VOETDARTS XXL + BUMPER VOETBAL + BEACH BBQ

Deze combodeal is inclusief

*optioneel: lunchovernachting

Prijs: €58,70 pp incl btw.

Jullie totale korting is €227,70 omdat jullie een combodeal hebben gekozen. Dat betekend dat de vrijgezel + 3 andere mannen uit jullie groep zo goed als gratis meegaan!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL ZON, ZEE, BBQ

VOETDARTS XXL

Jullie worden verwelkomt door onze knappe vrouwelijke scheidsrechter met welkomst shotjes en ondertussen wordt de ober van de beachclub al ingeseind. Jullie willen bier en snel een beetje! Wij hebben een dartbord van 5 meter hoog op het strand gezet waar jullie Voetdarts XXL op gaan spelen.

Elke keer als jullie team drie ballen geschoten heeft wordt vanuit een speaker op hoog volume de score omgeroepen door Mastercaller Ray Martin via ons systeem. Afleiden, afzeiken en verwarring zaaien is toegestaan en word aangemoedigd door onze scheidsrechter!

BUMPER VOETBAL

Uiteraard zitten er ook in jouw vriendengroep een paar hopeloos doorgedraaide amateurvoetballers met een plaatselijk stadion verbod. Tijdens bumpervoetbal komen deze jongens erg goed tot hun recht! Er zijn weinig regels bij bumper voetbal en geen buitenspel waar onze knappe vrouwelijke scheids erg blij mee is! Als ze de bal op de middenstip legt rennen jullie met mach 5 op elkaar in. Het winnende team wint een magnum fles bier, fijne wedstrijd boys!

JUST TATTOO OF US

Als jullie helemaal uitgespeeld zijn is het tijd voor een rondje koud bier en om even te chillen in 1 van de loungehoekjes op het terras. Jullie krijgen een map met beschamende tattoos op tafel. De vrijgezel wordt geblinddoekt en weet niet wat hem te wachten staat! Zijn huid wordt ontsmet en hij wordt indien nodig geschoren. De geur van ontsmettingsmiddel komt hem tegemoet en de tattoo machine gaat aan.

Hij gelooft er waarschijnlijk helemaal niets van, totdat hij geprikt wordt door een scherp voorwerp. Uiteraard is dit maar een grap, want eigenlijk krijgt hij gewoon een plak tattoo tijdens onze versie van just tattoo of us. Kiezen jullie de enorme penis voor op zijn arm of krijgt ziet hij er de rest van de week uit als Mike Tyson?

BEACH BBQ

Ondertussen bereid jullie grillmaster de BBQ op een enorme hanggrill midden op het terras van de tropische beachclub. Sappige stukken biefstuk, kipsaté, hamburgers, zalm maar ook diverse gegrilde groentes, 4 verschillende salades, brood, friet en sauzen horen bij de bbq. Eet zoveel jullie willen, de bbq is onbeperkt!

Tip: Vind je de combinatie van een 2 strandactiviteiten + diner top, maar had je liever andere activiteiten gezien in de combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!