STRAND YOGA + GIN TONIC PROEVERIJ + BEACH BBQ

Deze combodeal is inclusief

*optioneel: lunch, overnachting

Prijs: €72,- pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €152,- Dat betekend dat jullie vrijgezel en jij eigenlijk GRATIS mee gaan!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 3 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL ZON ZEE ZONNEBRAND

STRAND YOGA

Jullie starten jullie dag met een heerlijke Strand yoga sessie van onze yoga guru Fi. Voordat jullie starten met een kleine meditatie sessie krijgen jullie een shotje aangeboden (het blijft tenslotte een vrijgezellenfeest), jullie mogen zelf kiezen voor een healthy shot of een alcoholisch shotje. Jullie zitten midden op het strand met uitzicht op de zee en de zon op jullie gezicht. Namaste lady’s!

GIN TONIC PROEVERIJ

Als jullie helemaal zen zijn geworden mogen jullie plaatsnemen want wij hebben een knus hoekje voor jullie klaargezet. Binnen no time staat onze Gin tonic expert voor jullie. Jullie krijgen 3 heerlijke gin tonics tijdens deze Gin Tonic proeverij met een mooi verhaal en tropische garneringen. Eindelijk kunnen jullie even lekker bijkletsen en uiteraard proosten op de bride to be!

MINI FOTOSHOOT

Na een korte pauze neemt onze fotograaf jullie mee naar het strand. Jullie krijgen een super leuke mini fotoshoot helemaal gratis! De vrijgezel krijgt een tutu, een sjerp en een sluiertje om, de fotograaf heeft een aantal leuke poses voor jullie petto! Wie vangt haar boeketje en kan volgend jaar ook een vrijgezellenfeest op Scheveningen verwachten?

BEACH BBQ

Ondertussen bereid jullie grillmaster de Beach BBQ op een enorme hanggrill midden op het terras van de tropische beachclub. Sappige stukken biefstuk, kipsaté, hamburgers, zalm maar ook diverse gegrilde groentes, 4 verschillende salades, brood, friet en sauzen horen bij de bbq. Eet zoveel jullie willen, de bbq is onbeperkt!

Tip: Vind je de combinatie van 1 workshop + 1 proeverij + diner een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever een andere workshop of totaal andere activiteit gehad? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit meer dan 40 middagactiviteiten in ons systeem!