SALSA WORKSHOP (EHBL) + ESCAPEROOM + GRIEKS DINEREN + KROEGENTOCHT

Deze combodeal is inclusief

*optioneel: stripper tijdens kroegentocht, lunch, overnachting

Prijs: €94,- pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €167,- omdat jullie een combodeal hebben gekozen. Dat betekend dat jullie vrijgezel en jij eigenlijk bijna GRATIS mee gaan!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 4 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL OHOH DENHAAG XL

WORKSHOP SALSA DANSEN (EHBL)

Jullie starten je dag bij een heerlijke tropische beachclub in Scheveningen. Als jullie er klaar voor zijn komt latin boy Andres jullie halen voor EHBL. Want zeg nou zelf, een lesje Eerste Hulp Bij Latin dansen verzorgt door een knappe Latino is altijd een leuk idee voor een vrijgezellenmiddag!

MINI FOTOSHOOT

Als jullie een beetje bijgekomen zijn mogen jullie mee het strand op en is het tijd voor de gratis mini fotoshoot met leuke accessoires. Jullie krijgen hysterische roze attributen en de vrijgezel wordt helemaal opgedirkt. Wie vangt het boeketje en zien we volgend jaar terug?

ESCAPE ROOM

als jullie helemaal losjes uit de workshop en fotoshoot komen is het tijd voor een spannende escape room. In Scheveningen hebben we 3 spannende escape rooms voor jullie in de aanbieding. Mochten jullie liever een escape room in Den Haag doen dan kan dat uiteraard ook via ons boekingssysteem. Kies voor 2 verschillende kamers en probeer niet in paniek te raken. Welk team kraakt alle puzzels en komt als eerst naar buiten?

VERVOER

Vanaf zowel de escape room en de beachclub zijn jullie binnen 5 minuutjes bij de tramhalte. Binnen 20 minuten zijn jullie in het centrum van Den Haag en het restaurant ligt vlak bij de tramhalte, it’s dinner time!

GRIEKS DINEREN

Na al jullie avondturen hebben jullie flink honger gekregen en dat is maar goed ook, want tijdens de Go Greek krijg je pas echt waar voor je geld! Dimitris heeft jullie al van ver gespot en staat al meteen te wachten met een ouzo shotje, Yamas lady’s!

KROEGENTOCHT

Onze partygidsen staat al op jullie te wachten met een groot dienblad met shotjes. Klets even bij op een van de gezelligste pleinen van het centrum. Samen met tientallen kroegtijgers vertrekken we naar de volgende kroeg met een lekker soundje op aangezien onze begeleiders bluetooth speakers aan hebben waar pompende beats uitkomen. Jullie mogen jullie favoriete nummertje aanvragen! Tijdens het lopen naar de volgende kroeg maken we een korte stop. Het is tijd dat iedereen jullie vrijgezel leert kennen. Ze krijgt lichtgevende duivels hoorntjes op en wordt de hele avond in de spotlight gezet. Kunnen jullie alle shotjes aan tijdens onze kroegentocht?

Live muziek, billen schudden, op de bar dansen alles komt aan bod. Dat en heel veel shotjes uiteraard! Willen jullie de vrijgezel verrassen met een stripper boek dan de kroegentocht + stripper. 

Tip: Vind je de combinatie van 1 workshop + 1 citygame + diner + kroegentocht een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in deze combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!