BORRELBOOT + POKER WORKSHOP + BBQ MET DRANKAFKOOP

Deze combinatie is inclusief

*optioneel: borrelarrangement bij boottocht, lunchovernachting, 

Prijs: €96,- pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €179,40 omdat jullie een combodeal hebben gekozen. Dat betekend dat de vrijgezel + nog iemand eigenlijk vrijwel GRATIS mee gaan!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL ZON ZEE ZONNENBRAND

BIERBOOT

Jullie dag start in Den Haag, nabij centraal Station of in het centrum van Den Haag dat kunnen jullie zelf aangeven in ons boekingssysteem. Daar staat de schipper al op jullie te wachten met zijn bierboot met een uitpuilende koelkast met bier. Jullie kunnen je eigen soundjes opknallen door de ingebouwde bluetooth soundsystem aan boord. Gelukkig is er een toilet aan boord want als jullie een drankarrangement nemen hebben jullie 1,5 uur open bar!

POKER WORKSHOP

Eenmaal aangekomen in Scheveningen nemen jullie plaats aan de pokertafels binnenin een gezellige beachclub. Jullie krijgen vooraf een shotje van ons en jullie leren al spelende alle tips en tricks van een echte pokerpro tijdens jullie eigen pokertoernooi.

MINI FOTOSHOOT

Als jullie weer een beetje bijgekomen zijn is het tijd om de vrijgezel even voor schut te zetten. De fotograaf neemt jullie mee het strand op voor een zeer lachwekkende mini fotoshoot.

Nadat de vrijgezel zichzelf in een trouwjurk heeft gehesen, en een sluiertje om heeft wordt hem verzocht de meest verleidelijke poses aan te nemen. Is er een leuke dame die hem een kousenbandje aan wil trekken voor de foto?

Uiteraard mag de foto waarbij hij een boeketje moet gooien niet ontbreken. Waarschijnlijk stappen in tegenstelling tot bij de dames hier alle heren opzij als het boeketje aan komt vliegen.

BBQ + 3 UUR ONBEPERKT DRANK

Op nog geen 5 minuutjes lopen van het eindpunt van jullie citygame voetbal helden is de beachclub waar jullie lekker gaan grillen. Jullie krijgen een gezellig hoekje en een eigen BBQ waarop jullie kunnen grill. Bestel meteen een rondje bier voor de vrijgezel en de rest van de mannen, jullie hebben maar liefst 3 uur onbeperkt drank bij deze deal!

Tip: Vind je de combinatie van een 1 wateractiviteiten + 1 workshop + diner een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in deze combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!