POWER KITEN + GIN TONIC PROEVERIJGO GREEK + KROEGENTOCHT MET/OF ZONDER STRIPPER

Deze combodeal is inclusief

*optioneel: stripper tijdens kroegentocht, lunchovernachting

Prijs 10 personen: €96,- pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €179,85 omdat jullie een combodeal hebben gekozen. Dat betekend dat de vrijgezel eigenlijk GRATIS mee gaat en dat je van de rest van de korting een hoop gratis biertjes kan bestellen!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL NOOIT MEER NAAR HUIS

POWERKITEN

Start jullie dag met op het strand met de ultieme uitwaai sessie van Scheveningen! Jullie hebben namelijk gekozen voor powerkiten en terwijl de instructeur jullie alles uitlegt over de windramen en het gebruik van de kites worden jullie keihard over het strand meegetrokken. Houd je vast!

GIN TONIC PROEVERIJ

Na deze heftige uitwaai sessie is het tijd voor ontspanning. Onze Gin tonic expert geeft jullie keuze uit drie verschillende regio’s. Hij heeft bijzondere Gin’s bij zich met bijpassende tonic’s en tropische garneringen. Kies uit regio Nederland, België of een rondje om de wereld en ontdek bijzondere en soms ZEER locale gin’s tijdens onze Gin tonic proeverij!

JUST TATTOO OF US

Als jullie helemaal gerelaxed zijn door de proeverij of in overleg gewoon tijdens de proeverij is het tijd voor een geintje. Jullie krijgen een map met beschamende tattoos op tafel. De vrijgezel wordt geblinddoekt en weet niet wat hem te wachten staat! Zijn huid wordt ontsmet en hij wordt indien nodig geschoren. De geur van ontsmettingsmiddel komt hem tegemoet en de tattoo machine gaat aan.

Hij gelooft er waarschijnlijk helemaal niets van, totdat hij geprikt wordt door een scherp voorwerp. Uiteraard is dit maar een grap, want eigenlijk krijgt hij gewoon een plak tattoo tijdens onze versie van just tattoo of us. Kiezen jullie de enorme penis voor op zijn arm of krijgt ziet hij er de rest van de week uit als Mike Tyson?

VERVOER

Na deze gezellige middag lopen jullie binnen 5 minuutjes naar de tramhalte. Binnen 20 minuten zijn jullie in het centrum, it’s dinner time! Jullie hebben honger gekregen en jullie willen uitgebreid tafelen en snel een beetje! Het restaurant is nog geen 5 minuten lopen van de tramhalte boys, cali orexi!

GRIEKS DINEREN

Dimitris reserveert altijd een gezellige tafel voor onze gasten in een sfeervolle hoek van dit Griekse restaurant. Bifteki, giros, soewlaki, steaks, Griekse salade, tzatziki, friet, rijst, ouzo en deze deal is inclusief 2 drankjes, het houdt nooit op bij die Grieken joh! Dit is een top deal voor mannen die van veel vlees houden en flink veel kunnen eten!

KROEGENTOCHT

Dit wordt een wilde avond want onze partygidsen staat al op jullie te wachten met een groot dienblad vol shotjes Jack Daniels. Samen met 30 tot soms wel 120 andere party animals gaan jullie het nachtleven van Den Haag in. Normaal komen jullie met een grote groep mannen nergens naar binnen vanwege de veiligheid maar gelukkig hebben wij altijd genoeg vrouwen bij ons dus mogen jullie overal doorlopen! Kunnen jullie alle shotjes aan tijdens onze kroegentocht?

Live muziek, twerk competities, op de bar dansen alles komt aan bod. Dat en heel veel shotjes uiteraard! Willen jullie de vrijgezel verrassen met een stripper boek dan de kroegentocht + stripper. 

Tip: Vind je de combinatie van een 1 strandactiviteit + 1 proeverij + diner + kroegentocht een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in de combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!