CRAZY BEACH TWISTER + NAUGHTY COCKTAILS + BEACH BBQ + KROEGENTOCHT

Deze combodeal is inclusief

*optioneel: stripper tijdens kroegentocht, lunch, overnachting

Prijs: €84,- pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €169,90 omdat jullie een combodeal hebben gekozen, wat betekend dat jullie vrijgezel +jijzelf eigenlijk GRATIS mee gaan tijdens het vrijgezellenfeest!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 4 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL NOOIT MEER NAAR HUIS

CRAZY BEACH TWISTER

Onze gigantische opblaasbare twister midden op het strand is niet te missen! De gamehost staat al klaar om jullie te verwelkomen met shotjes en een bak met enveloppen met opdrachten!

Tijdens Crazy beach twister gaan jullie de strijd aan met elkaar, maar vooral met de vrijgezel in een enorm opblaasbare twister. Valt de vrijgezel dan krijgt ze een opdracht, maar vallen jullie om dan krijgen jullie de opdracht voor jullie kiezen. Crazy beach twister is een leuke combinatie tussen crazy 88, expeditie Robinson en twister!

NAUGHTY COCKTAIL WORKSHOP

Hierna is het nog meer lachen geblazen! Het is tijd voor Porn star martini’s en mojitos, maar als je net denkt dat ja alles wel zo’n beetje gezien hebt staan er tijdens de 2de cocktail plotseling roze, bruine en zwarte dildo’s op tafel. En daar gaan jullie je mojito mee maken! De Naughty cocktail workshop zit vol leuke verrassingen en heeft een hoog ”piemel” gehalte.

MINI FOTOSHOOT

Na de cocktail workshop mogen jullie mee het strand op en is het tijd voor de gratis mini fotoshoot met leuke accessoires. Jullie krijgen hysterische roze attributen en de vrijgezel wordt helemaal opgedirkt. Wie vangt het boeketje en zien we volgend jaar terug?

BEACH BBQ

Ondertussen bereid jullie grillmaster de BBQ op een enorme hanggrill midden op het terras van de tropische beachclub. Sappige stukken biefstuk, kipsaté, hamburgers, zalm maar ook diverse gegrilde groentes, 4 verschillende salades, brood, friet en sauzen horen bij de bbq. Eet zoveel jullie willen, de bbq is onbeperkt!

VERVOER

Als jullie helemaal uitgegeten zijn, lopen jullie binnen 5 minuutjes naar de tramhalte. Binnen 20 minuten zijn jullie in het centrum, it’s party time! Jullie willen graag gelijk feest en willen zo snel mogelijk dansen. Terwijl het normaal gesproken overal pas rond 00:00 druk wordt zetten wij de kroegen en clubs alvast vol vanaf 21:00 met mensen die net als jullie, helemaal los willen gaan.

KROEGENTOCHT

Onze partygidsen staat al op jullie te wachten met een groot dienblad met shotjes. Klets even bij op een van de gezelligste pleinen van het centrum. Samen met tientallen kroegtijgers vertrekken we naar de volgende kroeg met een lekker soundje op aangezien onze begeleiders bluetooth speakers aan hebben waar pompende beats uitkomen. Jullie mogen jullie favoriete nummertje aanvragen! Tijdens het lopen naar de volgende kroeg maken we een korte stop. Het is tijd dat iedereen jullie vrijgezel leert kennen. Ze krijgt lichtgevende duivels hoorntjes op en wordt de hele avond in de spotlight gezet. Kunnen jullie alle shotjes aan tijdens onze kroegentocht?

Live muziek, billen schudden, op de bar dansen alles komt aan bod. Dat en heel veel shotjes uiteraard! Willen jullie de vrijgezel verrassen met een stripper boek dan de kroegentocht + stripper. 

Tip: Vind je de combinatie van een strandactiviteit + workshop + diner + kroegentocht een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in deze combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!