LEVEND TAFELVOETBAL + BUMPERBALLEN + ITALIAANS DINEREN + KROEGENTOCHT MET/OF ZONDER STRIPPER

Deze combodeal is inclusief

  • welkomst shotjes
  • levend tafelvoetbal met knappe vrouwelijke scheidsrechter
  • Bumpervoetbal met knappe vrouwelijke scheidsrechter
  • Magnum fles bier winnaar spellen
  • gratis mini fotoshoot
  • diner met pizza,pasta of maaltijdsalade naar keuze inclusief 4 drankjes bier/wijn/fris
  • kroegentocht inclusief party guides + welkomstdrankje + 7 shotjes
  • foto’s gedurende de dag en tijdens jullie vrijgezellen feestavond.

*optioneel: stripper tijdens kroegentocht, lunchovernachting

Prijs: €82,30 pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €242,- omdat jullie een combodeal hebben gekozen. Dat betekend dat de vrijgezel + jijzelf + 1 andere man uit jullie vrijgezellengroep eigenlijk GRATIS mee gaan tijdens het vrijgezellenfeest!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL BEACH EAT RAVE REPEAT XL

LEVEND TAFELVOETBAL

Jullie dag start in een mega groot opblaasbaar levend tafelvoetbal  midden op het strand. Jullie zijn zelf de spelers in dit spel en zitten vast aan ijzeren stangen! Onze knappe vrouwelijk scheids regelt een lekker welkomst shotje voor jullie en houdt de score bij. Gelukkig hoeft ze geen rekening te houden met buitenspel!

MINI FOTOSHOOT

Als jullie weer een beetje bijgekomen zijn is het tijd om de vrijgezel even voor schut te zetten. De fotograaf neemt jullie mee het strand op voor een zeer lachwekkende mini fotoshoot.

Nadat de vrijgezel zichzelf in een trouwjurk heeft gehesen, en een sluiertje om heeft wordt hem verzocht de meest verleidelijke poses aan te nemen. Is er een leuke dame die hem een kousenbandje aan wil trekken voor de foto?

Uiteraard mag de foto waarbij hij een boeketje moet gooien niet ontbreken. Waarschijnlijk stappen in tegenstelling tot bij de dames hier alle heren opzij als het boeketje aan komt vliegen.

BUMPER VOETBAL

Uiteraard zitten er ook in jouw vriendengroep een paar hopeloos doorgedraaide amateurvoetballers met een plaatselijk stadion verbod. Tijdens bumpervoetbal komen deze jongens erg goed tot hun recht! Er zijn weinig regels bij bumper voetbal en geen buitenspel waar onze knappe vrouwelijke scheids erg blij mee is! Als ze de bal op de middenstip legt rennen jullie met mach 5 op elkaar in. Het winnende team wint een magnum fles bier, fijne wedstrijd boys!

VERVOER

Na deze wilde middag lopen jullie binnen 5 minuutjes naar de tramhalte. Binnen 20 minuten zijn jullie in het centrum, it’s dinner time! Jullie hebben honger gekregen en jullie willen uitgebreid tafelen en snel een beetje! Het restaurant is nog geen 5 minuten lopen van de tramhalte boys, bon apetito!

GO ITALIAN

Mario reserveert alleen de beste tafels op de tweede verdieping van dit gezellige restaurant voor onze gasten! Onze Go Italian deal bestaat uit een pizza, pasta of maaltijdsalade naar keuze inclusief 4 drankjes. Er staan twee enorme steenovens in deze zaak waarin de pizza’s in no time worden gebakken. Mamma mia wat een goeie deal!

KROEGENTOCHT

Dit wordt een wilde avond want onze partygidsen staat al op jullie te wachten met een groot dienblad vol shotjes Jack Daniels. Samen met 30 tot soms wel 120 andere party animals gaan jullie het nachtleven van Den Haag in. Normaal komen jullie met een grote groep mannen nergens naar binnen vanwege de veiligheid maar gelukkig hebben wij altijd genoeg vrouwen bij ons dus mogen jullie overal doorlopen! Kunnen jullie alle shotjes aan tijdens onze kroegentocht?

Live muziek, twerk competities, op de bar dansen alles komt aan bod. Dat en heel veel shotjes uiteraard! Willen jullie de vrijgezel verrassen met een stripper boek dan de kroegentocht + stripper. 

Tip: Vind je de combinatie van een 2 strandactiviteiten + diner + kroegentocht een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in de combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!