BUMPERBALLEN + SUMO WORSTELEN + BEACH BBQ

Deze combodeal is inclusief

*optioneel: lunch, overnachting

Prijs: €58,- pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €228,- omdat jullie een combodeal hebben gekozen. Dat betekend dat jullie vrijgezel + 3 andere meiden eigenlijk GRATIS mee gaan!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL ZON, ZEE, BBQ

BUMPERBAL

Jullie starten jullie vrijgezellenfeest in Scheveningen met een gezellig potje bumperballen in het zand. Heeft 1 van de meiden vroeger met je vriendje geflirt? Dit is het moment om wraak te nemen in een enorme opblaasbare bal. Zodra jullie knappe mannelijk scheids op het fluitje blaast gaat het los en rollen jullie lachend door het veld. Met wie heb jij nog een appeltje te schillen?

MINI FOTOSHOOT

Als jullie helemaal uitgerold zijn worden jullie opgehaald door onze fotograaf  en is het tijd voor de gratis mini fotoshoot met leuke accessoires. Jullie krijgen hysterische roze attributen en de vrijgezel wordt helemaal opgedirkt. Wie vangt het boeketje en zien we volgend jaar terug?

SUMO WORSTELEN

Heeft die heks uit jullie vrijgezellenfeest het boeketje voor je neus weg gegrepen? Geen zorgen, want tijdens het sumo worstelen kunnen jullie het mooi uitvechten. Je had toch nog wel een appeltje met haar te schillen…Jullie worden in enorme japanse fatsuits gehesen en gaan de strijd met elkaar aan. Maar eerst nog even een slokje sake en met zout strooien om de boze geesten te verdrijven! Die sake is best lekker trouwens, loop jij nog recht de ring uit?

BEACH BBQ

Ondertussen bereid jullie grillmaster de bbq op een enorme hanggrill midden op het terras van de tropische beachclub. Sappige stukken biefstuk, kipsaté, hamburgers, zalm maar ook diverse gegrilde groentes, 4 verschillende salades, brood, friet en sauzen horen bij de bbq. Eet zoveel jullie willen, de bbq is onbeperkt!

Tip: Vind je de combinatie van een 2 strandactiviteiten + diner  een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in deze combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!