GLITTER PIEMELS  + BEACH BBQ + KROEGENTOCHT

Deze combinatie is inclusief

  • welkomstshotjes
  • glitter piemels inclusief leuke prijs winnaar
  • bbq met grillmaster
  • kroegentocht incl partygids en 1 wijn/bier/fris + 7 shotjes
  • foto’s gedurende jullie vrijgezellenmiddag en vrijgezellenavond

*optioneel: stripper tijdens kroegentocht, lunch, overnachting. mini fotoshoot

Prijs: €64,70  pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €47,90 omdat jullie een combodeal hebben gekozen, wat betekend dat jullie vrijgezel eigenlijk bijna GRATIS mee gaat!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL OHOHDENHAAG

WORKSHOP GLITTER PIEMELS

Jullie starten de dag in een tropische beachclub waar jullie aan de slag gaan om de mooiste glitter schwanzjes te maken. Jullie krijgen bij aanvang een lekker shotje van ons om even helemaal in de vrijgezellenfeest sfeer te komen. Hebben jullie te maken met een zwangere bruid? het welkomstshotje kan ook alcohol vrij gemaakt worden! De workshop begeleider laat jullie lekker jullie gang gaan, maar beoordeelt op het einde welke glitter piemel het mooiste is. Uiteraard is dat altijd degene die de vrijgezel heeft gemaakt, zij krijgt dan ook een leuke prijs in de vorm van…

BEACH BBQ

Ondertussen bereid jullie grillmaster de bbq op een enorme hanggrill midden op het terras van de tropische beachclub. Sappige stukken biefstuk, kipsaté, hamburgers, zalm maar ook diverse gegrilde groentes, 4 verschillende salades, brood, friet en sauzen horen bij de bbq. Eet zoveel jullie willen, de bbq is onbeperkt!

VERVOER

Als jullie helemaal uitgegeten zijn, lopen jullie binnen 5 minuutjes naar de tramhalte. Binnen 20 minuten zijn jullie in het centrum, it’s party time! Jullie willen graag gelijk feest en willen zo snel mogelijk dansen. Terwijl het normaal gesproken overal pas rond 00:00 druk wordt zetten wij de kroegen en clubs alvast vol vanaf 21:00 met mensen die net als jullie, helemaal los willen gaan.

KROEGENTOCHT

Onze partygidsen staat al op jullie te wachten met een groot dienblad met shotjes. Klets even bij op een van de gezelligste pleinen van het centrum. Samen met tientallen kroegtijgers vertrekken we naar de volgende kroeg met een lekker soundje op aangezien onze begeleiders bluetooth speakers aan hebben waar pompende beats uitkomen. Jullie mogen jullie favoriete nummertje aanvragen! Tijdens het lopen naar de volgende kroeg maken we een korte stop. Het is tijd dat iedereen jullie vrijgezel leert kennen. Ze krijgt lichtgevende duivels hoorntjes op en wordt de hele avond in de spotlight gezet. Kunnen jullie alle shotjes aan tijdens onze kroegentocht?

Live muziek, billen schudden, op de bar dansen alles komt aan bod. Dat en heel veel shotjes uiteraard! Willen jullie de vrijgezel verrassen met een stripper boek dan de kroegentocht + stripper. 

Tip: Vind je de combinatie van een  workshop + diner + kroegentocht een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever een andere workshop of totaal andere activiteit gehad? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit meer dan 40 middagactiviteiten in ons systeem!