CRAFT BIER PROEVERIJ + HAKA WORKSHOP +  BEACH BBQ

Deze combodeal is inclusief

*optioneel: lunchovernachting

Prijs: €77,50,- pp incl btw.

Jullie totale korting is €154,75 omdat jullie een combodeal hebben gekozen. Dat betekend dat de vrijgezel + jij eigenlijk GRATIS mee gaan tijdens jullie vrijgezellenfeest!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL ZON ZEE ZONNEBRAND

CRAFT BIER PROEVERIJ

Op dit moment is de Nederlandse craft bier scene populairder dan ooit en heeft Nederland meer brouwerijen dan Belgie wat een aantal jaar geleden ondenkbaar was. Onder begeleiding van een bierexpert krijgen jullie 5 proefglaasjes van geweldige Nederlandse craft bieren te proeven. Van een lokale Scheveningse tripel tot een Imperial stout van een van de bekendste brouwerijen ter wereld (brouwerij de molen) van maar liefst 14%.

HAKA WORKSHOP

Na al die sterke biertjes zijn jullie scheitlollig geworden en hebben jullie een lekkere buzz te pakken. Een haka is gebaseerd op de plaats die jij inneemt in de groep waarmee je bent. Ben jij de lolbroek of de leider binnen jullie groep? Elke rol heeft zijn eigen bewegingen en onze Haka workshop instructeur smeed al jullie eigenschappen tot 1 gezamenlijke groepshaka! Een leuke supriseact tijdens het huwelijksfeest natuurlijk!

BEACH BBQ

Ondertussen bereid jullie grillmaster de BBQ op een enorme hanggrill midden op het terras van de tropische beachclub. Sappige stukken biefstuk, kipsaté, hamburgers, zalm maar ook diverse gegrilde groentes, 4 verschillende salades, brood, friet en sauzen horen bij de bbq. Eet zoveel jullie willen, de bbq is onbeperkt!

JUST TATTOO OF US

Als jullie helemaal uitgespeeld zijn is het tijd voor een rondje koud bier en om even te chillen in 1 van de loungehoekjes op het terras. Jullie krijgen een map met beschamende tattoos op tafel. De vrijgezel wordt geblinddoekt en weet niet wat hem te wachten staat! Zijn huid wordt ontsmet en hij wordt indien nodig geschoren. De geur van ontsmettingsmiddel komt hem tegemoet en de tattoo machine gaat aan.

Hij gelooft er waarschijnlijk helemaal niets van, totdat hij geprikt wordt door een scherp voorwerp. Uiteraard is dit maar een grap, want eigenlijk krijgt hij gewoon een plak tattoo tijdens onze versie van just tattoo of us. Kiezen jullie de enorme penis voor op zijn arm of krijgt ziet hij er de rest van de week uit als Mike Tyson?

Tip: Vind je de combinatie van een proeverij + workshop + diner een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere middag activiteiten gezien in de combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!