EXPEDITIE KROEGTIJGER + VOETBALHELDEN +BBQ MET DRANK

Deze combodeal is inclusief

*optioneel: lunchovernachting

Prijs: €102,75 pp incl btw.

Jullie totale korting is €182,90 omdat jullie een combodeal hebben gekozen. Dat betekend dat de vrijgezel + jijzelf vrijwel GRATIS mee gaan tijdens jullie vrijgezellenfeest!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL ZON ZEE ZONNEBRAND

EXPEDITIE KROEGTIJGER

Zitten er gasten in jullie groep die heel slecht tegen hun verlies kunnen? Tijdens Expeditie kroegtijger strijden jullie tegen elkaar in heel veel verschillende kroegspelletjes om de titel Kroegtijger Den Haag 2020. Deze spelletjes draaien om snelheid, behendigheid, sluwheid en uiteraard een beetje om geluk!

MINI FOTOSHOOT

Als jullie weer een beetje bijgekomen zijn is het tijd om de vrijgezel even voor schut te zetten. De fotograaf neemt jullie mee het strand op voor een zeer lachwekkende mini fotoshoot.

Nadat de vrijgezel zichzelf in een trouwjurk heeft gehesen, en een sluiertje om heeft wordt hem verzocht de meest verleidelijke poses  aan te nemen. Is er een leuke dame die hem een kousenbandje aan wil trekken voor de foto?

Uiteraard mag de foto waarbij hij een boeketje moet gooien niet ontbreken. Waarschijnlijk stappen in tegenstelling tot bij de dames hier alle heren opzij als het boeketje aan komt vliegen.

VOETBAL HELDEN

Na al dat gieren van het lachen gaan jullie je voetbal skills testen tijdens Voetbal helden. Jullie krijgen een tablet mee met een digitale kaart vol opdrachten en minigames die jullie met een bal aan je voet moeten uitvoeren. Tussendoor wordt jullie kennis getest in een voetbalquiz. Onze gamehost beoordeeld alle ingezonden video’s en foto’s van jullie opdrachten gedurende het spel. Het winnende team ontvangt een magnum fles bier!

BBQ + 3 UUR ONBEPERKT DRANK

Op nog geen 5 minuutjes lopen van het eindpunt van jullie citygame voetbal helden is de beachclub waar jullie lekker gaan grillen. Jullie krijgen een gezellig hoekje en een eigen BBQ waarop jullie kunnen grill. Bestel meteen een rondje bier voor de vrijgezel en de rest van de mannen, jullie hebben maar liefst 3 uur onbeperkt drank bij deze deal!

Tip: Vind je de combinatie van 1 strandactiviteit + 1 citygame + diner een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in de combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!