15 pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €153,40 omdat jullie een combodeal hebben gekozen. Dat betekend dat de vrijgezel + jijzelf eigenlijk GRATIS mee gaan tijdens jullie vrijgezellenfeest!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL ZON, ZEE, ZONNEBRAND

ESCAPE ROOM

Maak zelf twee of meer teams en ga de strijd aan met elkaar in onze ruime selectie aan escape rooms. In Scheveningen hebben we 3 spannende escape rooms voor jullie in de aanbieding. Mochten jullie liever een van de 3 escape rooms in Den Haag doen dan kan dat uiteraard ook via ons boekingssysteem. Kies voor 2 verschillende kamers en probeer niet in paniek te raken. Welk team kraakt alle puzzels en komt als eerst naar buiten?

CRAZY 88

Ontmoet onze game host in een gezellig café in Den Haag of in een tropische beachclub in Scheveningen. Jullie krijgen per team een ipad mee waar verschillende opdrachten en minigames mee uitgevoerd moeten worden. Naakt op een motorkap liggen, een gratis shotje vragen bij de barvrouw, een tongzoen van een oma…. Wat voor opdrachten staan jullie te wachten tijdens crazy 88?

De winnaar van Crazy 88 ontvangt een magnum fles bier!

JUST TATTOO OF US

Als jullie helemaal uitgespeeld zijn is het tijd voor een rondje koud bier en om even te chillen in 1 van de loungehoekjes op het terras. Jullie krijgen een map met beschamende tattoos op tafel. De vrijgezel wordt geblinddoekt en weet niet wat hem te wachten staat! Zijn huid wordt ontsmet en hij wordt indien nodig geschoren. De geur van ontsmettingsmiddel komt hem tegemoet en de tattoo machine gaat aan.

Hij gelooft er waarschijnlijk helemaal niets van, totdat hij geprikt wordt door een scherp voorwerp. Uiteraard is dit maar een grap, want eigenlijk krijgt hij gewoon een plak tattoo tijdens onze versie van just tattoo of us. Kiezen jullie de enorme penis voor op zijn arm of krijgt ziet hij er de rest van de week uit als Mike Tyson?

BEACH BBQ

Ondertussen bereid jullie grillmaster de BBQ op een enorme hanggrill midden op het terras van de tropische beachclub. Sappige stukken biefstuk, kipsaté, hamburgers, zalm maar ook diverse gegrilde groentes, 4 verschillende salades, brood, friet en sauzen horen bij de bbq. Eet zoveel jullie willen, de bbq is onbeperkt!

Tip: Vind je de combinatie van 2 citygames + diner een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in de combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!