CRAZY 88 + GO ITALIAN + KROEGENTOCHT MET OF ZONDER STRIPPER

Deze combinatie is inclusief

  • Citygame met heftige opdrachten en gamehost!
  • Magnum fles bier voor de winnaars
  • Italiaans dineren met hoofdgerecht naar keuze inclusief 4 drankjes bier/wijn/fris
  • Kroegentocht met partygids inclusief 1 bier/wijn/fris + 7 shotjes
  • foto’s van jullie vrijgezellendag en vrijgezellennacht

*optioneel: lunchovernachting, stripper tijdens kroegentocht

Prijs: €67,50 pp incl btw.

Jullie totale korting is €49,40 omdat jullie een combodeal hebben gekozen. Dat zijn een hoop gratis biertjes!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL OHOH DENHAAG

CRAZY 88

Ontmoet onze game host in een gezellig café in Den Haag of in een tropische beachclub in Scheveningen. Jullie krijgen per team een ipad mee waar verschillende opdrachten en minigames mee uitgevoerd moeten worden. Naakt op een motorkap liggen, een gratis shotje vragen bij de barvrouw, een tongzoen van een oma…. Wat voor vrijgezellenactiviteiten staan jullie te wachten tijdens crazy 88?

Het winnende team wint een magnum fles bier!

VERVOER

Hebben jullie als startlocatie voor Scheveningen gekozen dan lopen jullie door de gezellige winkelstraat de Keizerstraat die op loopafstand van de beachclub is naar de halte van tramlijn 1 richting halte centrum. De tram brengt jullie in 20 minuten naar het centrum van Den haag voor jullie diner.

GO ITALIAN

Van al dat rondlopen tijdens die opdrachten krijg je serieus honger dus jullie willen uiteraard lekker wat eten. Mario reserveert alleen de beste tafels voor onze gasten! Onze Go Italian deal bestaat uit een pizza, pasta of maaltijdsalade naar keuze inclusief 4 drankjes. Mamma mia wat een goeie deal!

KROEGENTOCHT

Dit wordt een wilde avond want onze partygidsen staat al op jullie te wachten met een groot dienblad vol shotjes Jack Daniels. Samen met 30 tot soms wel 120 andere party animals gaan jullie het nachtleven van Den Haag in. Normaal komen jullie met een grote groep mannen nergens naar binnen vanwege de veiligheid maar gelukkig hebben wij altijd genoeg vrouwen bij ons dus mogen jullie overal doorlopen! Kunnen jullie alle shotjes aan tijdens onze kroegentocht?

Live muziek, twerk competities, op de bar dansen alles komt aan bod. Dat en heel veel shotjes uiteraard! Willen jullie de vrijgezel verrassen met een stripper boek dan de kroegentocht + stripper. 

Tip: Vind je de combinatie van een citygame + diner + kroegentocht een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever een andere middagactiviteit gezien in de combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!