BURLESQUE WORKSHOP + ARCHERY TAG DICK HUNT + BBQ + 3 UUR DRANK AFKOOP

Deze combodeal is inclusief

*optioneel: lunch, overnachting

Prijs: €93,- pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €189,70 omdat jullie een combodeal hebben gekozen, wat betekend dat jullie vrijgezel + jijzelf eigenlijk GRATIS mee gaan en jullie daarnaast extra geld over hebben voor drankjes!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL ZON ZEE SMULLEN

WORKSHOP BURLESQUE

Jullie dag start in Den Haag met een lekker glas prosecco in een gezellige dansschool midden in het centrum. De vrijgezel verkleed zich in de paskamer, want jullie hebben op eigen initiatief hakken en een korset voor haar meegenomen. De Burlesque workshop is immers een lesje verleidelijk dansen 2.0 waar humor voorop staat!

VERVOER

Vanaf de dansschool lopen jullie binnen 5 minuutjes naar de tramhalte. Binnen 20 minuten zijn jullie op het strand! Smeren jullie je goed in dames?

ARCHERY TAG DICK HUNT

Als de heupjes lekker losjes zijn en jullie arriveren bij de tropische beachclub kunnen jullie meteen van start met Archery Tag Dick Hunt in Scheveningen. De vrijgezel heeft geen idee dat er in de laatste ronde ”levend aas” tevoorschijn komt! De vrijgezel mag samen met jullie op de enorme piemel schieten in de hoop hem te raken en daarmee shotjes te winnen. Wie de appel van zijn ”eikel” schiet wint een fles prosecco voor de meiden!

MINI FOTOSHOOT

Als jullie een beetje bijgekomen zijn mogen jullie mee het strand op en is het tijd voor de gratis mini fotoshoot met leuke accessoires. Jullie krijgen hysterische roze attributen en de vrijgezel wordt helemaal opgedirkt. Wie vangt het boeketje en zien we volgend jaar terug?

BBQ + 3 UUR ONBEPERKT DRANKJES

Hebben jullie je van je allermooiste kant laten zien dan lopen jullie door naar de volgende beachclub voor een grill it yourself bbq + 3 uur onbeperkt drank!

Tip: Vind je de combinatie van een strandactiviteit + workshop + diner een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in deze combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!