CRAZY 88 + ITALIAANS DINER + KROEGENTOCHT

Deze combodeal is inclusief

  • Citygame met grappige opdrachten inclusief gamehost en leuke prijs winnaars
  • Italiaans diner inclusief pizza, pasta of maaltijdsalade naar keuze + 4 bier/wijn/fris
  • kroegentocht met partygids inclusief welkomstdrankje en 7 shotjes
  • foto’s van jullie opdrachten en van jullie vrijgezellennacht.

*optioneel: stripper tijdens kroegentocht, lunch, overnachting, mini fotoshoot

Prijs: €63,30 pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €46,40 omdat jullie een combodeal hebben gekozen, wat betekend dat jullie vrijgezel eigenlijk bijna GRATIS mee gaat!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL OHOH DENHAAG

CRAZY 88

Ontmoet onze game host in een gezellig café in Den Haag of in een tropische beachclub in Scheveningen. Jullie gaan samen met de bride to be op pad en krijgen de grappigste opdrachten voor jullie kiezen tijdens Crazy 88! Krijgen jullie dat gratis drankje door de barman te versieren en wie gaat er wie kruipt er als een krolse pitpoes op de motorkap van een auto? Welk team gaat veel te ver met de opdrachten en pakt de hoofdprijs?

VERVOER

Als jullie de locatie Scheveningen hebben gekozen voor crazy 88 lopen jullie binnen 5 minuutjes naar de tramhalte. Binnen 20 minuten zijn jullie in het centrum, it’s dinner time! Vanaf de tramhalte is het nog geen 5 minuten naar het restaurant.

ITALIAANS DINEREN

Mario heeft een heerlijk tafeltje voor jullie gereserveerd! Jullie mogen elke pizza, pasta of maaltijdsalade van de kaart kiezen, meer dan 40 keuzes dus voor iedereen wat wils. Daarnaast is dit diner inclusief 4 drankjes…. Mamma mia wat een goeie deal! Vanaf het restaurant is het nog geen 5 minuutjes lopen naar het startpunt van de kroegentocht dus jullie hebben alle tijd.

KROEGENTOCHT

Onze partygidsen staat al op jullie te wachten met een groot dienblad met shotjes. Klets even bij op een van de gezelligste pleinen van het centrum. Samen met tientallen kroegtijgers vertrekken we naar de volgende kroeg met een lekker soundje op aangezien onze begeleiders bluetooth speakers aan hebben waar pompende beats uitkomen. Jullie mogen jullie favoriete nummertje aanvragen! Tijdens het lopen naar de volgende kroeg maken we een korte stop. Het is tijd dat iedereen jullie vrijgezel leert kennen. Ze krijgt lichtgevende duivels hoorntjes op en wordt de hele avond in de spotlight gezet. Kunnen jullie alle shotjes aan tijdens onze kroegentocht?

Live muziek, billen schudden, op de bar dansen alles komt aan bod. Dat en heel veel shotjes uiteraard! Willen jullie de vrijgezel verrassen met een stripper boek dan de kroegentocht + stripper. 

Tip: Vind je de combinatie van een 1 citygame + diner + kroegentocht een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in deze combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!