SURVIVOR + BEACH VOLLEY + ITALIAANS DINEREN + KROEGENTOCHT

Deze combodeal is inclusief

*optioneel: stripper tijdens kroegentocht, lunch, overnachting

Prijs: €75,- pp incl btw.

Jullie totale groepskorting is €172,70 omdat jullie een combodeal hebben gekozen, wat betekend dat jullie vrijgezel + jijzelf eigenlijk GRATIS mee gaan en jullie daar bovenop nog iets meer dan €20,- korting krijgen!

Let op, de prijs van onze activiteiten / diners kan veranderen op basis van de opties / arrangementen die je selecteert. Voor sommige onderdelen veranderd de prijs ook op basis van het aantal personen. Wil je precies weten wat de prijs is en hoeveel korting je krijgt tijdens deze combodeal? Selecteer de 4 onderdelen zoals aangegeven in de titel, jullie gewenste opties en aantal personen en bereken hier meteen je prijs en je korting!

COMBODEAL BEACH EAT RAVE REPEAT XL

SURVIVOR SCHEVENINGEN

Jullie starten jullie dag met de leukste versie van expeditie Robinson op Scheveningen. Door onze absolute obsessie met het programma expeditie Robinson en de Amerikaanse versie Survivor hebben wij een selectie gemaakt van de gaafste opdrachten, puzzels en proeven! We hebben 3 verschillende versies met verschillende prijzen dus voor ieder budget is dit een top activiteit.

BEACH VOLLEYBAL

Onze knappe beach hunk heeft een beach volleyball veld neergezet op het zonovergoten Scheveningen. Met de blote voetjes in het zand en een zonnetje op jullie gezicht is dit de ideale activiteit tijdens een stranddag. Jullie bepalen uiteraard zelf hoe fanatiek jullie worden een drankje in de rust is niet ongebruikelijk. Het veldje staat direct naast het terras!

MINI FOTOSHOOT

Na jullie expeditie mogen jullie mee het strand op en is het tijd voor de gratis mini fotoshoot met leuke accessoires. Jullie krijgen hysterische roze attributen en de vrijgezel wordt helemaal opgedirkt. Wie vangt het boeketje en zien we volgend jaar terug?

VERVOER

jullie binnen 5 minuutjes naar de tramhalte. Binnen 20 minuten zijn jullie in het centrum, it’s dinner time! Vanaf de tramhalte is het nog geen 5 minuten naar het restaurant.

ITALIAANS DINEREN

Mario heeft een heerlijk tafeltje voor jullie gereserveerd! Jullie mogen elke pizza, pasta of maaltijdsalade van de kaart kiezen, meer dan 40 keuzes dus voor iedereen wat wils. Daarnaast is dit diner inclusief 4 drankjes…. Mamma mia wat een goeie deal! Vanaf het restaurant is het nog geen 5 minuutjes lopen naar het startpunt van de kroegentocht dus jullie hebben alle tijd.

KROEGENTOCHT

Onze partygidsen staat al op jullie te wachten met een groot dienblad met shotjes. Klets even bij op een van de gezelligste pleinen van het centrum. Samen met tientallen kroegtijgers vertrekken we naar de volgende kroeg met een lekker soundje op aangezien onze begeleiders bluetooth speakers aan hebben waar pompende beats uitkomen. Jullie mogen jullie favoriete nummertje aanvragen! Tijdens het lopen naar de volgende kroeg maken we een korte stop. Het is tijd dat iedereen jullie vrijgezel leert kennen. Ze krijgt lichtgevende duivels hoorntjes op en wordt de hele avond in de spotlight gezet. Kunnen jullie alle shotjes aan tijdens onze kroegentocht?

Live muziek, billen schudden, op de bar dansen alles komt aan bod. Dat en heel veel shotjes uiteraard! Willen jullie de vrijgezel verrassen met een stripper boek dan de kroegentocht + stripper. 

Tip: Vind je de combinatie van een 2 strandactiviteiten + diner + kroegentocht een top idee voor jullie vrijgezellenfeest, maar had je liever andere activiteiten gezien in deze combodeal? Surf snel naar deze combodeal en kies zelf uit tientallen activiteiten in ons systeem!