ARCHERY TAG DICK HUNT + BEACH BBQ + KROEGENTOCHT MET OF ZONDER STRIPPER

Deze combinatie is inclusief:

*optioneel: stripper tijdens kroegentocht, lunchovernachting,

Prijs: €64,50 pp incl btw.

Jullie totale korting is €59,70 omdat jullie een combodeal hebben gekozen. Dat betekend dat jullie vrijgezel eigenlijk GRATIS mee gaat!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL BEACH EAT RAVE REPEAT

ARCHERY TAG DICK HUNT

Jullie vrijgezellendag start met Archery Tag Dick Hunt in Scheveningen. Jullie starten in de eerste ronde met team deathmatch gevolgd door een rondje free for all. In de 3de ronde figureert de vrijgezel als levend aas, al weet hij dit zelf nog niet. Hij wordt meegenomen naar de zijlijn waar we een pak voor hem hebben klaarliggen. Daar wordt hij omgetoverd tot enorme lul, de hunt is geopend!

Lukt het jullie hem te raken dan krijgen jullie shotjes en gaan jullie door naar de bonus ronde. In deze ronde mag je proberen de appel van zijn eikel af te schieten. Lukt dit dan win je een magnum fles bier!

BEACH BBQ

Ondertussen bereid jullie grillmaster de BBQ op een enorme hanggrill midden op het terras van de tropische beachclub. Sappige stukken biefstuk, kipsaté, hamburgers, zalm maar ook diverse gegrilde groentes, 4 verschillende salades, brood, friet en sauzen horen bij de bbq. Eet zoveel jullie willen, de bbq is onbeperkt!

VERVOER

Als jullie helemaal uitgegeten zijn, lopen jullie binnen 5 minuutjes naar de tramhalte. Binnen 20 minuten zijn jullie in het centrum, it’s party time! Jullie willen graag gelijk feest en willen zo snel mogelijk dansen. Terwijl het normaal gesproken overal pas rond 00:00 druk wordt zetten wij de kroegen en clubs alvast vol vanaf 21:00 met mensen die net als jullie, helemaal los willen gaan.

KROEGENTOCHT

Dit wordt een wilde avond want onze partygidsen staat al op jullie te wachten met een groot dienblad vol shotjes Jack Daniels. Samen met 30 tot soms wel 120 andere party animals gaan jullie het nachtleven van Den Haag in. Normaal komen jullie met een grote groep mannen nergens naar binnen vanwege de veiligheid maar gelukkig hebben wij altijd genoeg vrouwen bij ons dus mogen jullie overal doorlopen! Kunnen jullie alle shotjes aan tijdens onze kroegentocht?

Live muziek, twerk competities, op de bar dansen alles komt aan bod. Dat en heel veel shotjes uiteraard! Willen jullie de vrijgezel verrassen met een stripper boek dan de kroegentocht + stripper. 

Tip: Vind je de combinatie van een strandactiviteit + diner + kroegentocht een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in deze combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!