BORRELBOOT + XL DROMENVANGERS + BBQ MET DRANKAFKOOP

Deze combodeal is inclusief

*optioneel: lunch, overnachting

Prijs: €97,90 pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €180,40 omdat jullie een combodeal hebben gekozen. Dat betekend dat jullie vrijgezel eigenlijk GRATIS mee gaat en jullie daarnaast extra geld over hebben voor drankjes!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL ZON ZEE ZONNEBRAND

BORRELBOOT

Boek de borrelboot en kies uit drie verschillende opstap locaties in Den Haag of Scheveningen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om op te stappen bij Den Haag cs en met de boot naar Scheveningen te varen. Jullie kunnen zelf muziek opzetten door de ingebouwde bleutooth speakers in de boot. Ook kunnen jullie kiezen voor een drankarrangement inclusief 1,5 uur onbeperkt drankjes tijdens jullie boottocht!

WORKSHOP DROMENVANGERS XL

Vanaf de uitstapplek in Scheveningen is het nog geen 10 minuutjes lopen naar beachclub Copacabana. Jullie krijgen (indien gewenst) een lekker welkomst shotje van ons bij aankomst in de tropische beachclub waarna jullie hele grote dromenvangers gaan maken. Jullie kunnen meteen aan de slag met macramé touw, een enorme ring van zo’n 50 – 60 cm en veertjes, bloemetjes en schelpjes.

MINI FOTOSHOOT

Na de dromenvangers workshop mogen jullie mee het strand op en is het tijd voor de gratis mini fotoshoot met leuke accessoires. Jullie krijgen hysterische roze attributen en de vrijgezel wordt helemaal opgedirkt. Wie vangt het boeketje en zien we volgend jaar terug?

BBQ + 3 UUR ONBEPERKT DRANKJES

Jullie gaan lekker grillen bij een gezellige strandtent die op nog geen 10 minuutjes lopen is van beachclub Copacabana. De bbq is een grill it yourself bbq en is inclusief 3 uur lang onbeperkt drank! Lopen jullie nog recht de beachclub uit?

Tip: Vind je de combinatie van een 1 workshop + 1 wateractiviteit + diner een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in deze combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!